ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΡΩΣ 10 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ; ΤΟ… ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ “ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ” ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ “ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ” ΜΙΑ 21ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ

Κοινοποίηση:
Ιρακινός-μαχαίρωμα-Ερμού

Τα νέα για την υγεία της 22χρονης Νικολέτας, που μαχαιρώθηκε εν ψυχρώ στην Ερμού από 42χρονο Ιρανό, είναι καλύτερα, καθώς η κοπέλα δεν κινδυνεύει. Το θέμα είναι το κατά πόσο κινδυνεύουμε όλοι εμείς στους δρόμους της χώρας μας. Πόσο ασφαλείς μπορούμε να νιώθουμε όταν ένας “ψυχάκιας” μαχαιρώνει σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας; Πόσοι γονείς τρέμουν όταν τα παιδιά τους βγαίνουν έξω για μια βόλτα, για το πανεπιστήμιο, για το σχολείο;

Πόσο ασφαλείς μπορούμε να νιώθουμε όλοι εμείς, όταν περπατάμε στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε στο σπίτι μας. Πόσοι από εμάς “τρομάξαμε” στην είδηση ότι ένα κορίτσι μαχαιρώθηκε ενώ πήγαινε στη δουλειά της. Θα υπάρχουν μέτρα άραγε ή θα κοιτάνε το φεγγάρι για μια ακόμα φορά οι υπεύθυνοι;

Σε ότι αφορά στην 22χρονη Νικολέτα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού», έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και έχει ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον. Η 22χρονη υποβλήθηκε σε πολύ σοβαρό χειρουργείο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί από το νοσοκομείο και νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εξετάσεις έδειξαν πως η Νικολέτα υπέστη ρήξη διαφράγματος, βαριά τραύματα στον πνεύμονα και έχει ένα σπασμένο πλευρό. Μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ του νοσοκομείου χωρίς να διασωληνωθεί, με την κατάσταση της υγείας της να είναι καλή.

Το σακίδιο έσωσε τη ζωή της 22χρονης
Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, όταν ο άνδρας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, πλησίασε τη γυναίκα και τη μαχαίρωσε στην πλάτη. Εκείνο που έσωσε την κοπέλα ήταν το σακίδιο που κουβαλούσε που ώθησε το μαχαίρι στην άκρη και όχι προς τη μεριά της καρδιάς.

Ο δράστης ακινητοποίησε την ανυποψίαστη γυναίκα, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Στη συνέχεια τη χτύπησε με μαχαίρι 24 εκατοστών με λεπίδα 13 εκατοστών. Η 32χρονη έπεσε αιμόφυρτη κοντά στο κατάστημα ρούχων όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης αφού ενημέρωσε πως αντιμετωπίζει ζητήματα ψυχικής υγείας, ισχυρίστηκε πως «η νεαρή είναι πράκτορας των Γερμανών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ… ΨΑΞΤΕ ΤΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΗΤΑΝ!

  2. Γερμανική ιθαγένεια διαθέτει ο Ιρακινός και με αυτή εισήλθε στην Χώρα μέσω Αυστρίας και Σερβίας.

  3. Οι άνθρωποι είναι προδότες τι συζητάμε;! Εδώ έχουμε πρόβλημα μεγάλο με όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες που έχουμε μαζέψει και δεν ξέρουμε τι να τους κάνουμε.. και οι «του συνταγματικού τόξου» (μη χε) συνεχώς ψάχνουν πώς θα μας φέρουν κι άλλους!!!

  4. Ας αναλογιστούμε αν αυτό γινόταν στη δεκαετία του 40 η 50 η 60 τι θα τον κάνανε τον πόντικα….
    Γίναμε όλοι κότες λυρατες.

  5. Μπράβο στον λάθρο.
    Πάντα τέτοια.
    Σφαξτε σαν αρνιά όλα τα ζώα που ψηφίζουν το σύστημα που σας έφερε να τρώτε και να πίνετε τσάμπα.

  6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.

  7. Ανήχτα σήνωρα μπούνε όλοι… Λιάζοντε κε κάνουν επεντύσεις στο Ελλάντα…

  8. Καταναγκαστική εργασία στο λαθροπαράσιτο να δουλεύει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης για 1 ευρώ την μέρα.

  9. Η τρέλα που έχουμε εδώ και καθαρίζουμε γαμπρούς, έχουμε τωρα και την παράνοια των λάθρο…

  10. εντωμεταξύ γεμισαν τα ΚΥΤ στον Έβρο με τούρκους κοντα στους αντιφρονουντες είναι σίγουρα και φυλακοβιοι και της ΜΙΤ

  11. Η επίθεση δεν έτυχε, αλλά πέτυχε. Είναι μέρος του σχεδίου τρομοκράτησης των ευρωπαϊκών λαών και ευθυγράμμισής τους με τα συμφέροντα του Ισραήλ, ώστε να υπάρξει ανέχεια στο έγκλημα στη Γάζα. Το επιχείρημα, δηλαδή, είναι ότι η Χαμάς δε σφάζε μόνο εμάς, σφάζει και εσάς, οπότε κοιτάξτε να συνταχθείτε με τη ‘σωστή’ πλευρά της ιστορίας. Το θέμα το έχει αναλύσει ο κ Τραϊανού σε άρθρο του πριν από αρκετό καιρό. Για την κοπέλα τι να πει κανείς. Ας βάλει ο καθένας μας στη θέση της τον εαυτό του ή το παιδί του.

  12. Mα αφού μας λένε οι πανμεγιστοι πολιτικοί μας ότι χρειαζόμαστε τουλαχιστον 5.000.000 από δαυτούς για εργατικά χέρια για να μαζέψουν τα λάχανα ,ουαου

  13. Στην Ελλάδα των Κουλοτσιπροανδρουλάκηδων ζητάγανε τιμωρία των αμπόλιαστων και τον Ιρακινό που έσφαξε την κοπέλα πάνε να τον βγάλουνε ψυχικά ασθενή για να τον δικαιολογήσουν! Α ρε Ελλαδίτσα τι ανθέλληνες σε κυβερνάνε με την ευλογία των τουρκόφιλων καναλαρχών.

  14. Τούρκοι οπλισμένοι βάζουν εμπρηστικούς μηχανισμούς, επενδυτες μαχαιρώνουν στο κέντρο της χωρας. Και ούτε μια απέλαση των εγκληματιών.Τους αφήνουν να συνεχίζουν.

  15. Διαταραγμένη ψυχική υγεια;;;
    Ρε πόσο δασκαλεμενπι είναι από τους ΜΚΟυληδες….
    Βέβαια εάν συναντήσω κάποιον από δαύτους θα τους σενιαρω την ψυχική υγεία μια και που η δική μου υγεία χρίζει ψυχιατρικής.
    Όπως άλλωστε έχω ισιώσει αρκετούς από δαύτους…

  16. ο σαμαρας με τον κων μητσοατακη ανοιξαν τα συνορα το 91 και μπηκαν ολοι οι κολοαλβανοι μαφιοζοι, οι οπορνες απο ουκρανια και ναρκωτικα οι αγγλοι απο τοτε ζουμε εναν εφιαλτη. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ;;;;;;; ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ

  17. Γερμανικη υπηκοοτητα εχει ο κυριος δεν ειναι λαθρομεταναστης Γερμανικο διαβατηριο εχει!

  18. Αλήτες, προδότες πολιτικοί. Αυτή την Ελλάδα παραλάβετε ρε καθίκια το 74;

  19. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΕ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ. ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝ Ο ΙΡΑΚΙΝΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.

  20. Κρατάω πολύ μικρό καλάθι για τον ψυχισμό του και δεν είμαι η μόνη πιστέψτε με.
    Ασφαλείς δεν νοιώθει κανένας Έλληνας εδώ και μερικα χρόνια πιστέψτε με.
    Μετά το χθεσινό…???

    1. Αυτα να τα πεις στις μαλακισμενες που εχουν κολλητους πουστηδες , τους ψηφιζουν κ προωθουν ολη την Νεοταξικη Ατζεντα μαζι κ αυτους εδω . Δεν εχουν καταλαβει οτι σε λιγο θα τις εχουν μονο για να τεκνοποιουν για χαρη των πουστηδων οπως ακριβως τους ειχαν στο Ματριξ για να τους παιρνουν την ενεργεια . Αν δεις τον Κασσελακη , πουστηδες κ γυναικες τον στηριζουν . Αν εβλεπα οτι οι Λαθρο ειναι ολοι αντρες κ το Προεδρο να τους λεει ελατε να γαμησετε τις Ελληνιδες , θα ειχα ξεσηκωθει κ θα ημουν εξω απο το Μπουρδελο μεχρι να παραιτηθει . Απεναντιας ολες υποστηριζουν τους Ανωμαλους . Καλη τυχη . Δεν μιλαω για εσενα φυσικα .

  21. Κάτω τα ξερά σας από τους κατατρεγμένους .Τι θέλετε; Να φύγουν; Ποιος θα μας πηδάει μετά;

  22. Φάτε δημοκρατία, ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και μαχαιριές πισώπλατα. Αδιαφορία για όλα, καφέ στο χέρι και το σκύλο βόλτα. Ερωτευμένοι με το κινητό και όταν το κακό χτυπήσει την πόρτα σας θα λέτε τι έγινε. Αφού ανέχεστε να σας κυβερνούν αυτοί που ψηφίζουν οι βολεμενοι του 20%. Καλά ξεμπερδεματα. Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη, άλλωστε.

  23. Δεν θα το γλυτώσουν το λιντζάρισμα οι βουλευτές της Νέας Δημ Πασόκ και Σύριζα οι οποίοι ζούν εκ του ασφαλούς στη Εκάλη

    1. ακριβως ολοι εμεις ζουμε στην φαβελλα. οι κολομπατσοι μονο αυτους προστατευουν σιχαματα

Comments are closed.