ΠΟΣΑ ΣΟΚ! Ο Πολάκης έβγαλε στη σέντρα τα δάνεια γαλάζιων υπουργών – «Όλα εδώ πληρώνονται»

Κοινοποίηση:
paulos-polakis

Οι οφειλές σε δάνεια υπουργών της Νέας Δημοκρατίας προς τις τράπεζες ξεπέρασαν κάθε… προσδοκία, καθώς κατάφεραν να προσθέσουν σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ οφειλές μέσα σε μόλις έναν χρόνο.

Τα πολυσυζητημένα δάνεια των γαλάζιων κριτικών δεν έμειναν ασχολίαστα από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει:

«ΟΛΑ ΕΔΩ ΞΕΜΑΣΚΑΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!

»Να οι πρωταθλητές των δανεικών και αγύριστων που πέρυσι ξελαρυγγιαζονταν στα κανάλια πως «ο Πολακης πήρε δάνειο» !! (που το πληρώνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ ….παρότι καπνίζει κιόλας…)».

Δείτε αναλυτικά:

DANEI-ND-ANARTISI-POLAKIS

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ OFFSHORE ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΧΕ ΟFFSHORE . ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ .. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

  2. Χρωστάν όλοι οι βολευτές και μαλώνουν ποιος χρωστάει ποιο πολλά χαχαχαχαχα αυτά τα δάνεια το ξέρουν και οι τράπεζες είναι δανεικά και αγύριστα απο όλους τους βολευτές που εμείς τα βόδια τους ψηφίζουμε, για να σώσουν την Ελλάδα και αυτοί κάνουν περιούσιες στην πλάτη του Ελληνικού λάου,που τον έχουν γραμμένο στα μεζεα οι βολευτές τους και στο αιδοίο οι βολευτίνες. Κατά τα άλλα ο ερντογαν είναι σουλτάνος ο κιμ είναι δικτάτορας άλλα οι δικοί μας είναι δημοκράτες.

  3. ΑΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΨΥΧΑΚΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΕΓΩ ΘΑ ΜΕ ΠΩ ΛΟΓΙΚΟ ΕΝΤΙΜΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!

  4. Θά τά επιτρέψουν όλα πισω μέ τόκους καί μέ επιτόκια.Τό έχουν ορκιστεί στά κόκκαλα τών μαμάδων των.
    Ειναι αξιόττιμοι κύριοι καί πρότυπα πολιτικών προσωπικοτήτων όπως ο Αδωνις Γεωργιάδις στήν παράδοση
    επιφανών πολιτικών ανδρών.Περικλής.Ιωάννης Καποδιστριας.Γεώργιος Παπαδόπουλος.
    Γιάννης Λάκων

  5. Αυτά είναι δανεια;γιατι τα δάνεια εξοφλούνται και μάλιστα με τόκο,έτσι συνηθίζεται, γιατί αν δεν εξωφλιυνται κακώς τα λένε δάνεια, δωρεές λέγονται

Comments are closed.