ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ από τον Τζο Μπάιντεν: “Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου”

Κοινοποίηση:
ΜΠΑΙΝΤΕΝ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, υιοθέτησε για πρώτη φορά τον όρο «εγκληματίας πολέμου» για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Τζο Μπάιντεν αλλά και όλα τα κυβερνητικά στελέχη των ΗΠΑ απέφευγαν μέχρι σήμερα να αποκαλέσουν τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ως «εγκληματία πολέμου», λόγω του πολέμου που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία εδώ και 21 ημέρες, μετά τη ρωσική εισβολή.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μου θυμησε τον Μπουρλα, που κατηγορει τους αλλους, για εγκληματα κατα της Ανθρωποτητος! Ο.β.ρεικα τερτιπια!

  2. Τα νεοταξίτικα σκουπίδια, κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να προκαλέσουν πανικό ή ακόμα γιατί όχι, ολοκαύτωμα, εάν αυτό εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντά τους! Κακόμοιρε και αποχαυνωμένε κοσμάκη ξύπνα γιατί, μυρίζει καμένη σάρκα εδώ και καιρό…. Κλείστε τις τηλεοράσεις και βγείτε στον δρόμο να τους πάρετε στο κηνύγι. Ο καθένας στην χώρα του με το νόμισμά του και τα μαγαζιά του!!!!!!!!!

  3. Παπουλη ρουφα το αυγο σου αν το θυμασαι και αυτο πως γινετε δηλαδη.

  4. ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΩΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΗΜΟΣ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΒΡΩΜΟΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ.

  5. … ολοι οι εγκληματίες πολέμου μηδενός εξαιρουμένου πρεπει να αναφερονται με ονομα και επιθετο και χωρις δικαιολογιες.

  6. ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΗ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

  7. το Ναγκασακι και η Χιροσιμα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ υποκριτη !

  8. Ο Πούτιν σε έχει γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι γεροξεκούτη αμερικλάνε.

  9. Συ Τα χεις χαμένα! . o Soros σου εξηγεί τι πρέπει να λες και μετά απο δύο ώρες τα ξεχνάς και τον εκνευρίζεις

    . Μη τον τσαντιζεις και μάθε τα λόγια καλά γιατί θα σε τελειώσει και θα στραφεί σε άλλη υπάλληλο μαριονέτα!

  10. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝΤΑΜ ΟΥΤΕ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΤΑΦΙ…

Comments are closed.