ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ…. ΓΟΝΑΤΑ;;;; Έβγαλε τα προσόντα της στο σεργιάνι η η πιο “καυτή” Ελληνίδα δημοσιογράφος και ψάχνει για δουλειά – Μιλάμε για αδιανόητη κορμάρα!

Κοινοποίηση:
Μαρίνα-Νικολάου

Είναι ζόρικο το επάγγελμα της δημοσιογραφίας. Απαιτεί γερό στομάχι για να βγει το ρεπορτάζ και στις εποχές του διαδικτύου, των fake news και της ποσότητας, το λειτούργημα περνάει δύσκολες ώρες.

Ωστόσο αυτές οι γραμμές δε γράφονται για να μιζεριάσουμε. Γράφονται για ένα κορίτσι που φέρνει ελπίδα και sexiness στον κλάδο. Ο λόγος για τη Μαρίνα Νικολάου, η οποία έχει καταγωγή από την Κύπρο αλλά μένει μόνιμα στην Αθήνα. Έχει τελειώσει ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και επόμενη μεγάλη της πρόκληση είναι η αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης.

r6f2g1630578175189

Την ίδια στιγμή διαθέτει το δικό της online μαγαζί ένδυσης, το luxybee, ενώ οι εκρηκτικές αναλογίες την βοηθούν να γίνει ένα επιτυχημένο insta model. Κάθε της post στο Instagram αποτελεί πόλο έλξης για αποθεωτικά σχόλια και likes, με τους 170.000 followers να αδημονούν για το επόμενό της post.

Πηγή: Playboy.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πρώτα τις διαφημίζετε και μετά δήθεν τις κράζετε. Σταματήστε να προβάλετε τη κάθε αστοιχείωτη τσοντόβια.

  2. Δώστε της το mail μου της έχω έτοιμη δουλειά στο Αφγανιστάν για το CNN να πάρει αποκλειστική συνέντευξη στους Μουλά Μπαραντάρ και Χαλίλ ουρ Ραχμάν Χακάνι. Σίγουρη επιτυχία και καταξίωση.

Comments are closed.