ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΛΩΡΟ – ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ! Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Κοινοποίηση:
fsd-696x452

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) προχώρησε η εισαγγελία σε βάρος του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Βασίλη Γραμμένου.

Μετά τη δίωξη ο κατηγορούμενος παραπέμθηκε σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε θα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης (24/4) ο κ. Φλώρος, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για την επίθεση βιαιοπραγίας το πρωί στη Βουλή κατά του του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Βασίλη Γραμμένου.

Μετά το πρωινό επεισόδιο, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος αρχικά κρατήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου και είχε μεταφερθεί συνοδεία αστυνομικών της φρουράς της Βουλής.

Ο κ. Φλώρος αντιμετωπίζει το κακούργημα της επίθεσης σε βουλευτή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Σημειώνεται πως το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα, προβλέπει ότι όποιος βιαιοπραγεί εναντίον μέλους της Βουλής τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 έτη.

Το βίντεο όπως το μετέδωσαν οι συστημικοί παπαγάλοι!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Βασικη δικονομικη ερωτηση μετα οποιοδηποτε εγκλημα: Γιατι το εκανε αυτο; Ή ποιο ηταν το κινητρο; Επισης υπαρχει παντα υπερ του κατηγορουμενου το εν βρασμω ψυχης οταν εχει προκληθει… Ο βελοπουλος προσπαθει να μας πεισει οτι στα καλα καθουμενα ενω ολοι ηταν χαρουμενοι ο αλλος εγινε μαινομενος ταυρος.. Βεβαια οταν ο αλλος χαμηλοφωνα αφησει υπονοουμενα για τη μανα σου του μαμεις οτι εχει και δεν εχει… Οι δε κολητοι μετα λενε εγω δεν ακουσα τιποτα…. Ρε δε φτειτε τα αχαμνα σας….Απο την αλλη 10 χρονια για λιγες μπουνιες; Ποτε εχει ξαναυπαρξει τετοια ποινη; Οι αλλοι αφηνονται ελευθεροι μετα ληστειες και ξυλοδαρμους και και και…

  2. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΙΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ

  3. Οι νομοταγείς κάτοικοι δεν επιτρέπεται να οπλοφορούν.Αντιθέτως επιτρέπεται σε βουλευτές,δικαστές,δικηγόρους και κάποιους δημοσιογράφους λόγω επικινδυνότητας επαγγέλματος.Ο βουλευτής λοιπόν έχει δικαίωμα να οπλοφορεί,ασχέτως αν έχει αστυνομική φρουρά.Διότι η πολιτική του μπορεί να μην αρέσει και να αποτελέσει στόχο επίθεσης.Ομοίως και οι δικαστές εξ αιτίας του ότι δικάζουν κακοποιούς,τρομοκράτες,εμπόρους ναρκωτικών και ενδεχομένως απειληθεί η ζωή τους απο αντίποινα.Ο κάτοικος όμως δεν έχει δικαίωμα ενόπλως να υπερασπιστεί τη ζωή ή την περιουσία του.Δυστυχώς κύριοι.(Μιάς και μιλάμε για όπλα.Στην Βόρεια Κορέα αν δεν έχεις άδεια για όπλο στο σπίτι σου,η ποινή είναι θάνατος!!).

  4. Βελοπουλε νομιζες οτι εσυ και ο κουληης α παρετε τους ψηφους των Α……… θα παρετε συνεταιρακια

  5. Μια γροθιά ΔΕΝ είναι ούτε ήταν ποτέ κακούργημα. Άντε να μιλήσουμε για απλή σωματική βλάβη. Δεν γίνεται να υπάρχει ειδικός ΠΚ για εκεί που θέλουμε. Αυτό πλέον δεν λέγεται κράτος, λέγεται Μητσοτακιστάν. Και όπως φαίνεται πάμε για διάλυση.

  6. Δηλαδή για να καταλάβουμε…αν μπει κάποιος και γρονθοκοπησει έναν απλό δημόσιο υπάλληλο εν ώρα άσκησης των καθηκόντων του τότε αυτός παραπέμπεται για σοβαρό κακούργημα και έχει ποινή mimimum 10 έτη κάθειρξη; Για να καταλάβουμε πως έχουν κόψει και ράψει το νόμο στα μέτρα τους, ο παιδοβιαστης λιγναδης που κρίθηκε επίσημα ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων του επιβλήθηκε συνολική ποινή 12 ετών, δηλαδή ποινή ίση με ένα κεφαλοκλείδωμα της φακής ενός βολευτή(!). Αυτό τώρα ονομάζεται ισονομία, δηλαδή όλοι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. Αυτό είναι το μητσοτακισταν παιδιά

  7. Βελοπουλε!! Εάν όντως ο Βασίλης Γραμμένος είπε κάτι άσχημο για την μάνα του Φλώρου καλά θα είναι να το εξετάσεις το θέμα και την λύση να την βρείτε μεταξύ σας και όχι τα λαμόγια που θέλουν να δικάσουν τον Φλώρο.. Δεν με ενδιαφέρουν οι Σπαρτιάτες αλλά εάν είσαι ΕΣΥ δίκαιος να μάθεις πρώτα τι έγινε και να πράξεις λογικά!! Ο Γραμμένος δεν είναι και το καλό παιδί και εσύ το ξέρεις αυτό καλά. Είναι πολύς κόσμος που δεν σε εμπιστεύεται μετά από το μνημόνιο που υπέγραψες και από κάτι ψηφίσματα της βουλής που πάντα δήλωνες παρών (δηλαδή ναι).Τις διαφημίσεις με κάτι αλοιφές και επιστολές δεν ξεχνιόνται και θα αρχίσουν πάλη να μην σε εμπιστεύονται γιατί δεν ξεχνάμε ότι είσαι και εσύ παιδί του Καρατζαφέρη και όπως βλέπεις από κάποιους Σπύρο Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, Πλεύρη που όλοι τους βγήκαν πολιτικά βοθροσκουπίδια, εσύ εξαιρείσαι; Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Δεν ήμαστε μακακες, Μήπως και εσύ είσαι μαζί με τον Κούλη; Γιατί σε έχω ικανό για όλα, ¨όταν ο γουρλομάτης βλέπει ότι η Ελ. Λύση ανεβαίνει μαζί με την πουτανίτσα τον Βορίδη μπορεί να σκάρωσαν μια φασαρία για να βουτήξουν τον Φλώρο και να τον μπουζουριάσουν σαν τον Κασιδιάρη!! Έτσι να πέσουν τα ποσοστά της Ελ. Λύσης και ο Κούλης να προχωρήσει άνετα με την δικιά σου βοήθεια. Όποιος είναι καλός μπαίνει φυλακή, αυτό κατάλαβα. Ο Βορίδης σχεδίασε τον φόνο του Φύσσα και έσπασε την Χ.Α. γιατί έπιασε διψήφια νούμερα, το ίδιο γίνεται και τώρα με την Ελ. Λύση. . Εάν έχεις αξιοπρέπεια αφού ο Φλώρος τιμωρήθηκε να κάνεις και εσύ το ίδιο με τον Γραμμένο γιατί όπως σου είπα και πριν, ο Γραμμένος δεν είναι και το καλό παιδάκι, και ιδικά όταν κάποιος σου προσβάλει την μητέρα!! Εκτός αν όλοι εσείς έχετε χοντρή πέτσα και δεν σας ενδιαφέρει για καμία μάνα και γενικά για κανέναν και μονάχα για πάρτη μας το ( Δώσε ημίν σήμερον).. Για να σε δούμε παιδί της εκκλησία και της πίστης, ιδικά πριν από την Ανάσταση τί θα κάνεις και πώς θα πράξεις!! Η συνείδηση σου, σου επιτρέπει να μπει κάποιος φυλακή, ιδικά αυτές τις ημέρες; Η Αστόρια θα σου κλείσει την πόρτα και ρωτάει δύο ερωτήσεις; Εάν ένας βουλευτής γρονθο-κτυπούσε έναν απλό πολίτη, ποια θα ήταν η τιμωρία του Βουλευτή; Και το δεύτερο που εσύ το λες, για την δολοφονία των Τεμπών, που όλοι ξέρουν ποιοι είναι με 57+ νεκρούς τι πρέπει να τους κάνουν; Μονά ζυγά δικά μας ε;; Ντροπή σας..

    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου

      Αν ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ δεν διαγράψει τον βουλευτή του ΓΡΑΜΜΕΝΟ και δεν του ζητήσει πίσω την βουλευτική έδρα προκειμένου να την πάρει άλλος που να αξίζει είναι σαν να καλύπτει έναν άνθρωπο που δεν σέβεται τον θεσμό που λέγεται οικογένεια

      Αν δεν το κάνει απλά θα χάσει ψηφοφόρους και θα αποδείξει ότι είναι ένα δεκανίκι της εκάστοτε κυβέρνησης όπως ήταν το ΛΑ.ΟΣ. και οι ΑΝ.ΕΛ.

      Όσο αφορά τον ΓΡΑΜΜΕΝΟ είναι τυχερός γιατί κανονικά ο ΦΛΩΡΟΣ έπρεπε να τον είχε κάνει τούμπανο στο ξύλο όπως θα είσαι συμβεί αν έλεγε τα ίδια στον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ και στον οποιοδήποτε βουλευτή της ΧΑ.

  8. ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ…….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ …..ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΝΑΣ ΦΛΩΡΟΣ ΒΡΕ ΔΕΝ Γ..ΜΙΕΣΤΑΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ….

    1. ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΗ Χ.Α. ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΝΟ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ, ΤΗ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η Χ.Α. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΦΟΝΟ, ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ”. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ

  9. Ειχα σκοπό στίς εκλογες νά ψηφίσω ελληνική λύση….με αυτό που εγινε δεν υπαρχει περιπτωση…διοτι ξερω οτι ο Φλώρος για να τρελαθεί καί να ριξει μπουνιά στόν Γραμμενο εχει δικιο ο Φλωρος.

  10. ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    1. ΠΑΠΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΧΕΡΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…

    1. Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 300 ΜΟΥΛΙΚΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟΝ ΠΙΝΟΥΜΕ.

    2. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΣΧΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΣΥ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΣ…

  11. Αυτοι που εχουν κατακλεψει τη χωρα ολα αυτα τα χρονια δεν τους ακουμπαει κανεις και για μια μπουνια πας φυλακη 10 χρονια.Ωραια δημοκρατια..

  12. Ποινική δίωξη στον φλώρο αλλά ο φονιας Καραμανλής εξω. Όταν σου βρηζουν την μάνα η ψυχραιμία πάει περιπατο.

  13. «Σημειώνεται πως το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα, προβλέπει ότι όποιος βιαιοπραγεί εναντίον μέλους της Βουλής τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 έτη»

    Καταλαβαίνετε τώρα τί έχουν ψηφίσει όλα αυτά τα χρόνια? Μία νομοθεσία στα μέτρα τους, όπου ακόμη και αν «φτερνιστείς» εναντίον του πολιτικού Συστήματος, κινδυνεύεις να βρεθείς στη φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες…

    1. Δέν είναι “όποιος!!!”. Είναι Βουλευτής.
      Κ υπάρχει ειδική διαδικασία..την οποία ο Μητσοτάκης ερμηνεύει όπως γουστάρει!!!
      Οι Αμερικανοί δεν είναι καλύτεροι. Πιστέψτε με.
      Δυστυχώς είναι η Δυτική Δημοκρατία: Η ίδια της η φύση, είναι διεστραμμένη!
      Η ταινία *ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ* σε πραγματική εφαρμογή!!😁

Leave a Response