ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΟΚ!! Το «φυσάει» ο Πατριώτης της «κονόμας» και η συμβία του. 124.000 ευρώ στην τράπεζα και δέκα ακίνητα.-Στην ψάθα και απένταρος ο Κασιδιάρης.

Κοινοποίηση:
mixal-_kasidiar

Γράφει ο Άρης Σπίνος

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών για την τριετία 2016-2018 (χρήσεις, 2015, 2016 και 2017).
Στην τριετία αυτή εντάσσονται και τα πόθεν έσχες βουλευτών και πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι πλέον βρίσκονται εκτός Βουλής, όπως ο “πατριώτης της κονόμας”
Για το 2018 (χρήση 2017), τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, δήλωναν εισοδήματα από βουλευτική αποζημίωση 43,847 ευρώ, όντας και οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η κυρία είχε κάποια επιπλέον έσοδα: 17.880 ευρώ από ακίνητα και 4.365 ευρώ από «άλλη περίπτωση».Οι καταθέσεις του”Πατριώτη” σε τράπεζες ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ. Η σύζυγός του έχει σαφώς λιγότερες καταθέσεις: διαθέτει συνολικά 24.193,7 ευρώ, ενώ μοιράζεται τρεις από τους λογαριασμούς της με την κόρη της, Ουρανία Μιχαλολιάκου.
Το ζεύγος έχει συνολικά 10 ακίνητα: 8 καταστήματα στην Αττική, ένα διαμέρισμα στην Πεύκη και ένα άλλο κτίσμα στο Γύθειο.Το πόθεν έσχες του “Πατριώτη” και της κυρίας του για το 2018 (χρήση 2017)Αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι τα έσοδα τους ήταν περισσότερα τις χρονιές 2016-2017 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ (χρήσεις 2015-2016) σε σχέση με το 2018  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ(χρήση 2017). Τις δύο αυτές χρονιές,το ζεύγος, δήλωσαν και οι δύο έσοδα που έφταναν και τα 48.000 ευρώ από «άλλες περιπτώσεις».Τα έσοδα από αυτές τις άλλες περιπτώσεις δεν υπήρξαν για το 2018 (χρήση 2017), πιθανόν ως απόρροια της κρίσης στα ταμεία της Χρυσής Αυγής. Επιπλέον, το 2018 η κυρία σταμάτησε να διατηρεί θυρίδα σε τράπεζα, την οποία είχε τα δύο προηγούμενα χρόνια!!! το κλείσιμο την περασμένη εβδομάδα των γραφείων της στη λεωφόρο Μεσογείων.

Δείτε και το πόθεν έσχες του Ηλία Κασιδιάρη που στην κυριολεξία είναι στην ψάθα και δεν έχει ούτε για καφέ.

Πόθεν έσχες του Ηλία Κασιδιάρη για το 2018 (χρήση 2017)

Πόθεν έσχες του Ηλία Κασιδιάρη για το 2017 (χρήση 2016)

πηγή: edolio5.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Εγώ μια ερώτηση θ κανω ξέρει κανείς τι δουλειά έκανε ο μιχαλολιακος πριν το βουλευτική?

  2. Τον χοντρό τον σιχαίνομαι αλλά μην γράφεται μαλακίες. Με 150 χιλιάρικα ότι είναι πλούσιος. Μιλάμε για βουλευτή με 6 χρόνια θητεία. Εσείς δηλαδή δεν θα είχατε;

  3. Το οτι ο Κασιδιαρης θα παιξει καθοριστικο ρολο στη πολιτικη σκηνη του αυριο,μου το ομολογησε συγγενης μου “ποδιτσα”.
    Τιποτα και κανεις δεν ειναι τυχαιος στη πολιτικη αυτης της χωρας-αποικιας.Ολα ειναι προσχεδιασμενα(pilot)με τη παραμικρη λεπτομερεια πριν απο δεκαετιες!Τα προσωπα επιλεγμενα και ζυμωμενα μεσα σε κρυφα σχολεια(Στοες).
    Ποτε μωρε Ελληνα θα επεξεργαστεις τις ακολουθιες των γεγονοτων του χθες για να δεις τη αληθεια του σημερα?
    Υ.Γ.Πολυ φοβουμαι οτι το σχολιο μου θα το φαει η μαρμαγκα για τους γνωστους σε εμενα λογους!
    Αυριο να μου θυμησει καποιος το ραντεβου.μου με τον ψυχιατρο.

  4. ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΟ ΜΑΡΞΙΣΤΟΕΙΔΕΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΤΣΙ;;;;;; ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ……..ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΄΄ ΚΥΡΙΑΚΟ ΄΄ Ή ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ΄΄, ΑΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ…….

  5. ΚΑΣ ….ΣΕ ΠΕΡΑΣΑ …..ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 2010……!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΗ……ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ….ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ……😁😁😂😂😂😂

  6. η Κασσυ δεν τα χρειαζεται, θα τρωει τσαμπα στο κελι του…..χαχαχαχαχαχα

    1. Εξ ιδιων κρινεις τα αλοτρια.Εσυ δεν ησουν κουκλα ντυμενος στις gay παρελασεις;Πολυ μου αρεσες.

  7. Και στην ψάθα θα μείνει ο Κασιδιάρης με τα μυαλά που κουβαλάει να είναι κολλημένος στον χοντρομαλάκα…

  8. Σπίνο όσο μπόι έχεις τόσο μυαλό σου λείπει.

    1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΝΟ ΡΕ ΓΗΔΙ????ΣΤΟΚΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ….ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΜΑΝΤΡΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΑΝΤΖΗΛΙΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ………………..ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ…

      1. Πάλι τα …”ειδια”?
        Γίδι λέγεται ρε γίδι και όχι “ΓΗΔΙ”.
        Γίδι με πολιτική άποψη! Χα..χα..χα..
        Πες μας πως γίνεται το γιαούρτι καλύτερα.

  9. ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΟΡΝΕΟΛΕ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ…. ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ ΕΣΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑΙΝΟ ΣΟΙ ΣΟΥ…Ο ΚΑΣΣΗΔΙΑΡΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΘΩΣ Η Χ.Α ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ……ΟΛΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ………………ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΝΤΡΙ…………………………………..

    1. Κάθε δέυτερη λέξη, ορθογραφικο έγκλημα,
      αλλά αυτό το “ΕΙΔΙΑ” με φαλάκροσε ρε νιόνιο!

  10. Η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα ένα άρθρο άκρως ειρωνικό σαν αυτό με αιχμές για 120 χιλιάρικα να αφορούσε τους ζαμπλουτους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έριξαν την χώρα στα βράχια,και έκλεισαν τις τραπεζες

  11. Όλοι λυσσάνε με τον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή. Αυτή την εντολή έχουν πάρει από τα αφεντικά τους. Να τελειώσουν το εθνικιστικό κίνημα. Δεν θα τους γίνει όμως η χάρη…

  12. Από που είναι “γνωστά” αυτά που κλέβει ο μιχαλολιακος ρε ανόητε;;;; Έχεις κάποιο στοιχείο;; Ανεγκέφαλε λασποριχτη , μόνον πορδες βγαίνουν από στόματα σαν το δικό σου. Ηλίθια ορνιθα….

    1. Ξυπνα προβατο…………..γεμισαμαι πρακτορια και προδοτες και εσυ ακομα ψαχνεσαι…………………

  13. Ναι, είναι πάμπλουτος με 100 χιλιάρικα στην τράπεζα. Αυτός και μετά ο Ρότσιλντ. Όσο για τα ακίνητα που τα έχει προ αμνημονεύτων χρόνων από την οικογένειά του ε αυτά πια να στα γράψει εσένα Σπίνο που απ’ ό,τι βλέπω τον λατρεύεις. Πες μου, πότε ακριβώς έχει πει ο Μιχαλολιάκος ότι είναι κατά της ιδιοκτησίας; Για θύμισέ μου ρε Σπίνο.

    1. …για τον Α.Ρ.Δ. σπίνο το γνωστό εκβιαστή της Σόλωνος προ 25ετίας και μωρό του καρατζαφύρερ μιλάμε;

  14. Ντροπή σου Σπίνο. 7 χρόνια βουλευτής αυτός και η γυναίκα του δεν μπορούν να έχουν 120000 στην τράπεζα??? Τα σπίτια τα είχαν πριν γίνουν βουλευτές ειτε με αγορές είτε απο κληρονομιά. Είσαι εντεταλμένος κονδυλοφόρος και ξετσίπωτος. Τόση ξεφτίλα δεν χωρά ο νους μας.
    Για τα υπόλοιπα σκυλιά της κυνοβουλευτικής αλητείας κουβέντα ε Σπίνο?

    1. …για τον Α.Ρ.Δ. σπίνο το γνωστό εκβιαστή της Σόλωνος προ 25ετίας και μωρό του καρατζαφύρερ μιλάμε;
      ή για τον Α.Ρ.Δ. σπίνο τον αδελφό του άλλου εκβιαστή ανχη Γ.Υ.Σ. που είχε συλληφθεί με τα προσημειομένα στα χέρια πριν 13 χρονάκια;

    2. Α έτσι; Επειδή ήταν 7 χρόνια βουλευτής ο χοντρός και η χοντρή δικαιολογούνται τα 120.000 ευρώ ε; Και ο Κασιδιάρης 7 χρόνια βουλευτής ήταν, γιατί δεν έχει μία; Άντε βλάκα γλείφτη της γελοίας οικογένειας των ναζιστοπατριωτών..

      1. Κι ο ριζος 40 χρονια μεγαλοεκδοτης ΑΡΔ της α-Δεξιας στη ψαθα πέθανε σύντροφε. Τι δεν καταλαβαίνεις;

  15. Έτσι μπράβο….να είστε “δημοκράτες”και να υπερασπίζεστε τη “δημοκρατία”στο όνομα της οποίας υπηρετείτε το λειτούργημα της δημοσιογραφίας…..κοπρόσκυλα…ό,τι δεν σας συμφέρει δεν το “ανεβάζεται ε?Σας καταλάβαμε τι ρόλο βαράτε μην ανησυχείτε….εβρταιόσκυλα!Χίο και λοιποί μουσίτσοι και μουσίτσες,ένα παρακράτος είστε και μη τα ξαναβάλεται με καμία κυβέρνηση διότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να τα κονομάτε εσεις τι πόθεν αίσχος έχεις Χίο?αυτά τα ξέρουν μόνο οι ΚΥΠ και καλά θα κάνουν να βρουνε τρόπο να μας ενημερώνουν για κάτι γύπες της δημοσιογραφίας που τα τσεπώνουν κάτω από τραπέζια ,αθέατα ….κι επειδή είστε ψυχανώμαλοι το προηγούμενο που έγραψα “απερίφθειν”…αυτό προβλέπω να το “ανεβάζεται”διότι γελάτε με αυτά που πρέπει να κλαίτε και κλαίτε με αυτά που πρέπει να γελάτε γεράκια της δημοσιογραφίας τρομάρα σας…..τεμπέλικα σύγχρονα κλεφτρόνια αν να μου χαθείτε σας διαβάζουμε για καλαμπούρι και χαβαλέ ΜΟΝΟ!

    1. Μπα σου εθιξε των ματσο μπουχεσοψευτοπατριωτη………….γεμισαμαι κομματοσκυλα ….μπραβο Χιο ολα στιν φορα και ασε τα κομματοσκυλα να γαυγιζουν αυτο κανουν μονο αυτη η δουλεια τους να γαυγιζουν και οχι να δαγκωνουν….

  16. Έχει λιγότερα από τον μέσο Έλληνα, ασχοληθείτε με τους προδότες που με κάθε νόμο που ψήφιζαν έπαιρναν χιλιάδες ….. με κάθε δήλωση …. με κάθε πρόταση …
    Τουλάχιστον αυτοί εδώ έπρεπε να χειροκροτούνται για αυτά που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να ψηφίσουν.
    Είναι λίγος ο ηλίθιος αυτός λαός για αυτούς τους συγκεκριμένους πολιτικούς.

  17. Γελαει ο κοσμος με αυτα που γραφετε και εκτιθεστε.Ειναι γνωστο οτι η Ζαρουλια εχει οικονομικη ανεση και συνδραμει χρονια την Χρυση Αυγη και σε δυσκολα χρονια,πριν ασχοληθουν με τον εθνικισμο διαφοροι κομητες οι οποιοι εχουν το θρασος να την ψεγουν κιολας.Επιπλεον τα εισοδηματα του ζευγους μειωθηκαν πραγμα φυσιολογικο καθως δεν εκλεψαν.Τωρα εαν σας φαινεται..υπερογκο το ποσο των 120000 ευρω τι να πω…Και μαλιστα δηλωμενα και χωρις σκιες.Οσο για τον Κασιδιαρη το γλειψιμο ειναι εμφανες προκειμενου να φυγει απο την Χρυση Αυγη,ωστοσο αυτος παραμενει και αυτο αντι να σας προβληματισει και να μαζεψετε λιγο τα ψεματα που λετε για την Χρυση Αυγη εσεις συνεχιζετε…Καλο Μητσοτακη να εχετε ψευτοπατριωτες της κονομας!!

  18. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ.ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ?ΟΧΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ….

    1. Ολες οι φυλλαδες απο το ΄πρωη αυτο κανουν ο Χιος ειπε να βγαλει τον Μιχαλοβλακα και πολυ καλα εκανε αφου ποια μερος των σαπιων πολιτικων ειναι και αυτος ειτε θελεται να το δειτε ειτε οχι………………….Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ……………………………………………………………………………………………………………….ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ………ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΤΙΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ………………..ΚΑΙ ΜΑς ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΕΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ……………..?????

      1. κηρια παλεια… ποσα κιλα μοσχαροκεφαλη εισαι μωρη τραχανοπλαγια γμτ αγραμματα κομμουνια σας αριστερε σκατοειδή φελέ

  19. Έξω οι ψευτοπατριώτες. Πατριώτης και ναζιστής δεν γίνεται να είσαι.

      1. Οχι, ούτε αυτό γίνεται. Ο πατριωτισμός είναι κάτι υγιές και δεν έχει σχέση με τα άκρα.

  20. Ναι ο ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ τελείως απένταρος όπως πάντα. Εδώ ΓΕΛΑΜΕ… όσον αφορά τον Μιχαλομούλο είναι γνωστά αυτά που κλέβει.

Comments are closed.