ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ! Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών Ηνωμένου Βασιλείου: “Δεν θα κάνω το εμβόλιο, δεν έχω επαρκείς πληροφορίες!”

Κοινοποίηση:
δδδδδ


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο/Η μέχρι και σήμερα ΔΕΝ υπάρχει τίποτα στην ιατρική βιβλιογραφία λέει:

    για το εγκεκριμένο στη Μ Βρετανία εμβόλιο mRNA. ΤΙΠΟΤΑ. Είναι παρανοϊκό οποιοσδήποτε γιατρός να συμφωνεί με τη μαζική διενέργεια μιας θεραπείας με αδημοσίευτα αποτελέσματα δοκιμών, πιθανώς ανύπαρκτα υποψιάζομαι. Οι κατασκευαστές πληρώνουν τους καθηγητές, γνωστούς ανήθικους οσφυοκάμπτες, οι καθηγητές διαβεβαιώνουν τους πολιτικούς, γνωστούς ανίκανους και ανεύθυνους διαπλεκόμενους και περιμένουν εμείς να ρισκάρουμε τη ζωή μας. Μετά στα δύσκολα θα πουν συγγνώμη ΛΑΘΟΣ. Όπως με όλα τα φάρμακα που έχουν αποσυρθεί ενώ είχαν αρχικά εγκριθεί για εμπορική διάθεση και μετά βρέθηκαν παρενέργειες που διέλαθαν της προσοχής κατά την αρχικές μλέτες ή απεκρύβησαν. Όπως με θαλιδομίδη. Το μάθηεμα δεν έγινε πάθημα, αντιθέτως τα πράγματα χειροτερεύουν

  2. Για τα εμβόλια, ούτε η Γαλλία θα τα κάνει άμεσα στον πληθυσμό ούτε η Σουηδία. Φοβούνται παρενέργειες. Δειτε τι είπε ο Μακρον. Σας έχουν για πειραματοζωα. Προσοχή

  3. Εμπιστευόμαστε τον Bill Gates που θέλει να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός και μας λέει ότι μία μέθοδος είναι ο παγκόσμιος εμβολιασμός,από τον οποίο περιμένει να «επιτύχει» μία μείωση παγκόσμιου πληθυσμού γύρω στο 10-15%. Είναι ο μέγας χρηματοδότης σχεδόν όλων όσων εμπλέκονται με τη προώθηση του εμβολίου. Απ’την άλλη έχουμε τον Klaus Schwab, ο οποίος συνέγραψε το Great Reset που με υπερηφάνεια είχε πάνω στο γραφείο του ο Π/Θ και ο οποίος πιστεύει στη συγχώνευση ανθρώπου με ηλεκτρονικά κυκλώματα,στη δημιουργία κατ’ουσίαν του ανθρώπου-cyborg. Ζούμε σε ένα τεχνο-θρίλερ.

  4. Να έχετε συνεχή επαφή από την πρόεδρο και να μας ενημερώνετε πάραυτα για ένα τόσο μείζον θέμα.

  5. Πρέπει να κάνει ειδικό συμβόλαιο για να πάρει στα χέρια της πληροφορίες για το εμβόλιο. Είναι πρόεδρος των γιατρών της Αγγλίας και δεν έχει ενημερωθεί. Σκεφτείτε τι ενημέρωση έχουν εδώ οι δικοί μας που βγαίνουν και λένε τις παπάτζες τους και προτρέπουν τον κόσμο να κάνει μαζικά το εμβόλιο. Δεν είμαι κατά των εμβολίων αλλά πρέπει να υπάρχει διαφάνεια και πλήρης ενημέρωση για το συγκεκριμένο, γιατί είναι καινούργιο και παράχθηκε σε μικρό χρονικά διάστημα, όταν άλλα χρειάζονται 10 χρόνια έρευνας και δοκιμών.

    1. Μια διορθωση:ειναι προεδρος των Ελληνων γιατρων του ΗΒ,οχι γενικα ολων των γιατρων του ΗΒ.

  6. Πωπωπω τι ακούν τα μάτια μου και βλέπουνε τ’αυτια μου!
    Τα ακούσατε ρε τι λέει η γιατρός….έχει ηθική υποχρέωση απέναντι στους ασθενείς.
    Η ηθική των δικών μας που πήγε;;
    🧐Ειδικά συμβόλαια με το κράτος λέει για να πάρει τις πληροφορίες για τα εμβόλια!
    Τι θα της δώσουν ;;;; Τους κωδικούς για τα ☢️πυρηνικά!!!
    Δεν μου ακούγονται καθόλου καλά αυτά.

  7. οι ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ θίχτηκαν κ. την έκοψαν.ο αρχισυντς την έκοψε. η λίστα του πουρτσοβλαχου πέτσα που μπουκωσαν τα ΜΜΕξαπάτησης κ. Εξυφανσης γενοκτονίας ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ.

  8. Την κόψανε άρον-άρον. Μην περιμένετε να την ξαναβγάλουνε τα κανάλια. Και μόνο που δεν εκθειάζει το εμβόλιο της χλαπάτσας και λέει ότι δεν θα το κάνει αυτόματα πέρασε στην λίστα με τους αποκλεισμένους.

Comments are closed.