ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ …ΒΓΕΙ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ

Σκάνδαλο δεν αποτελεί μόνο το περιεχόμενο της απόφασης του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς που το πλήρες σκεπτικό της είδε χθες το φως το δημοσιότητας ενώ η διαρροή της είχε γίνει τις προηγούμενες ημέρες. Τεράστιο σκάνδαλο είναι και αυτό που με έγγραφα αποκαλύπτουμε σήμερα και από το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπήρχε “εσωτερική πληροφόρηση” πριν από την λήψη της απόφασης, χάρη στην οποία εσωτερική πληροφόρηση κάποιοι έβγαλαν κατ’ αρχάς τρελά λεφτά μέσα σε λίγα 24ωρα. Και θα συνεχίσουν να βγάζουν ακόμη πιο τρελά. Μιλάμε για δισεκατομμύρια.

Πέραν αυτού όμως, με το τεράστιο χρήμα που διακινήθηκε και βγήκε με …αέρα κυριολεκτικά. Μέσα σε αυτά τα τελευταία 24ωρα, πληρώθηκαν και οι μίζες για την έκδοση αυτής της κατάπτυστης αυτής απόφασης με την οποία τα funds θα έχουν πλέον κέρδη τρελών δισεκατομμυρίων και τουλάχιστον 700.000 ελληνικές οικογένειες θα χάσουν τα σπίτια τους. Είναι ένα σύνθετο σκάνδαλο για το οποίο επιβάλλεται να ξεκινήσει αμέσως έρευνα για να διαπιστωθεί ποιοι, πώς γνώριζαν εκ των προτέρων την απόφαση σε ποιους την διέρρευσαν ώστε να γίνει εργαλείο τρελής αρπαχτής και να ελεγχθούν αυτές οι καταγγελίες -από τις οποίες η οικονομική και πολιτική πιάτσα έχει κατακλυστεί- ότι από αυτά τα τρελά κέρδη “πληρώθηκε” -και σε ποιους;- η απόφαση. Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι το παρακράτος είναι σε δράση σε όλα τα επίπεδα για να κάνει τη μεγάλη αρπαγή περιουσίας των Ελλήνων…

Μάλιστα ο πιο εκτεθειμένος είναι και πάλι ο Ισίδωρος Ντογιάκος ως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μέσα από τον οποίο έγινε η παράνομη διαρροή. Είναι βέβαια ο ίδιος Ντογιάκος που ο γιος του είναι δικηγόρος και υπογράψει κατασχετήρια των κορακιών αυτών που έκαναν τους πλειστηριασμούς και τώρα με βάση την απόφαση θα συνεχίσουν να κάνουν ασύδοτα!

Η ταχύτητα της απόφασης είναι από μόνη της ένα πολύ σοβαρό θέμα. Το άλλο θέμα που έχει δημιουργηθεί είναι κατά πόσο το τραπεζικό και πολιτικό σύστημα πίεσε -και πλήρωσε;- τους δικαστές για να εκδώσει αυτή την απόφαση και μάλιστα σε τέτοιο γρήγορο χρόνο.

Το γεγονός ότι υπήρξαν διαρροές της απόφασης πολύ πιο πριν βγει στη δημοσιότητα την προηγούμενη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, έστω και ως απλή είδηση, αποδεικνύεται με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία.

Κατ’ αρχάς, να εξηγήσουμε ότι οι εταιρείες οι οποίες διαχειρίζονται τα ομόλογα τα οποία εκδόθηκαν μέσα από τις τιτλοποιήσεις των δανείων είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο μέσα από το οποίο έγινε αυτό το χοντρό παιχνίδι. Οι τέσσερις αυτές εταιρείες είχαν προκαταβολικά ράλλυ στις τιμές των μετοχών με τεράστιες αποδόσεις και κέρδη.

Η εταιρεία Cairo Mezz τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από τη διαρροή της απόφασης ήταν αυτή που έκανε ένα ράλι τιμών στο χρηματιστήριο. Ειδικά την παραμονή της διαρροής της απόφασης του Αρείου πάγου εκείνη την ημέρα έκανε πάνω από 10% ενώ μέσα σε 6-7 εργάσιμες μέρες η συγκεκριμένη μετοχή ουσιαστικά ανέβηκε ουσιαστικά γύρω στο 35%. Το συμπέρασμα είναι απλό λοιπόν: Κάποιο διαχειριστές κεφαλαίων αγόραζαν από τα πριν μετοχές των εταιρειών αυτών που τα κέρδη τους θα προέλθουν μέσα από τη σφαγή της περιουσίας του ελληνικού λαού. Μάλιστα οι όγκοι των συναλλαγών δύο ημέρες πριν από τη διαρροή της απόφασης του Αρείου Πάγου ήταν τεράστιοι. Κάποιοι λοιπόν είναι ξεκάθαρο είχαν εσωτερική πληροφόρηση για τη συγκεκριμένη απόφαση του Αρείου πάγου, για το περιεχόμενο της αλλά και την χρονική στιγμή που θα έβγαινε στη δημοσιότητα. Αρχικά με τη διαρροή και στη συνέχεια με το πλήρες σκεπτικό.

329181814_910393970099809_7881418774643460430_n (2)

Η δεύτερη εταιρεία Galaxy Cosmos ήταν και αυτή από την προηγούμενη ημέρα της διαρροής της απόφασης κλειδωμένη η μετοχή της στο συν 10% και το ίδιο και την επόμενη και τη μεθεπόμενη . πριν ακόμα δηλαδή η επίσημα η απόφαση Αρείου πάγου αυτές οι εταιρείες έκαναν κανονικό ράλι μετοχών

329151844_1130241187649979_7230046134774297187_n

Η τρίτη εταιρεία Rhoenix Vega έχει δάνεια τα οποία έχουν προέλθει από μεταβιβάσεις της Αlpha Βank και αυτή έχει έχει εκτιναχθεί η μετοχή της τρεις ημέρες πριν ακόμα διαρρεύσει προς τα μέσα ενημέρωσης η απόφαση του Αρείου πάγου. Το ίδιο συμπέρασμα άρχει και για αυτή την εταιρεία. Κάποιοι γνώριζαν από πριν την απόφαση και το περιεχόμενό της κι έτσι οι μετοχές και αυτής της εταιρείας εκτινάχθηκαν κατά 35% μέσα σε λίγες ημέρες…

330274780_3045986532371822_7933396091178371026_n

H Sunrisemezz είναι η εταιρεία που εξέδωσε τα ομόλογα από τις τιτλοποιήσεις δανείων της Τράπεζας Πειραιώς. Ακολούθησε και αυτή αντίστοιχη πορεία με εκτίναξη της τιμής των μετοχών στα ύψη.

329223053_1215326225748117_5295352007582092683_n

Δηλαδή τέσσερις εταιρείες οι οποίες διαχειρίζονται δάνεια τιτλοποιημένων ομολόγων τις τελευταίες ημέρες -πριν από την αρχική κιόλας διαρροή της απόφασης του Αρείου πάγου- “έτρεξαν” ένα ράλι μετοχών γύρω στο 35%. Ένα ράλι που συνεχίζεται ακόμα και τώρα…

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι διαχειριστές κεφαλαίων -και όχι μόνο γνώριζαν από πριν την απόφαση του Αρείου Πάγου. Το θέμα λοιπόν αφορά και τον ίδιο τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ντογιάκο ο οποίος οφείλει να ελέγξει αν αυτή η πληροφόρηση του Αρείου Πάγου διέρρευσε προς τα έξω και κάποιοι διαχειριστές κεφαλαίων έτρεξαν να αγοράσουν μετοχές ώστε την ημέρα που θα ανακοινωνόταν η απόφαση να κλειδώσουν στο συν 10 και στο 20%!!

Φαίνεται επομένως ότι πέραν της απόφασης αυτής καθ αυτής έχει παιχτεί και ένα άλλο παιχνίδι χρηματιστηριακό και κερδοσκοπικό το οποίο έχει να κάνει με δισεκατομμύρια ευρώ. Γιατί αποτιμώνται σε δισεκατομμύρια αυτές οι εταιρείες και διαχειρίζονται και διαπραγματεύονται επίσης δισεκατομμύρια στα χρηματιστήρια της Ελλάδας και της Κύπρου. Καταλαβαίνει κανείς τι παιχνίδι έχει παιχτεί πίσω από όλα αυτά και τι παιχνίδι παίζονταν τουλάχιστον μία δυο και τρεις μέρες πριν από τη διαρροή. Ποιος διέρρευσε λοιπόν την απόφαση και οι τέσσερις αυτές εταιρείες είχαν εκτίναξη τιμών 30 -35% στις μετοχές τους λίγες μόλις μέρες πριν από την …διαρροή της απόφασης του Αρείου Πάγου; Εδώ αποδεικνύεται ότι υπάρχει υπόγεια επικοινωνία και συνεργασία με κάποιους οι οποίοι γνώριζαν!

Επίσης η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει και αυτή τεράστια ευθύνη γιατί ελέγχει κυρίως θέματα εσωτερικής πληροφόρησης στο χρηματιστήριο. Δηλαδή να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα για να μην γνωρίζουν κάποιοι εκ των προτέρων κάποιες εξελίξεις οικονομικές και κοινωνικές οι οποίες μπορεί να αποφέρουν στους γνωρίζοντες τεράστια οικονομικά κέρδη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εις υγειαν των κοροιδων. Αλλα παλι τους κλεφτες θα ψηφισουν τα κοροιδα. Δεν υπαρχει σωτηρια.

  2. Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος ο κομμουνιστής Γιάννης Στουρνάρας μέσα στο κόλπο.
    Ο πατέρας του Αθανάσιος γραμματέας του ΕΑΜ Φθιώτιδος και Ευβοίας υπό την διοίκηση του γενικού γραμματέα Στερεάς Ελλάδος Γεωργίου Σημίτη πατρός του Κωνσταντίνου.
    Ο βασιλόφρων συνοδοιπόρος των κομμουνιστών, όπως και ο Σταμάτης Μερκούρης.

  3. Τον καραΣημιτη το Άαρον Κ-Αβουρη..τον παλιοπατσαβουρι..τον ξεχάσατε..ε ??? Τα ίδια έκανε και χειρότερα και τώρα κάνει διακοπές στο Καβούρι..!!! Ο θρουμπας…

  4. 700 χιλιάδες σπίτια με μέσο όρο 3 ανά σπίτι, είναι 2,1 εκατομμύρια Έλληνες όχι 700 χιλιάδες αδέλφια.
    Όλοι αυτοί είναι αρκετοί για να κάνουν κυβέρνηση ψηφίζοντας κόμμα όπως Συμμαχία Ανατροπής (ΕΠΑΜ, Δανειολήπτες κλπ), και 2 φορές περισσότεροι από όσοι χρειάζονται για να γίνει επανάσταση.

    Αν σταματήσουν να είναι ραγιάδες βέβαια.

  5. Μιά σφαίρα στο κεφάλι σε όλους. Μια οργάνωση να ξεκαθαρίσει τη βρωμιά

Comments are closed.