ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚ@ΘΙΑ! Οπλισμένοι Black Panthers στην κορυφή της πορείας στην Atlanta. Ολοταχώς για Εμφύλιο…. [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
EZxuRIGXsAE1JVr

Υπήρχε εδώ και μέρες η πληροφορία ότι το κίνημα των νέων Black Panthers ( Μαύροι Πάνθηρες) θα εξόπλιζε τα μέλη του..Ένοπλα στελέχη του μ΄αυτόματα όπλα και γεμιστήρες ήταν στην κορυφή της πορείας στην Atlanta για να προστατεύσουν τους διαδηλωτές του Black Lives Matter…Ένοπλη περιφρούρηση της πορείας η εξέγερση παίρνει άλλη τροχιά μυρίζει ένοπλη εξέγερση, Αντίσταση ως κι εμφύλιος αν δεν εκτονωθεί η κατάσταση..

Το νέο σύνθημα είναι Change αλλαγή που θυμίζει το περιβόητο περεστρόικα(αναδόμηση, ανασυγκρότηση, αναδιάρθρωση)  …O Trump θ΄αποδειχθεί ο Γκορμπατσόφ των ΗΠΑ; Xθες σε δηλώσεις και πάλι αιφνιδίασε όταν είπε πως η ψυχή του George από εκεί ψηλά που είναι θα είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτό το μεγαλειώδες που συμβαίνει στις ΗΠΑ.

Πηγή: dimpenews.com

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν θεωρείται σωστό επειδή σκότωσαν έναν ένχρωμο οι μπάτσοι στην Αμερική να βγαίνει η κάθε καταπιεσμένη προσωπικότητα έξω φρενών στους δρόμους να σπάνε μαγαζιά / αυτοκίνητα (δε μιλάω για εταιρίες κολλοσούς ) όπως είχε γίνει και εδώ στην Ελλάδα τότε με τον 16χρονο στην Αθήνα είστε τέρμα βλάκες λες και σπάζοντας μαγαζιά και αυτοκίνητα θα καταφέρεται τίποτα . Γιατί όμως δεν πάτε κατευθείαν στους υπεύθυνους έξω από τα αστυνομικά τμήματα να ζητήσετε ευθύνες ; να τα κάψετε και να τα σπάσετε ; Κακάκια ε; Δεν πειράζει ο καθένας όπου μπορεί.

  2. ΜΑΑΑΗΗΗ ΜΟΥ ΜΑΑΑΗΗΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΥΥΝΗΣ

  3. Black panthers λέει are back!!!!καί μετά ξύπνησαν.αμ η άλλη η κατίνα πού κρατάει πλακάτ οπού γράφει am I next??ναί μωρή μαϊμού γιού αρ νέξτ!!

  4. Κανένας πολιτισμός δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του όταν συμπεριλαμβάνει και τους πιθήκους και μάλιστα προσδίδοντας σε αυτούς Ανθρώπινη υπόσταση. Αφού είναι ζώα και όχι άνθρωποι… λίγη λογική θέλει.

Comments are closed.