ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ Γ@ΜΙΚΟΥΣ!!!!! Νίκος Ζιάγκος: Έχω κάνει σεξ με 3.800 γυναίκες, έρχονταν στο σπίτι 20-20! ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΜΠΑΤΑΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ

Κοινοποίηση:
nikos-ziagkos__1_

Ο Νίκος Ζιάγκος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε χωρίς δισταγμούς για την ερωτική του ζωή.

Όπως δήλωσε σε περιοδικό, έχει κοιμηθεί με 3.200 γυναίκες, ενώ αστειεύτηκε πως δεν κατάφερε να πάρει την «πρωτιά» από τον Σπαλιάρα.

«Βάσει υπολογισμών, στα 37-39 μου χρόνια, είχα πάει με 3.200 γυναίκες. Μετά έγινα πιο επιλεκτικός, οπότε το πολύ να έχω πάει με 3.800. Με έχει φάει για 200 ο Σπαλιάρας. Αυτά δεν τα λέω εγώ, οι φίλοι μου έχουν κάνει τους υπολογισμούς», είπε χαρακτηριστικά.

«Στη μονοκατοικία που νοίκιαζα με φίλους, έρχονταν οι γυναίκες 20-20 και γίνονταν… όργια. Μέχρι που βαρούσαμε τα τηλέφωνα, επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε άλλο σεξ και το σκάγαμε από την πίσω πόρτα και φεύγαμε. Όσο εντυπωσιακό και αν φαίνεται, από όλα αυτά μένουν πέντε πράγματα, οι πλάκες και τα γέλια με τους φίλους, παρά το σεξ. Εδώ μου έκαναν πρόταση να κάνω ταινία πορνό και αρνήθηκα», συμπλήρωσε.

Όσο για το μεγαλύτερο διάστημα που απείχε από το ερωτικό κομμάτι, ανέφερε: «Τώρα πια έχω γίνει επιλεκτικός. Έχω κόψει το σεξ συνειδητά εδώ και ενάμιση χρόνο. Ήθελα να μαζευτώ πνευματικά και αυτό το λέω σαν γκουρού του σεξ. Όταν κάνεις πολύ σεξ, δεν μπορείς να βρεις τον στόχο σου. Για να καμπυλώσει το σύμπαν γύρω σου, πρέπει να κλειστείς στον εαυτό σου και να “μονάσεις” λίγο».

«Από 16 ετών, το πρώτο πράγμα που καταπολέμησα, για να είμαι προχωρημένος, ήταν ο φθόνος. Έκανα πειραματισμούς πάνω σε αυτό. Στα 17-18 κάποιες κοπέλες που ερωτεύτηκα πολύ, τις έβαλα και πήγαν με άλλον άντρα μπροστά μου, ήθελα να δω πώς θα νιώσω. Είδα πώς είναι ο φθόνος, τον πάτησα, τον απομυθοποίησα και δεν ξαναζήλεψα ποτέ», πρόσθεσε κλείνοντας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Βγαίνουν Stars του Hollywood που λιώνει όλος ο γυναικείος πληθυσμός σε όλο τον πλανήτη για πάρτη τους και λένε οι ίδιοι πως πήγαν με 200 γυναίκες κάτι που το θεώρησαν εκμετάλλευση και μετάνιωσαν για αυτό και τα δικά μας τα τσουσέκια που δεν τους ξέρει ούτε ή γιαγιά τους με μία φάτσα σαν κατοχυρωμένη τυρόπιτα πήδηξαν 3.000 γυναίκες και 4.000 γυναίκες και 8.000 γυναίκες.Μηπως τον τρώνε και θέλουν να το καλύψουν;

  2. Σιγά την ασχημόφατσα!!! Έχεις κοιταχτεί σε καθρέφτη;;;;!!!!

  3. Τα ναρκωτικά είναι η χειρότερη μάστιγα. Κρίμα. Αυτός δεν έχει γιατρειά.

  4. Πέστε του Μ@@@κα να κατουράει που κ που
    Ποιο Μ@@@ας πεθαίνεις

  5. πολλα τα γκολ που εβαλε
    δεν μας λεει ποσα εφαγε…

  6. Tι μας λες ρε μεγαλε .,.,.

    προλαβαινες να κατουρησεις καθολου ?

    αστα ρε φιλε γεμισε η ΕΛΛΑΔΑ ηλιθιους

  7. Μάλλον έχει προμήθεια τις καινούργιες καπότες που γαμ@νε μόνες τους

  8. Καμία κοπέλα δεν αγάπησε. Γιατί όταν αγαπάς θέλεις τον άλλο κατ’ αποκλειστικότητα, να μην τον μοιράζεσαι. Είναι εκ Θεού αυτό. Αλλιώς είσαι ζώο, πας με όλους και όλες. Μπορεί να έχουν αυτοκτονήσει κοπέλες για τον βλάκα. Έκανε με τα κορίτσια την πλάκα του με τους φίλους του. Αλίμονο στα κορίτσια που τον ερωτεύτηκαν.

  9. Πόσα παιδιά έχει που τα μεγαλώνουν άλλοι άντρες;

  10. Κακώς, έπρεπε να την κάνει την ταινία πορνό!

  11. Ευτυχως που εφυγα απο τη χωρα γιατι κινδυνευε και η γυναικα μου αλλα και η κορη μου βασει στατιστικης. 5 Ελληναρες εχουν πηδηξει ολη τη χωρα εκτος αν η Μαλακ@α που τραβανε καθημερινα πιανει σαν γκομενα νοητικως παντα. Ρε δε κατουρατε και λιγο λεω γω.

  12. ΠΡΟΣΕΧΕ να μην ΣΤΡΑΒΟ@ΩΛΙΑΣΕΙΣ…………..

  13. ΠΡΟΣΕΧΕ Νίκο Ζιάγκο να μην ΣΤΡΑΒΟ@ΩΛΙΑΣΕΙΣ…………..

  14. Κοπελες που ηθελα πολυ τις εβαλα και πηγαν με αλλον και εγω εβλεπα!!.Αντε χασου βρε ανωμαλε ψυχασθενη

  15. Μετραγε τις μαλακιες για γαμισι Για να βγει το νουμερο τον επεζε 10 φορες την ημερα !!!

Comments are closed.