ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ του Κούλη, τα λεβεντόπαιδα – Σεργουλόπουλος και Καπουτζίδης στα θεωρεία της Βουλής (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
Δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις", Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024. 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δεν έχασαν την ευκαιρία και έσπευσαν στη Βουλή για να κρατήσουν το φανάρι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στους βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που αφορά στους πο@στηδες. Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκαν στα θεωρεία της Βουλής το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι δυο τους κάθισαν μαζί και παρακολούθησαν μέρος της συζήτησης που διεξάγεται για το νομοσχέδιο που καθιερώνει τον πολιτικό γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου συγκεντρώνουν το έντονο ενδιαφέρον της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, που παρακολουθεί από κοντά τη συζήτηση που διεξάγεται.

kap-serg

Δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις", Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

6117078

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. βαζω στοιχημα οτι η δευτερη φωτο τραβηχτηκε την ωρα που μιλουσε ο Σαμαρας….κοιτα φατσες οι κακιασμενες….

  2. Δηλαδή, όλοι αυτοί είναι υπερήφανοι, που τον …τρώνε ή και τον δίνουν ενίοτε ή εναλλάξ; Εάν επικρατούσαν μόνο οι ομοφυλόφιλοι, θα είχε διαλυθεί η κοινωνία μας, διότι η συνήθειά τους είναι σφόδρα αντικοινωνική, αφού δεν αφήνουν απογόνους. Η κοινωνία που τους ανέθρεψε, θα πρέπει να ανανεώνεται συνεχώς με νέα μέλη, άρα όλοι μας έχουμε υποχρέωση να αφήνουμε απογόνους, ώστε να διατηρηθεί το χωριό μας, η πόλη μας, η πατρίδα μας, διαφορετικά η υπογεννητικότητα θα διαλύσει την πατρίδα μας. Δεν έχουν σκεφθεί οι ανώμαλοι, ότι η παρουσία της μητέρας είναι καταλυτική για την ψυχική ανάπτυξη του παιδιού; Δεν ξέρουν ότι και οι δύο γονείς, δηλ. μάνα και πατέρας, συμβάλλουν με διαφορετικό τρόπο στον ψυχισμό του παιδιού; Επειδή έγιναν πολλοί και πιέζουν και όχι μόνο με τον τρόπο τους, αλλά έχουν βάλει στο παιχνίδι και ….άλλες ξένες δυνάμεις και παράγοντες, που σκέπτονται πολύ μακριά, θα πρέπει να κάνουμε τα γούστα τους; Αυτό μου θυμίζει ένα αναρχικό ρητό, γραμμένο πριν πολλά χρόνια σε τοίχο: “Δεν είναι δυνατόν εκατομμύρια μύγες στον κόσμο να κάνουν λάθος. Δοκίμασε και συ σκατά”. Επειδή, λοιπόν, έγιναν πολλοί οι ανώμαλοι, οι παραφιλικοί, θα πρέπει να τους δώσουμε δίκιο; Άραγε τι παιδιά θα μεγαλώσουν και τι βιώματα θα έχουν; Στο αγόρι που θα μεγαλώσουν οι πούστηδες, τι θα του πουν; Κοίτα να γίνεις σωστός άνδρας να βρεις ένα καλό κορίτσι να κάνετε οικογένεια ή μήπως θα του πουν να βρει ένα ….καλό αγόρι να κάνουν μαζί οικογένεια; Οεοοοοοοο. Οι γυναίκες τι ρόλο θα παίζουν τότε; Τον ρόλο της κλώσσας; Ρε άει στο διάολο, όλοι εσείς οι ετεροφοβικοί.

  3. Ένα σοβαρό πατριωτικό κόμμα να πει ότι θα καταργήσει το νόμο αν έπαιρνε την εξουσία υπάρχει;;;;;;;;Για μένα αυτό έχει σημασία.

  4. Βασικά πήγαν
    1. Να ασκήσουν πίεση για υπερψηφιση
    2. Για να κανουν μπουλιγκ σε αυτούς που δεν θα ψηφίσουν το νομοσχεδιο

  5. Αυτή η απόφαση θα πληρωθεί με αίμα καί δάκρυα. Πολλά δάκρυα.😠
    Απομένει να δούμε τί έκπληξη μάς επιφυλάσσει τό Μεγάλο Αφεντικό..
    Βλέπω την Αθήνα να γίνεται Θεσσαλία, εναν σεισμό 8 Ρίχτερ, επίθεση τής Τουρκίας.
    Κ δεν θα αρθεί η απόφαση τού Υψίστου αν δέν πέσει ο ασεβής λαός στα γόνατα, εκλιπαρώντας έλεος.
    Βλέπω στην φωτό ,τον γιατρό Σταύρο Γαβριηλιαδη με το χέρι στην καρδιά.
    Νεοσμυρνιώτης, 2 μέτρα άντρας!!!
    *Τώρα ξέρουμε πώς έπεσε το Βυζάντιο.
    Όλα αυτά πού λέγονται για προδότες παπάδες, είναι παπαριές!
    Φταίει κ η Εκκλησία αλλά εκρουσε τον κώδωνα.. Πλην όμως ο λαός έχει διαστραφεί πλήρως. Κι όταν θα έρθουν οι Τούρκοι τού Θείου Ερντυ, δεν θα υπάρχει κανένας να πολεμήσει!! Πλην ελαχίστων.
    Η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

  6. Ετσι και αλιως το τι ειναι η βουλη το ξεραμε απλως τωρα πηρε και την σφραγιδα Παραδεχτηκαν δηλαδη τι π…… ειναι ποσο π…..φειρονται στον Ελληνικο λαο ΜΜπραβο τους που δεν κρυβονται πια και δικαιωνουν οσους λεγαμε αυτα που λεγαμε γιαυτους αφου πλεον επισημα το παραδεχονται νομιμοποιωντας την π…α τουςΓεια σου κουλαρα επεσαν οι μασκες χαχαχαααα

  7. Ουστ παλιοπουστηδες, ξεκωλιαρηδες, ανωμαλοι, ελεεινοι, τιποτενιοι,επικινδυνοι για την Ελληνικη Οικογενεια, θαγινει πραγματικα μακελειο αν αρχισουν να αποκτουν παιδιακια αυτοι οι αθλιοι.Αφου δεν μπορει το κρατος να υπερασπισει τα αθωα παιδακια θα το κανουν ,ειμαι σιγουρος οι αξιοι πολιτες…. με οτι αυτο συνεπαγεται και οποιος καταλαβε, καταλαβε…….

  8. Έλα νταξει επίσημα η Βουλή έγινε πούστηδων μεταφορικά και κυριολεκτικά

  9. κοιταξτε υφος κακιασμενου ατομου ο Καπουτζιδης…

  10. Θα πεσει βουρδουλας μολις αλλαξουν τα πραγματα που δε θα ξερουν που να κρυφτουν. Που θα παει θα ανεβει κανενας αληθινος αντρας πανω και τα νομοσχεδια ειναι για να αλλαζουν αν δε το γνωριζουν τα πουστρακια.

  11. Απορώ πως κάθονταν τόση ώρα με τόσες @#%$% που έχουν φάει έπρεπε να τους πονάνε οι αιμορροΐδες τους….

  12. Ουστ μιάσματα! Ότι χειρότερο και αντιπσθεστατο σε σύγκριση με τον αξιοπρεπή Λάκη

  13. εγινε και θεσμικος παραγων ο σεργουλοπουλος

  14. Εμ πάει ο μλκας για ευρωβουλευτής βλέπεις και το παίζει πολιτικός τώρα.

  15. ANTE KAΛE…..
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ…..
    ΤΙ,ΤΣΑΜΠΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ?????

  16. Γιατί καί η δική σας εφημερίδα επιμένει νά γράφει ομόφυλοι καί όχι ομοφυλόφιλοι??? Παρακαλώ, γράψτε το σωστά.

  17. Για κραξιμο τη ψαχνουνε πουναι και το φαι τους!

  18. Μπαστακες είναι οι κοπροι μη δεν τους περάσουν το νομοσχέδιο.

  19. Ο πίσω με τα γυαλιά είναι ο καθηγητής του ΕΚΠΑ ο Χατζής, γνωστός από τις δηλώσεις του περί δικτάτορα Καποδίστρια και από τη συμμετοχή του στην επιτροπή για τα 200 χρόνια από το 1821. Εκεί πίσω με τις λούγκρες τι δουλειά έχει άραγε;

  20. λυπηθητε τους ….. ψυχικα ρακη ειναι…. αφηστε τους…. απλα λυπηθητε τους και μην ασχημονητε απεναντι τους….

Comments are closed.