ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΙ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ! H οργισμένη απάντηση αδερφού θύματος στα Τέμπη για την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη με Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
ωδσωσδ

Οργή έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η επικείμενη εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη καθώς φιλοξενεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη παρουσιάζοντας τον πρωθυπουργό να αγωνιά το βράδυ του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Το εν λόγω σκηνικό αλλά και η ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Twitter όπου αναφέρει πως «νέοι που ήταν στο τρένο και έζησαν τον εφιάλτη στα Τέμπη, απευθύνουν τα ερωτήματά τους στον Πρωθυπουργό», προκάλεσε την αντίδραση του αδερφού θύματος στα Τέμπη.

Οργισμένη και απόλυτα δικαιολογημένη η αντίδραση του Βαγγέλη Βλάχου που έχασε τον αδερφό του, Βάιο, στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Και τα ερωτήματα νέων σαν τον αδερφό μου το Βάιο που ήταν στο τρένο και σκοτώθηκαν στον εφιάλτη στα Τεμπη;», αναρωτιέται ο Βαγγέλης Βλάχος, με ανάρτησή του στο Twitter και σημειώνει: «Δεν μπορούν να τα θέσουν “ζωντανά”, αλλά τα έχουν καταθέσει σε μέρη όπως το 1ο Νεκροταφείο Καρδίτσας».

«Δεν πειράζει, θα ρωτήσουμε εμείς για τον Βάιο, όταν και όπως πρέπει», καταλήγει ο Βαγγέλης Βλάχος στην ανάρτησή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αντί να πενθούν για τους ανθρώπους τους, γυρουλιάζουν στα κανάλια και λιβανίζουν τον σταλινοφασίστα. Τόσο κόπτονται για το βουλευτιλίκι;

  2. Κυριε Βαγγελη Βλαχο, απο τη στιγμη που δεχθηκατε ολοι σας η θα δεχτειτε την ελεημοσυνη της Ελληνικης κυβερνησης σε μορφη συνταξεων και επιδοματων, εχετε χασει το παιγνιδι δυστυχως. Περαν που υπαρχει και θεμα δυο μετρων και δυο σταθμων με την υποθεση στο Ματι. Εκει γιατι δεν εδωσαν τιποτα,?

Comments are closed.