ΠΕΤΑΞΤΕ με τις κλωτσιές τον πατριδέμπορα! Πήγε να πουλήσει κανένα μαντζούνι για την φαλάκρα ο πατριδοκάπηλος στον Έβρο;

Κοινοποίηση:
Policy Statements of the new Greek Government (Day 3), at the Greek Parliament, in Athens, July 22, 2019. / Προγραμματικές Δηλώσεις της νέας Κυβέρνησης (Μέρα 3η), στη Βουλή, Αθήνα, 22 Ιουλίου, 2019

Σιγά μην άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη, σιγά μην και δεν “πουλούσε” πάλι “πατρίδα” ο καραφλός μαντζουνέμπορας.

«Στηρίζουμε την ελληνική κυβέρνηση, όχι τη Νέα Δημοκρατία. Θα στηρίξουμε την όποια κυβέρνηση αρκεί να ακούει» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος από τον Έβρο.

Σε δηλώσεις σε δημοσιογράφους σημείωσε πως έπρεπε να είχε γίνει το τείχος στον Έβρο εδώ και πολύ καιρό.

«Αν είχε γίνει δεν θα είχαμε αυτήν την εικόνα» πρόσθεσε.

Έκανε, δε, λόγο για έλλειψη πολιτικής βούλησης, σημειώνοντας πως «έπρεπε όλοι οι πολιτικοί να είναι εδώ σήμερα, όχι να πετάνε αετό».

Ο κ. Βελόπουλος σημείωσε πως «δεν είναι μετανάστης αυτός που δεν έχει χαρτιά. Αυτός που επιχειρεί παράνομα να εισέλθει σε μια χώρα είναι λαθρομετανάστης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Προσεχωε
    Κεραλοιφες για αιμορροΐδες
    😆😆😆😆😆😆😆

  2. Άντε και γ@μ#@ου κολωπαιδο… Μαλακες Έλληνες, γαματε τους όπου βλέπετε τέτοια κολωπαιδο. Αυτοι εχουν καταστρέψει την Ελλάδα, μη πιστεύετε τιποτα απο τον Βελόπουλο, ένας ψεύτης αλήτης δημόσιοκάφρος και πουλημένο τομάρι ειναι. Αιντε ξυπνάτε….

  3. Ειναι δυνατον να ψηφισατε καποιοι φιλοι αυτον;
    Ελεος…
    Αν δεν κατεβει ο Ηλιας μονος στις επομενες…Φαηλο.

  4. Kύριε βελόπουλε,
    Ασε τα λογια και τις τηλεπωλήσεις,
    κανε προσκλητηριο, κανε επιστρατευση απο τους συντροφους σου,
    και βαλε αρχηγό το Μυλωνακη σμηναρχο στις ντακοτες.
    Ο Καρατζαφερης αν φερει και μερικα κοριτσια μαζι του παει…
    τους διελυσε τους Τουρκους

  5. Ναι οι γυφτοι εγκληματουν και οι Αλβανοι ειναι αγιοπαιδα!!!!!!!!

  6. ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑ Κ ΝΟΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ Κ ΘΥΜΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΑΣ Κ ΩΣ ΑΤΟΜΑ Κ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ Κ Γ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ Κ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Γ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΤ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟ ΨΗΦΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ Κ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Κ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ!ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε Κ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ Γ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!Κ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!

    1. Γιατί το μετάνιωσες; Τι μπορούσε να κάνει για να σε εκπροσωπήσει καλύτερα στην Βουλή, που δεν το έκανε ήδη; Καταλαβαίνεις ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα πέρα από το να προτείνει λύσεις και να κάνει κριτική στα μεγάλα κόμματα; Ότι ψηφίζεις που δεν είναι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ είναι σωστή επιλογή όποτε μην το μετανιώνεις.

  7. Μόνο με μία χρυσή Αυγή με αρχηγό το Λιάκο θα δει Ελλάδα φως!!

  8. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΕΙΝΑI ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

  9. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .ΤΑ ΛΕΝ ΚΑΛΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΕΒΟΥΝ ,ΤΟ ΔΙΑΛΥΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΗ.ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ.

  10. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο Μ@@ΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ .

    1. Εσένα σε πειραξαν οι αλβανοί και όχι που δεν λέει τπτ για τους γυφτους που εγκληματουν;

      1. Δεν λεει για τους γυφτους τιποτε γιατι εχει γυφτικο αιμα ο Κατσιβελοπουλος

  11. Γενίτσαρος με τα όλα του.Δεν έχει ακούσει ότι οι αφροασιάτες εισβάλλουν στην Ελλάδα μέσω του Έβρου από την δεκαετία του ΄80. Ξεχωριστά αυτοί που ερχόντουσαν και έρχονται με τουριστική βίζα, και απλώς παραμένουν, διότι οι αρμόδιες αρχές, μιλημένες, αλλού βόσκουν.Τα λεφτά δυστυχώς…
    Να μας εξηγήσει γιατί ο αδελφός του κατέβηκε με την ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές με το ιταλικό επώνυμο Βενιέρης.
    Το παίζει και αυτός δημοσιογράφος.

  12. Kύριε βελόπουλε κανετε λαθος δεν λεγονται λαθρομετανάστες λαθροπιθηκια λεγονται

Comments are closed.