ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ – ΤΟ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ! ΟΣΟΙ ΖΟΥΜΕ, ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ!

Κοινοποίηση:
kallianoskairo

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αττικόν» σε σοβαρή κατάσταση. Την Τετάρτη, 24 Απριλίου, ο βουλευτής είχε καταγγείλει δημόσια το νοσοκομείο και τον καθηγητή ιατρό για τη διαχείριση στο πρόβλημα υγείας του πατέρα του, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

Σε βίντεο που είχε δημοσιεύσει, ο κ. Καλλιάνος ανέφερε πως ο 78χρονος πατέρας του πριν από 15 ημέρες μπήκε σε νοσοκομείο της Βούλας, καθώς είχε μαυρίσει ξαφνικά το δάχτυλό του. Δεδομένου ότι ο άνδρας έπασχε από διαβήτη, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο και στη συνέχεια να του ακρωτηριάσουν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.
Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας του δεν είχε οξυγόνο, έπαθε αποκορεσμό και ανακοπή καρδιάς. Εν τέλει, παρά την άρνηση των γιατρών για διασωλήνωση, καθώς δήλωναν ότι ο 78χρονος ήταν καλά, αποφασίστηκε να μπει στη ΜΕΘ.

«Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά», δήλωνε ο βουλευτής πριν ο πατέρας του αφήσει, δυστυχώς, την τελευταία του πνοή.

«Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω ένα σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση όχι μόνο εμένα, αλλά ολόκληρη την οικογένειά μου». «Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας, καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλό του μιας και έχει διαβητικό πόδι. Του φέρθηκαν πολύ καλά στη Βούλα, αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα αγγειοχειρουργικά θέματα δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο». Ο κ. Καλλιάνος δεν είχε θελήσει, σε αυτό το σημείο, να κατονομάσει το νοσοκομείο και τον συγκεκριμένο καθηγητή που είχε αναλάβει τον πατέρα του, αφού του είχαν ακρωτηριάσει το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.

 

«Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε αποκορεσμό, δηλαδή έπεφτε το οξυγόνο» εξηγούσε στο βίντεο ο κ. Καλλιάνος και συνέχιζε, λέγοντας: «Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ, γιατί δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να είναι καλά». «Ο γιατρός που τον χειρούργησε και όλη η ομάδα μου είπαν ότι “υπογράφουμε όλοι” ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά, πάρα πολύ καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ». «Δεν τον βάζανε, “όχι είναι καλά”, επέμεναν οι γιατροί», σύμφωνα με τα όσα κατάγγελλε ο κ. Καλλιάνος και εξηγούσε ότι επί πέντε ημέρες «μας έλεγαν ότι είναι πάρα πολύ καλά, ενώ μόλις έβγαζε τη μάσκα, πήγαινε ο κορεσμός στο 60».

Στο σημείο αυτό, ο κ. Καλλιάνος είχε ξεσπάσει σε λυγμούς, λέγοντας: «Έχουν στερέψει τα δάκρυά μου να τους παρακαλάω να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε αποκορεσμό και έπαθε και ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν και τον έβαλαν στην εντατική». «Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου», έλεγε ο ίδιος και συνέχιζε, κλαίγοντας: «Συγγνώμη που κλαίω… αν και είναι δύσκολα τα πράγματα για τον πατέρα μου πια, ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες».

«Πήρα τους πάντες τηλέφωνο και δεν κατάφερα να βοηθήσω τον πατέρα μου», ανέφερε, κλαίγοντας με λυγμούς και προσέθετε ότι όταν ζήτησε τον λόγο από τον καθηγητή που τον διαβεβαίωνε ότι ο πατέρας του είναι καλά, εκείνος το αρνήθηκε. Στο σημείο αυτό, ο Γιάννης Καλλιάνος είχε αποκαλύψει πως το νοσοκομείο για το οποίο μιλούσε είναι το Αττικό, ενώ δεν ανέφερε το όνομα του καθηγητή που χειρούργησε τον πατέρα του. «Πρέπει στη χώρα αυτή, οι άνθρωποι να έχουν την περίθαλψη που πρέπει», κατέληγε στο βίντεο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

  1. θεοςσχωρεσ τον πατερα σου αλλα αν ειχα την εξουσια θα σε εδιωχνα απο τη βουλη και με πολυ γερο προστιμο γιατι υποτιθεσαι οτι εισαι βουλευτης και ωφειλεις να γνωριζεις τι γινεται σε αυτη την γ..μωκοινωνια την οποια εισαι εκει για να υπηρετεις. απδειχθηκες λιγος για να διαχειριστεις τα κοινα και εσυ και οι υπολοιποι

  2. Ελπίζω τώρα κυρ Καλλιανε να κατάλαβες τι εστί Νέα Δημοκρατία και Άδωνης κλπ. και να φύγεις από την πολιτική και να αφοσιωθείς στη δουλειά σου !

  3. Αν οι γιατροί ήταν γκέι, θα μπορούσε να γίνει κάτι, από straights tπεριμένουμε;

  4. Φίλε στέφανε μετά από αυτό δεν υπάρχει ελπίδα για τους Έλληνες είναι όλα ισοπεδωμένα κάπως έτσι έφαγαν τη μάνα μου στο νοσοκομείο τον πύργου αν ήμουν πολιτικός θα τίναζα μεταφορικά τι βουλή στον αερα λυπάμαι και ντρέπομαι που ζω σε αυτό το διεφθαρμένο κράτος .

  5. 8 χιλιάρικα βγάζουν οι βολευτες. Ο αδερφός του στην Κύπρο θα βγάζει 5 χιλιάρικα τουλάχιστον, με τόσα χρήματα εγώ θα πήγαινα τον πατέρα μου στην Ελβετία. Αλλά είναι τσιγκούνηδες, πιστεύουν ότι το “κράτος” που έφτιαξαν είναι υποχρεωμένο να τους υπηρετεί. Αλλά ότι σπερνεις θερίζεις. Όχι μόνο η πλέμπα όπως μας θεωρούν εμάς, αλλά και αυτοί θα πληρώσουν. Νέμεσις. Σαν τον αρχηγό του που αφοπλιζει την χώρα, λες και οι Τούρκοι θα εξαιρεσουν αυτόν, τα παλάτια του και το σόι του.

  6. Το συμβάν θα πρέπει να προβληματισει τον Καλλιανο για την πολιτική του επιλογή….που έκανε τα νοσοκομεία…νεκροτομεια….στην Ελλάδα του 21ου αιώνα…

  7. Φραγκοφονιδι ενα πατερα ειχε και καλα αυτος και ο γιατρος αδελφος δεν μπορουσαν να πανε τον πατερα τους σε μια ιδιωτικη κλινικη σε ιδιωτικη εντατικη τη περειμαινε στο δημοσιο να του κανουν…του ειδη βεβαρημενης υγειας πατερα του……..

  8. Καλλιάνε και εγω εχασα τον πατερα μου….η διαφορα ειναι οτι εφυγε μονος σε ενα δωματιο νοσοκομειου γιατι η ΝΔ που υπηρετεις μου απαγορευσε να ειμαι διπλα του γιατι δεν ειχα εμβολιαστει…. Δεν σας λυπαμαι καθολου… σας ευχομαι και χειροτερα κωλοφαρα πολιτικοι αλητες.

  9. Καλλιανε ακομα να παραιτηθεις κ να πλακωσεις στις μπουνιες τον γεωργιαδη ;;;; Ο πατερας σου πεθανε ρε κ δεν εχεις τα αρχιδια να αποδωσεις δικαιοσυνη ;;; Φτου σου ρε μονο να παιρνεις τα χιλιαρικα ξερεις , φανταζομαι σε τι περιβαλλον μεγαλωσες …..

  10. αλλά από τον καημό του. Όταν κερνούσε μαμές και νοσοκόμες που του είπανε τα νέα ότι έκανε αγόρι, δεν φαντάστηκε ότι 50 χρόνια μετά αυτό το ‘αγόρι’ θα ψήφιζε στη βουλή να παντρεύονται οι κίναιδοι και να υιοθετούν παιδιά.

  11. κ.Καλλιανο φραγκα ειχες ας τον πηγαινες σε κανα ιδιωτικο νοσοκομειο! Μαλλον ο κολεγκας σου ο Αδωνις και η λοιπη Κουλοπαρεα σε χρησιμοποιησανε σαν λαγο επερχομενων ιδιωτικοποιησεων! Συλληπητηρια για την απωλεια του πατερα σου.

  12. Επι ΝΔ μόνο κομματικοί αλεξιπτωτιστές χωρίς προσόντα διορίζονται στο ΕΣΥ. Γνωρίζω διευθυντή νοσοκομείου που παραιτήθηκε (και πήγε στον ιδιωτικό τομέα) γιατί φοβήθηκε ότι θα μπει φυλακή λόγω ανικανότητας και έλλειψης γνώσεων των υφιστάμενων του.

  13. Έχει δίκιο να φωνάζει, δεν πρόσεξαν τον άρρωστο πατέρα του, όπως κάνουν με όλους οι αλήτες οι γιατρουδάκηδες του Δημοσίου, δεν τους νοιάζει μία.., ο μισθός να πέφτει κι’ όλα καλά. Εκβιάζουν άσχημα, τσεπώνουν φακελάκια και πατάνε στο αίμα, δεν μασάνε να σκοτώσουν για να βάλουν… μυαλό… οι άλλοι ασθενείς ώστε να σκύψουν το κεφάλι και να δώσουν φακελάκι. Κρίμα για τον άνθρωπο. Και μην ακούσω την καραμέλα ότι φταίει το Ε.Σ.Υ.. Οι αλήτες του Ε.Σ.Υ. φταίνε, δεν δουλεύουν, εκβιάζουν και αδιαφορούν, ενώ πληρώνονται. Ο Καλλιάνος εδώ μάλλον δικαίως φωνάζει. Δεν κάνω πολιτικό σχόλιο, γιατί τώρα μιλάμε θέματα υγείας. Ο άδωνης το λιγότερο που οφείλει να κάνει είναι’ να διώξει αυτά τα γιατρουδάκια από το Δημόσιο και μετά να φύγει και ο ίδιος γιατί είναι άχρηστος λακαμάς.

    1. Σιγα μην δεν προσεξαν τον πατερα βουλευτη κυβερνοντος κομματος… Ρε πας καλα;

  14. Καταρχάς ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ για την απώλεια σας

    Σας καταλαβαίνω γιατί έχω χάσει τον πατέρα μου και εγώ από ιατρικό λάθος και ουδείς γιατρός τιμωρήθηκε δεν πειράζει όμως στην ζωή όλα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα.

    Αλλά κύριε ΒΟΥΛΕΥΤΗ Γ.ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ αν εσείς που είστε ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και έχετε την οικονομική άνεση όπως και ο αδερφός σας πάτε τον πατέρα σας σε δημόσιο νοσοκομείο και όχι σε ιδιωτικό νοσοκομείο που σίγουρα θα ήταν σε πολύ καλύτερα χέρια ή ακόμα καλύτερα στο εξωτερικό φανταστείτε τους απλούς πολίτες που εμπιστεύονται το δημόσιο σύστημα υγείας και πόσοι από αυτούς έχουν χάσει την μάνα τους ή τον πατέρα τους ξέρετε πολλούς γιατρούς να έχουν τιμωρηθεί για τα ιατρικά λάθη ή ξέρετε πολλά νοσοκομεία.

    1. ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ. Ας παρατηθει λοιπον απο το μορφωμα που κατεστρεψε και την υγεια και την υπολοιπη χωρα

  15. Δεν υπαρχει οργανωση και αυτο συμβαινει γιατι βαζουνε δοικητες που η περισσοτεροι ειναι κομματικα στελεχη που δεν γνωριζουνε απο νοσοκομειο και πως δουλευει!! δεν κανουνε τιποτα παρα μονο να περνουνε το μισθο τους.
    Γιατι γιατρους εχουμε και πολυ καλους σε αυτες της συνθηκες…. κανουνε οτι περναει απο το χερι τους.

  16. Καλλιάνε το κόμμα σου με το υπόλοιπο ανθελληνικό φιλοισλαμικό ψήφιζε νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών και γκέι γάμους σντί να ασχολείται με την υγεία των Ελλήνων. Τώρα είνα αργά για δάκρυα όταν η χώρα είχε υπουργούς τον πλεύρη και τον γεωργιάδη που μιλάγανε συνέχεια για τα εμβόλια των φαρμακευτικών!

  17. Γλείφοντας τον Γεωργιάδη δεν κερδίζεις τιποτα. Κανε μηνυση σε καθε υπεύθυνο γιατρο και πολιτικο. Ετσι θα αναπαυθεί η ψυχή του πατερα σου. Και κατι αλλο, ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΒΡΩΜΑΕΙ!!!!!

    1. Και τι να φυγει απ την πολιτικη να χασει το μελι; Οχι .μονο το γεωργιαδη θα γλυψει χεσμενα σωβρακα θα γλυψει κι ακομα χειροτερα αλλιως δεν θα ηταν βουλευτης…

    2. Οι γιατροί έκαναν καλά τη δουλειά τους. Βρείτε το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου για να δείτε τι παθήσεις και επιπλοκλες είχε που στην καλύτερη ΜΕΘ του κόσμου να ήταν θα συνέβαινε ότι παρουσίασε!!! αλλοίμονο σ αυτούς που δεν είναι επώνυμοι και δεν έχουν μέσον σε ένα σύστημα που παραπαίει!!!!!

  18. MONO ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΛΙΑΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΥΕΣΤΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

  19. Κε καλιανο υπαρχουν ιδιωτικα στην αθηνα απ τα καλυτερα στην ευρωπη. Ας πληρωνες να πας τον πατερα σου οπως πληρωνουμε κι εμεις. Αλλα απ την αλλη λες αγαπητε φιλε γεωργιαδη δεν φταις εσυ…. Και ποιος φταιει καλιανο ο ελληνικος λαος που κλαιγεσαι σε μας;

  20. Με την υπογραφή σου έγινε έτσι , ότι έσπειρες θέρισες γιατί τώρα κλαις !
    στοίχοι από γνωστό τραγούδι ταιριάζουν γάντι
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ – Τώρα κλαις γιατί κλαις :

    Θα σου φύγω, στο ’χα πει
    θα σου φύγω και γέλαγες εσύ
    πριν μ’ αφήσεις σημάδια
    και τα όνειρα άδεια
    Θα σου φύγω, στο ’χα πει

    Τώρα κλαις γιατί κλαις
    συ δεν είσαι που γέλαγες χτες
    μόνη σου έχεις γκρεμίσει
    όσα εγώ είχα χτίσει
    τώρα τάχα γιατί κλαις

    Θα σου φύγω, στο ’χα πει
    θα σου φύγω και γέλαγες εσύ
    θα βρεθεί άλλο ταίρι
    να με πάρει απ’ το χέρι
    και θα φύγω, στο ’χα πει

    Τώρα κλαις γιατί κλαις
    συ δεν είσαι που γέλαγες χτες
    μόνη σου έχεις γκρεμίσει
    όσα εγώ είχα χτίσει
    τώρα τάχα γιατί κλαις

  21. Κρίμα για το άνθρωπο, αλλά αυτός και ο αδελφός του ή δεν έχουν ιδέα σε τι χώρα ζούνε ή είναι καρά τσιγκούνηδες και δεν πήγαν τον πατέρα τους σε ένα ιδιωτικό εφόσον και των 2 οι δουλειές είναι καλοπληρωμένες.

    1. τσιγκουνηδες με το ιδιο σκεπτικο οπως οι γιατροι και οπως εκατομυρια αλλοι γιατροι που αφηνουν τελικου σταδιου ασθενεις χωρις ταλαιπωρια τις τελευταιες ημερες τους και χωρις υπερογκα εξοδα…..

  22. Υπηρξες βουλευτης ,και τι εκανες?Επερνες τον μισθο.Τωρα που ηρθε το αυγο στον κολο ειναι αργα

  23. Φανταστειτε ο κ.Καλλιάνος που ειναι βουλευτης κιολας της ΝΔ εχασε τον πατερα του επειδη καποιοι δεν εκανα οπως πρεπει τη δουλεια τους…Ο απλός πολιτης τι να πει??Καλο Παραδεισο οπως και να εχει στον πατερα του……

  24. Πολυ αργα για δακρυα,κυριε Βουλευτη της Νεας Δημοπρασιας… Για πες μας ,αληθεια… Τι ενοιωθες οταν ψηφιζες “νομους” που ηξερες πολυ καλα οτι καταστρεφουν και συντριβουν χιλιαδες ζωες πολιτων ,για να καλυψετε τις χρεωκοπιες τραπεζιτων ,καναλαρχων και λοιπων αφεντικων σας, τις κλεψιες ,τις μιζες δισεκατομμυριων και χιλια αλλα? Εσυ, γιατι μπηκες στην αλητοπολιτικη, μηπως επειδη συνεπασχες με ολους αυτους και ηθελες να τους βοηθησεις? Γι αυτους που εκβιαζει η διεφθαρμενη ΑΑΔΕ σας, οτι θα τους εξοντωσει αν δεν εχουν τα μεσα να πληρωσουν ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ χρεη ,που κατασκευασατε εσεις, τα ανδρεικελα των διεθνων αλητοτοκογλυφων , τι αρα γε σκεφτεσαι ? Σου περασε ποτε απ το μυαλο τι ζωη κανουν ανθρωποι που ζουν με διακοσια η τετρακοσια ευρω το μηνα,οσο στοιχιζει μια βιζιτα που παιρνει ενας βουλευτης ??? Για πες μας …

  25. Συλληπητηρια στο κύριο καλλιανο αν κ δεν μου πολυειναι συμπαθής λόγω των ιδιοτήτων του..βαλτους φυλακή κ παραιτησου

  26. Συλλυπητήρια στον συμπαθή Γιάννη Καλλιάνο, έχω την εντύπωση όμως πως έχει απαιτήσεις που υπερβαίνουν την πραγματικότητα, ξέρει πως οι κρατικοί μηχανισμοί είναι για τον πούτσο, δεν έκανε φασαρία όμως, από την άλλη ο γέρος ήταν πολύ επιβαρυμένος από τον διαβήτη, σχεδόν σάπιος.
    Να ζήσουν να το θυμούνται.

Leave a Response