ΠΕΘΑΝΕ Ο ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΑ 81 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ – “Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”

Κοινοποίηση:
soimple

Ο βετεράνος γερμανός πολιτικός Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος υπηρέτησε ως μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου, της Μπούντεσταγκ, για περισσότερο από μισό αιώνα, απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών, αναφέρουν σήμερα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Σόιμπλε, ο οποίος πέρασε μεγάλο μέρος της σταδιοδρομίας του αφιερωμένος στην επανένωση της χώρας του και αργότερα υπηρέτησε ως υπουργός Οικονομικών της πρώην καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ στη διάρκεια της κρίσης χρέους της ευρωζώνης, πέθανε ειρηνικά αργά χθες, Τρίτη, το βράδυ, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο.

Ο Σόιμπλε είχε γεννηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου του 1942 στο Φράιμπουργκ. Σπούδασε νομική αλλά από νωρίς τον τράβηξε ο χώρος της πολιτικής με τον ίδιο να εντάσσεται στο κόμμα CDU το 1965. O Σόιμπλε ο οποίος ήταν βουλευτής στη Bundestag για 50 χρόνια, αφήνει πίσω του την 80χρονη σύζυγό του Ίνγκεμποργκ, τέσσερα παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

Η πολιτική ήταν παρούσα από την πρώτη στιγμή στη ζωή του Σόιμπλε καθώς ο πατέρας του Καρλ ήταν οργανωμένος στο CDU και μέλος της βουλής στο κρατίδιο του Μπάντεν ενώ πολιτικός ήταν και μικρότερος αδελφός του, Τόμας, ο οποίος υπηρέτησε για 13 χρόνια στη θέση του υπουργού στην κυβέρνηση του κρατιδίου της Βάδης-Βυτεμβέργης πριν να αφήσει την τελευταία του πνοή το 2013 μετά από καρδιακή προσβολή.

Όπως σημειώνουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης ο Σόιμπλε σημάδεψε την ιστορία της Γερμανίας όσο κανείς άλλος πολιτικός. Το 1972 εκλέχθηκε βουλευτής για πρώτη φορά με το CDU ενώ ως υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Κολ είχε διαπραγματευτεί την επανένωση της Γερμανίας.

Στο κόμμα του ο Σόιμπλε θεωρείτο ένας από τους συντηρητικούς πολιτικούς αλλά πίσω από τις κουρτίνες οι λέξεις του είχαν πάντα ειδικό βάρος. Ο ίδιος ήταν που από νωρίς είχε απευθύνει κάλεσμα για συμμαχίες με άλλα κόμματα όπως οι Πράσινοι δηλώνοντας το 207 ότι «το μαύρο-πράσινο δεν είναι αυτό που θέλουμε αλλα είναι μια επιλογή».

Τον Οκτώβριο του 1990 ο Σόιμπλε είχε δεχθεί επίθεση με πυροβολισμούς από έναν ψυχικά άρρωστο άνδρα κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης με αποτέλεσμα έκτοτε να κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο.

Για την Ελλάδα, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υπήρξε μάλλον η προσωποποίηση της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της λιτότητας και πολύ λίγοι στον ευρωπαϊκό Νότο ήταν διατεθειμένοι να του αναγνωρίσουν ως ελαφρυντικό το… ευγενές κίνητρο που επικαλείτο: τη σωτηρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πίεσε για αυστηρότερους κανόνες ώστε να διατηρηθούν υπό έλεγχο τα κρατικά ελλείμματα, ενώ όταν μια αριστερή ελληνική κυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξελέγη το 2015 με την υπόσχεση να καταργήσει τις επώδυνες περικοπές δαπανών και τις αυξήσεις φόρων που απαιτούσαν οι πιστωτές, ο Σόιμπλε υιοθέτησε μια ακόμα πιο σκληρή τακτική. Αργότερα εκείνο το έτος, πρότεινε η Ελλάδα να πάρει ένα πενταετές “τάιμ άουτ” από το ευρώ, αλλά η Άγκελα Μέρκελ έθεσε εκτός συζήτησης το “Grexit“.

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Tim Geithner αποκάλεσε το σχέδιο του Σόιμπλε “τρομακτικό” και εξήγησε ότι ο Σόιμπλε πίστευε πως μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα τρόμαζε άλλες χώρες ώστε να παραδειγματιστούν. Όπως εξήγησε λίγο αργότερα ο Σόιμπλε, το Grexit θα έπληττε μία φορά τη χώρα και έτσι οι Έλληνες πολίτες θα γλίτωναν την ατελείωτη διαδικασία των σκληρών μέτρων.

Ο Σόιμπλε δέχθηκε επίσης κριτική όσον αφορά τις συστάσεις του περί λιτότητας μέσα από το Twitter. Τέτοιου είδους επικριτικά σχόλια επικεντρώθηκαν στο γεγονός ότι η επιμονή του Σόιμπλε στις πολιτικές λιτότητας έρχεται σε αντίθεση τόσο με τις εμπειρικές αποδείξεις πως οι πολιτικές στις οποίες επέμενε είχαν συρρικνώσει την ελληνική οικονομία κατά 25% όσο και από τις εκθέσεις του ΔΝΤ, οι οποίες επέμεναν ότι μόνο μια μαζική ελάφρυνση του χρέους, και όχι μια περαιτέρω λιτότητα, θα μπορούσε να είναι αποτελεσματική.

«Οι Έλληνες είναι ένας σπουδαίος λαός, αλλά η Ελλάδα δεν είναι κράτος», υποστήριξε τότε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, επικαλούμενος φράση του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ. Για τον Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι έλεγε ανοησίες όταν υποσχόταν πως οι γερμανικές αποζημιώσεις θα μείωναν το χρέος, ενώ για τον Αντώνη Σαμαρά, είπε ότι ήταν πολύ διστακτικός στην πολιτική του τους τελευταίους έξι μήνες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου.

Ο ίδιος πάντως είχε ήσυχη τη συνείδησή του για τις επιλογές του αφού το κίνητρό του ήταν να βοηθήσει και όχι να βλάψει τους Έλληνες, είχε πει σε συνέντευξή του ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι “η Ελλάδα πέτυχε πολλά. Και αυτό δείχνει ότι η δουλειά που έγινε δεν πήγε χαμένη“.

Είχε μάλιστα δηλώσει σε μια προεκλογική του συγκέντρωση ότι «κάποια μέρα θα μου στήσουν μνημείο στην Ελλάδα, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις μεταρρυθμίσεις που αναγκάστηκαν να κάνουν».

Ο Σόιμπλε δεν δίσταζε πάντως να βάλει “χέρι” και στη χώρα του, τονίζοντας ότι η γερμανική κοινωνία είναι «κακομαθημένη». Με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία και την κρίση που προκάλεσε στην Ευρώπη, τόνισε ότι το κράτος πρέπει να βοηθήσει μόνο όσους έχουν πραγματική ανάγκη και προέτρεψε τους πολίτες «απλά να φορέσουν ένα πουλόβερ – ή και ένα δεύτερο πουλόβερ», αλλά και να είναι έτοιμοι για ενδεχόμενες διακοπές ρεύματος, με σπίρτα, κεριά και φακούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

74 Σχόλια

  1. πόσοι Έλληνες πέθαναν εξαιτίας του από το μεγαλύτερο χάλι που μας οδήγησε σε σχέση με αυτό που ήμασταν; Εγκληματίας για τους Έλληνες.

  2. Σίγουρα Από Εμβόλιο πέθανε και αυτός 💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΚΥΡΙΕ ΧΙΕ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ…

  3. Ο μονος που ενδιαφερθηκε πραγματικα για τη χωρα οταν ειπε στο ροζ και μπλε τσιρκο να βγουμε απο την ενωση. θα ειχαμε σωθει και τωρα δεν θα ειμασταν αποικια

  4. Με μισό χρεός και είμαστε στα πρόθυρα της καταστροφής τότε… Τώρα με 400 δις χρέος οι Γερμανοί μας γράφουν διθυράμβους για το οικονομικό θαύμα. Όταν είναι φίλοι στην εξουσία είναι διαφορετικά τα πράγματα !

  5. Κανονικά ο Σόιμπλε θα έπρεπε να είναι από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στην Ελλάδα γιατί πλάκωσε στις φαπες αυτό το αμόρφωτο αληταριό που ήρθε στην Ελληνική εξουσία το 2015 και που μας φόρτωσε ένα αχρειαστο μνημόνιο και ρίσκαρε και την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη την ίδια ώρα που κάτι υπάνθρωποι χόρευαν τσάμικα στο Σύνταγμα!! Σε αυτό τον φανατικό όχλο απευθύνονται όμως οι Έλληνες πολιτικοί και ξέρουν καλά να τον χειραγωγούν!

  6. Οταν βλέπω τέτοιους ανθρωπους να τους δινει ο θεος όλα τα αγαθά αναρωτιεμαι αν υπαρχει θεός .Λεγοντας όλα τα αγαθα εννοώ πλούτο, ανετη ζωη μεχρι τα 80, ευτυχισμένη οικογένεια με πολλα παιδια και εγγόνια, όλα οτι συνθετουν ενα βιο ανθοσπαρτο (πλην την αναπηρια απο τον δηθεν τρελο που τον πηροβόλησε) αν και πάλι την σκαπουλάρισε πιο δυνατός…., κλπ……

  7. Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται, πως μαρτυριεσαι οτι το εκανες… φοβασαι αγαπουλη και δεν θες ν ακους για εμβολιακιαααα;… Καλα τωρα οτι και να πεις δεν πιανει…

    1. Την εχεις κανει σφεντονα κακομοιρη….

  8. Καλά αυτό τον μισάνθρωπο, αυτό το κουράδι κανένας δεν θα τον κλάψει. Ο Θεός να με συγχωρέσει.

  9. Ζώα, κοιμάστε όρθιοι, ούτε που έχετε καταλάβει τι έγινε το ’15.

    1. Για πεςυρηθειυ μας.εσυ ξερολα άνθρωπε σε μας τα ζώα τι έγινε.Φανταζομαι οι φίλοι σου,αν βέβαια με τον κωλοχαρακτηρα σου έχεις φίλους,θα σου λένε ότι όταν ανοίξεις το στομα σου η θα χάσμουρηθεις η μαλακια θα πεις.

      1. Από πού με ξέρεις βρωμοαλητη και βρίζεις.

  10. Ιννέξιουμ, ποιος αντιστάθηκε ρε μαλάκα; Συμφωνημένα τα είχε από πριν ο μπουχέσας με τη γερμανίδα και αυτή έβαλε τον Σόϊμλπε, που ήξερε ότι ήταν σκληρός, για να παρουσιαστεί σαν κόντρα. Τον Σόϊμπλε τον χρησιμοποίησε η πουτάνα.

    1. Μαλακας είσαι αρχιφασιστα.Αλλα τέτοιοι ησαστε.Παθιασμενοι ανθελληνες που βάζετε τα φτηνά κομματικα πιστεύω σας πάνω από την πατρίδα.Ειναι τέτοιο το αντισυριζα μένος σας,(υποψει δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ και με κανένα κόμμα,)που επειδή δεν άφησε ούτε στο κατ ελάχιστο τον Τσίπρα να κυβερνήσει, έχετε Θεοποιήσει το ανθρωπόμορφο κτήνος που έφερε την δυστυχία όμοια με το 40 στου; δυσμοιρους πατριώτες μας,που αν δεν ήταν η εκκλησία μετά συσσίτια θα μαζεύαμε από τους δρόμους περισσότερους νεκρούς και από το 40,στην τότε Ναζιστική κατοχή,που από τα γραφόμενα μου φαίνεσαι θιασώτης, παλιό καθίκι του κερατά

  11. Θεός σχωρέστον. Δεν τον μισώ τον Σόϊμπλε. Η πουτάνα η γερμανίδα φταίει. Όταν ανέλαβε την ηγεσία των χριστιανοδημοκρατών μετά τον Χέλμουτ Κωλ προκάλεσαν επίτηδες ένα οικονομικό σκάνδαλο για να παραιτηθεί και να βάλουν την κωλόγρια, την κόρη του Χίτλερ. Συν ότι προσπάθησαν να τον βγάλουν από τη μέση σκοτώνοντάς τον.

    1. Τώρα ξύπνησες ΒΟΘΡΕ από τα φάρμακα στο Δαφνί; Έλα με την όπισθεν όπως είσαι ΤΡΟΛΑΚΙ ΝΔΟΥΛΗ.

  12. Προς τιμην του πρεπει να εκδοσετε 1ον. γραμματοσημο 2ον. Να φτιξετε ενα μνημονιο ακομη και 3ον να καθιερωσετε εθνικη εορτη.

  13. 💉💉💉💉💉💉💉💉Από το εμβόλιο πέθανε….. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΚΥΡΙΕ ΧΙΕ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ

  14. Σκατά στον τάφο του και σε όσους τον υποστήριζαν.

  15. Ένα ακόμα γερμανικό κουράδι λιγότερο,σκατά στον τάφο του,περιμένουμε και κάποιους εδώ πολιτικούς όπως τον κρετίνο ΓΑΠ που ενταφίασαν την χώρα με τα μνημόνια

  16. Εσυ που μας ζαλιζεις τα π@π@ρια εδω στα σχολια με τα εμβολια ενω μιλαμε για Σόιμπλε,παιζε να εχεις κανει τετραπλή δόση το καθενα ε??

    1. Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται, πως μαρτυριεσαι οτι το εκανες… φοβασαι αγαπουλη και δεν θες ν ακους για εμβολιακιαααα;… Καλα τωρα οτι και να πεις δεν πιανει…

      1. Παππου,που τον παιρνεις που και που,δεν το εγραψα εγω το σχόλιο με τα εμβολια,εγω του απαντησα….Ξεστραβωσου και μην γραφεις μ@λακίες

  17. Επιτέλους και μια ευχάριστη είδηση ρε παιδιά! Έχει μαυρίσει η ψυχή μου πάλι σήμερα με όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις…

  18. Γιατί δεν λέτε αν έκανε το εμβόλιο 💉💉💉💉💉💉💉σίγουρα πέθανε από το εμβόλιο 💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΚΥΡΙΕ ΧΙΕ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ

  19. Η κόλαση σε περιμένει παλιάνθρωπε…ΤΟΜΑΡΙ….

  20. Παρακαλω οπως μας ενημερωσετε που θα θα θαψουν τον Γερμαναρα,να πεταχτω μεχρι Γερμανια για να αφοδευσω στον ταφο του.

  21. Οι Έλληνες Πολιτικάντηδες φταίνε για όλα τα δεινά της Ελλάδας.
    Αυτοί χρεωκόπησαν την Ελλάδα. Ακόμα χρωστάνε στις Τράπεζες τα Κόμματα και μαντέψτε ποιός βλάκας πληρώνει για όλα τα χρέη.
    Το 2024 ο Μητσοτάκης θα δανειστεί €10 Δις για να πληρώσει €10 Δις που ήδη η χώρα έχει δανειστεί.
    Ποιός θα πληρώσει και πάλι? Τα Παιδιά μας, και τα Παιδιά των Παιδιών μας.
    Κι ας είναι καλά κι ο “αριστερός ευργέτης” μας ο Τσίπρας, όλη η Ελλάδα είναι υποθηκευμένη για 99 χρόνια.
    Κανένας ξένος δεν φταίει για την κατάντια της Ελλάδας μας.
    Αυτοί οι 300 +1, και μόνο αυτοί.

  22. τέτοιες ευχάριστες ειδήσεις να έχουμε και το ’24.

  23. Ο Geihtner εγραψε στο βιβλίο του ότι τό veto γιά νά μήν πετάξει ή Γερμανια τον Ιούλιο τού 2012 τήν Ελλαδα εκτός Ευρωζωνης, το έβαλε ο Obama μήν τυχαινε καμιά στραβη με τις Αμερικανικες Εκλογές το Φθινόπωρο του 2012 . Δυστυχώς μείναμε στήν Ευρωζωνη !

  24. Αντε ενα ενα τα καθαρματα της γης να εχουν παρει σειρα μεσα στο 2024

  25. οι ελληναραδες πρωτοι στη κλεψια ολοι τους φταινε μονο αυτοι ειναι αγιοι…

  26. 💉💉💉💉💉💉Από το εμβόλιο πέθανε… ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΚΥΡΙΕ ΧΙΕ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ

    1. Ρε δεν μας χέζεις και εσύ με τα εμβόλια παλιό ψεκα

      1. Έφαγες και τα 5 και σε τσούζει;

  27. Ο Σόιμπλε πάει ,το σόι το μπλε πότε θα αποδημήσει εις Κύριον ? Εκεί είναι η ουσία

  28. Το 1990 είχε γίνει η μισή δουλειά δυστυχώς έμεινε μόνο ανάπηρος, έπρεπε να περάσουν 33 χρόνια για να τον πάρει ο Θεός πραγματικά απορώ γιατί άργησε τόσο… Όταν μπεις στο ευρώ χάνεις την εθνική σου κυριαρχία αλλά αυτός το είχε τερματίσει, ήθελε να βγούμε από το ευρώ για να μην μπορούμε να κάνουμε ούτε εισαγωγές και να χαθεί η αξία όλων των ακινήτων ώστε να μπορούν να τα αγοράσουν τζάμπα…

  29. Άς είναι βαριά τα σκατά που θα σε σκεπάσουν Ανατολικογερμανικό σκατό
    Περιμένουμε το αυτό και για την κολλητή σου την γκιόσα αληταρά λύκε (όνομα και πράμα)

  30. Ναι αλλα να μην ξεχνάμε και τον πινοκιο που του πηγε κοντρα στην αρχη για να μας φορτωσει μετα ενα ακομη χειροτερο μνημονιο συν τα 100 χρονια που μας εδεσε με οτι αυτο συνεπαγεται για τις επομενες γενιες που θα ρθουν.
    Βεβαια ο πινοκιο την εκανε και πινει εις υγείαν των κοροϊδων

    1. ετσι είναι φίλε. Χειρότερα καθάρματα είναι οι πολιτικοί που μας έφεραν εδώ.

    2. Βλάκα μπουρδολογε αφού ξεκινάς σωστά, γιατί μετά το χαλάς; Αυτός που τον αποκαλείς Πινόκιο είχε το θάρρος -θρασος να αντιταχθεί σε αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος,και την χαμένη Αγγελική με το διαβολικό πρόσωπο Αλλά δυστυχώς εμάς μας αξίζουν κάτι σαν τον Κούλη που τα παραδίνουν όλα πριν ακόμα και τα ζητήσουν

    3. Κάποιοι έλληνες βόδια ψήφισαν ναι στο σόιμπλε στο δημοψήφισμα.

  31. Δεν έπρεπε να πεθάνει από φυσικό θάνατο…
    Η αξιοπρέπεια του Έθνους επιβάλλει να τιμωρήσουμε την κομμουνίστρια βρώμα Μέρκελ, όπως της αξίζει.

  32. Τα Τάρταρα αγαλιάζουν. Στα καζάνια…

  33. Τι τον βρίζετε ρε παιδιά? Αυτός φταίει για το ξεπούλημα της πατρίδας μας? Ούτε η φροϊλάιν Άγκελα φταίει, ούτε ο κουτσός, ούτε ο Ερντογάν. Αυτοί τις πατρίδες τους κοιτάνε και καλά κάνουν. Αυτοί που φταίνε είναι οι γερμανοτσολιάδες ανθέλληνες πολιτικοί, δεξιοί & αριστεροί, που για να γλυτώσουν τα κλεμμένα τους & τις περιουσίες τους, ξεπούλησαν την πατρίδα, αλλά και τα πρόβατα που τους υποστηρίζουν και συνεχίζουν να τους ψηφίζουν. Φανταστείτε αυτούς τους λεβέντες να τους είχαμε το ’40 !!!!!!!!
    Κατά τα άλλα η καταστροφή της Ελλάδας ήταν ο φασίστας Μεταξάς, η χούντα του Παπαδόπουλου και ο “νεοναζί” Ηλίας.

    1. Έχεις δίκιο και συμφωνώ απόλυτα! Βέβαια ο Σόιμπλε μας χτύπησε σαν το χταπόδι αλλά αυτός έκανε τη δουλειά του ως Γερμανός! Το ανάθεμα το θέλουν οι δικοί μας υπεύθυνοι που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία και στη Μιζέρια!Μη τα βάζουμε όλα σε ένα σακί!!! Μέρκελ Ομπάμα Ερντογάν Πούτιν και λοιποί κάνουν τη δουλειά τους! Όπως είχε πει και ο αείμνηστος Καραμανλής “” Δεν υπάρχουν φίλοι παρά μόνο συμφεροντα”’ !!!

  34. Ο πατερας του ηταν αξιωματικος στα ss αν θυμαμαι καλα απο κατι φωτογραφιες αρχειου

  35. Αυτός και ο Κισσιγκερ νόμιζαν ότι είναι θεοί, θεός είναι μόνο ένας, όλοι οι άνθρωποι είμαστε θνητοί, αλλά αμφιβάλω αν το κατάλαβαν ακόμα και την ώρα που ξεψυχουσαν αυτός και ο Κισσιγκερ.

  36. Τεράστια Φυσιογνωμία στο χώρο των offshore companies, της υπερφορολογισης των κατωτέρων οικονομικά τάξεων και της δημιουργίας Φορολογικών Παραδείσων για Κλέφτες, Δολοφόνους, Γενοκτονους και Ανώμαλους.Καθε κλεφτολαγνος, υποκριτης Στρουθοκαμηλος τον είχε wallpaper στον υπολογιστή του.Ήταν από τους πρώτους που παραχώρησαν Τα Βιομετρικά τους Δεδομένα (με τις συμβάσεις ΚΥC) για τη Κατασκευή της Κασας τους ή όποια είναι έτοιμη εδώ και χρόνια. Είχε αρχίσει να σαπίζει τελευταία φορά που την είδα

  37. επιτέλους να ξεβρωμίζουμε, να παίρνουν κι άλλα τέτοια μιάσματα σειρά…

  38. Την Ελληνική οικονομία την έχουν εκτελέσει κατα σειρά τα ονόματα προδοτών και άχρηστων πολιτικών Κων/νος Καραμανλής , Ανδρέας Παπανδρέου, Κων/νος Μητσοτάκης , Κων/νος Σημίτης , Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου , Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Αλέξης Τσίπρας , Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί τους .
    Τα κόμματα ΝΔ 60% ΠΑΣΟΚ 32% ΣΥΡΙΖΑ 8%
    Ο Ελληνικός λαός 99%

  39. ΒΟΛΦΓΚΑΝΚ ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΥΧΤΑΣ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ

  40. Υπέροχα νεα.Το ασχημο ειναι οτι αφηνει πισω του απογόνους…..

  41. Γιατί δεν λέτε αν έκανε το εμβόλιο,, σίγουρα και αυτός πέθανε από το εμβόλιο 💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉 όπως και ο τραγουδιστής Κάρτας.. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΚΥΡΙΕ ΧΙΕ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ

  42. ……ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…..

  43. Πήρε και αυτός ότι θα πάρουμε όλοι μας στο τέλος ! Απλά κάποιοι θα βράσουν στα καζάνια της κολάσεως και εγώ ίσως , και άλλοι θα πάνε στο παράδεισο αν είναι καλοί άνθρωποι !
    Στο τέλος όλοι είμαστε άνθρωποι τίποτα παραπάνω !

  44. Σκατα στον τάφο του. Ξεβρωμισε ο κόσμος από έναν ανθελληνα. Βέβαια είχαμε κι εμείς νενεκους πολιτικούς, όπως ο ΓΑΠ, που του έκαναν τη δουλειά εύκολη! Τώρα η ζημιά έγινε, και ο χρόνος δεν γυρίζει πριν το 2009.

Comments are closed.