ΠΕΘΑΝΑΝ τον ΤΡΑΓΚΑ στο “ΣΩΤΗΡΙΑ” και του φόρεσαν σάβανο. ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΠΟΛΛΑ …ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. “Τον διασωλήνωσαν, τον αποσωλήνωσαν, του παρέχουν οξυγόνο, ζητά μονοκλωνικά αντισώματα”. ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ (;) ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΣ. Κοκτέιλ θανάτου εκτός εάν…

Κοινοποίηση:
exofillo6-12

im_teaser_06-12-2021

Tεύχος 2070, 6 χρόνια και 11 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo6-12

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου 4 και 5-12-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

 

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

 

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. “Πληροφορίες πάντως θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Ανδρουλάκη πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών, ώστε σε περίπτωση εκλογής του «μικρού», ο Γιώργος να αναλάβει τα ηνία εντός κοινοβουλίου”.
    Θυμάστε που σας τα έγραφα;; Το είχατε ανεβάσει κι όλας.
    Ο ρόλος του ΓΑΠ θα είναι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ .
    Είτε εντός ΚΙΝΑΛ, είτε εντός “προοδευτικής συγκυβέρνησης”.
    ΓΑΠ. ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ILLUMINATI!!!!!!

  2. Η μία υποχώρηση φέρνει την άλλη. Αυτοί δε θα σταματήσουν ποτέ.

  3. Να μη πάει να το κάνει ούτε να τα πληρώσει κανείς
    Εκεί θα τους φύγει η μαγκιά. Μπορούν να τους κλείσουν όλους μέσα;;

  4. Ιβερμεκτινη αν δεν έχει να του δώσουμε πριν είναι αργά συν β D3 zing B c

  5. Ιβερμεκτινη αν δεν έχει να του δώσουμε πριν είναι αργά

  6. ”ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ”

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θέλει πάση θυσία νεκρό τον Γ. ΤΡΑΓΚΑ.

  7. Παει κι ο γιατρός Φλωρεντινος Λιζος μετά την τρίτη δόση του εμβολίου 48 ετών υγιέστατος, αθλητικός τύπος και χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Αυτοί που ενδιαφέρονται τόσο πολυ για την υγεία μας και ψηφισαν τους υποχρεωτικους εμβολιασμούς τον σκότωσαν κι αυτόν. Οι πολιτικοί αραγε γιατί δε πεθαίνουν ενώ τόσοι άλλοι γιατροί και αθλητές πεθαίνουν συνέχεια;;; Μήπως ο ιός έχει αλλεργία στους πωλητικους;;; Μήπως συγκεκριμένες παρτίδες εμβολίων έλκονται μυστηριωδώς από αυτούς οι οποίες δεν παρουσιάζουν παρενέργειες;;;

  8. Η λέξη διασωληνωση δρα διεγερτικά και γίνονται ΣΙΦΟΥΝΕΣ.

  9. Ο Bill Gates βγαίνει και τα λέει ξεκάθαρα.
    Με τα εμβόλια θέλαμε να κάνουμε τεστ κατά πόσο οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να μας εμπιστευτούν τα προσωπικά τους δεδομένα. Μόνος του δηλαδή δέχεται ότι δε τα έκαναν τα εμβόλια για τον ιό αλλά για να μας βάλουν στο σύστημα του bar code. Όταν θα πάψει πλέον να είναι ένα απλό αλλά και θανατηφόρο τεστ θα είναι κανονικό τσιπαρισμα για όσους έχουν απομείνει ζωντανοί.
    Τι άλλο θέλει ο κόσμος για να καταλάβει για ποιό λόγο τα κάνουν όλα αυτά;;; και να πάψει να φοβάται τον ιό περισσότερο απ’ ότι θα πρέπει να φοβάται για την υγειονομική ψηφιακή φυλακη που ήρθε;;

  10. Κάθε φορά που βγαίνω έξω τον τελευταίο καιρό βλέπω κι από ένα ΕΚΑΒ σταματημένο. Μέχρι τώρα σε διάστημα μιας εβδομάδας έχω δει πέντε. Κάθε φορά που περνάω απ’ έξω (ευτυχώς) από ένα γραφείο κηδειων βλέπω καμιά δεκαριά κηδειοχαρτα. Αυτοι πεθαίνουν όλοι από κορωνοϊό ή από από αυτούς που ψεκασαν τον κορωνοϊό;;;

  11. Τους μισώ και τους απεχθάνομαι τόσο πολύ που δε θέλω πλέον να ασχολούμαι ούτε για να τους βρίζω. Απαξιω.
    Στο σημείο υποχρεωτικοτητας που φτάσαμε γιατί αν σκεφτούμε σε τι σημείο φτάσαμε μέσα σε ένα χρόνο από πέρσι μέχρι φέτος καλύτερα να μην αφήσουμε ελεύθερη την φαντασία μας να οργιάσει για το τι θα αντικρίσουμε του χρόνου. Του χρόνου αν ζούμε με το καλό, γιατί δεν το έχουμε απόλυτα κατανοήσει ακόμα ότι η ζωή μας πλέον δεν είναι κάτι δεδομένο και παίζεται ανά πάσα στιγμή εξαρτώμενη από κυβερνητικές αποφάσεις .
    Και μη γελιομαστε. Τα 100 € είναι μόνο η αρχή μιας σειράς εξοντωτικών προστίμων που έρχονται για όλους μας . Εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους.
    Ξύπνησα με ένα βάρος τόσο μεγάλο. Ασυνείδητο πριν προλάβω να σκεφτώ .Πέπλο θανάτου σκεπάζει την Ελλάδα και την Ευρώπη . Και μόλις άρχισε.
    Ποιος δεν αισθάνεται οργή όταν κάποιος αγράμματος συναισθηματικά , πολιτικά και ανθρώπινα αποφασίζει για σένα να τρυπας το σώμα σου με το έτσι θέλω κάθε τρείς μήνες;;; Γιατί όλοι ξέρουμε ότι η υποχρεωτικοτητα θα γενικευθεί.
    Ποιο ανθρώπινο ον το δέχεται αυτό έστω και να πληρώνει πρόστιμο ακόμα και να έχει, που σε λίγο δε θα έχει κανείς , να το κάνει;;
    Αγαπητοί μου έρχονται απίστευτες και τραγικές καταστάσεις που δεν αντέχονται.
    Όταν ξέρετε η ψυχή υποφέρει διαρκώς και δεν βρίσκει ούτε μια στιγμή ανάπαυσης κι ευτυχίας αποφασίζει με κάποιον τρόπο να φύγει.
    Για αυτό ζηλεύω όλους αυτούς τους νέους που πάνε κι επιδεικνύουν τα QR codes για να πιούν καφέ.
    Υποτίθεται ξέρουν από ίντερνετ. Την τυφλα τους ξέρουν.
    Μόνο το fb και το Instagram . Αλλά η δυστυχία, η υποδούλωση, η φτώχεια και η πλήρης απαξίωση από μέσα από τα κινητά ήρθε . ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ..

  12. Η γριά με το ξανθό μαλλί είναι δικαστικός και συζεί με τον ομοφυλόφιλο δικαστή; Έχει οικογένεια αυτή; Έχει παντρευτεί ποτέ; Τον είχε καψούρα και δεν πήρε άλλον; Την έχει για να του κάνει τις δουλειές του σπιτιού; Είναι ζευγάρι για τα μάτια του κόσμου; Αυτός στο σπίτι που μένουν μαζί έβγαζε τα μάτια του με τα πιτσιρίκια; Ή σε ξενοδοχεία; Αυτή τί έκανε; Έπαιρνε μάτι; Ή τον γαμούσε με βοηθήματα; Από κάτι τέτοιες καριόλες που τα ανέχονται όλα βγαίνουν οι άντρες πούστηδες!

  13. Φυσικά δε περιμένω από σας να το ανεβάσετε.
    Θα ανεβάσετε ηλιθιότητες ως συνήθως.
    Όμως κι εγώ δεν έχω καμία όρεξη να αγοράζω μια εφημερίδα της οποίας οι διαχειριστές ασχολούνται μόνο με το να ανεβαζουν μη πολιτικά και μη ιατρικά σχολια και μόνο ότι τους συμφέρει.
    Ούτε ενδιαφέρομαι να γράφω χίλια και να ανεβάζετε μόνο κάτι οταν βρίζω τον Κούλη όπως σήμερα το βράδυ πχ.

  14. Η ερώτηση είναι η εξής:αφού τον διασωληνωσαν σημαίνει ότι κάποιος «ειδικος» έκρινε σκόπιμο βάσει προφανώς ιατρικών δεδομένων ότι έπρεπε να τον διασωληνωσει.
    Μετά ποιος «ειδικος» και με βάσει ποια ιατρικά δεδομένα έκρινε σκόπιμο να τον αποσωληνωσει;;; και γιατί;;;;;;; Οι «ακαταδιωκτοι ειδικοί» των ΜΕΘ όμως δεν θα κληθούν ποτέ να δώσουν απάντηση.
    Δυστυχώς στην υγειονομική χούντα που ζούμε οι ειδικοί είναι ακαταδιωκτοι αλλά και ηλίθιοι .
    Χρήσιμοι ηλίθιοι!!! Χρήσιμοι γιατί εκτελούν τις εντολές για απομείωση πληθυσμού της άθλιας Ελληνικής κυβερνήσεως όπως της υπαγορεύεται από τα ξένα κέντρα και ηλίθιοι γιατί αν κι οι ίδιοι δεν τρυπηθουν βγαίνουν σε αναστολή άνευ αποδοχών. Μόνο οι εμβολιασμενοι ακαταδιωκτοι ειδικοί έχουν το προνόμιο να νοσουν από τον ιό και να εξακολουθούν να εργάζονται.
    Συμπέρασμα: Άρα ο ιός είναι «ακαταδιωκτος» στους εμβολιασμενους υγειονομικούς.
    Εύχομαι περαστικά στον κ.Τραγκα.

    1. Το ενδεχόμενο να μη διασωληνωθηκε ποτέ και να πρόκειται για παρεξήγηση και λάθος του εκπροσώπου τύπου του Τραγκα δε παίζει ε;

Comments are closed.