ΠΑΤΡΑ: ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΝΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ; Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΧΑΜΟ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΟΡΓΗΣ. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΡΙΛΕΡ;

Κοινοποίηση:
patra

Οι γονείς των κοριτσιών δέχονται τρομερές επιθέσεις στα social media. Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα παραμένει η υπόθεση των τριών αδερφών της Πάτρας που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια, με τα βλέμματα να έχουν στραφεί στους γονείς.

Οι υποθέσεις είναι πολλές, τα δραματικά σενάρια ακόμα περισσότερα, με τους γονείς των κοριτσιών να δέχονται πυρά τόσο λόγω «πιθανής εμπλοκής τους» στον θάνατο των ανηλίκων όσο και για την «προκλητική» τους παρουσία στα social media.

Εδώ και αρκετές ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία των δυο τους από κάποιο ταξίδι αναψυχής το οποίο έλαβε χώρα αμέσως μετά τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της οικογενείας.

Η εν λόγω λήψη αναρτήθηκε από τη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγγου, με τη λεζάντα να αναφέρει: «Η οικογένεια είναι η αρχή και το στήριγμα κάθε πολιτισμού. #9years #happyanniversary».

Εμείς εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δημοσιεύουμε την φωτογραφία με επιφυλάξεις..

Υποστηρίζεται ότι αυτη η φωτο, είναι σε ταξίδι μετά τον θάνατο των παιδιών τους.

patra-goneis

Η συγκεκριμένη φωτογραφία προκάλεσε αρνητικότατα σχόλια στα social media, καθώς οι χρήστες του διαδικτύου αδυνατούν να πιστέψουν πως δύο άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό σα να μην τρέχει τίποτα…

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Έγιναν τα παιδιά θυσία στον σ@τ@ν@@
    Ξέρουμε την αξία των μικρών ανθρώπινων ψυχών γι αυτούς
    Τελετουργικό μυρίζει

  2. Δεν πειράζει, θα κάνουν κι άλλα…..

  3. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως τα προκαλούσε ασφυξία η μάνα. Ξέρω μάνα που έχασε παιδί και απο τότε είναι ένα περιφερόμενο κουφάρι ανθρώπου, έσβησε τελείως η θέληση της για ζωή. Αυτοί χάσανε τρία παιδιά και ασχολούνται με σέλφι και social. Τελικά η καθαρή κακία πάει πακέτο και με την βλακεία, γιατί έχουν έπαρση πως δήθεν είναι έξυπνοι και μπορούνε να ξεγελάνε όποιον θέλουν. Άλλο κουτοπονηριά και άλλο εξυπνάδα. Το ανθρώπινο είδος κατάντησε μια αηδία, πολλοί δεν έχουν ούτε την ενσυναίσθηση να λυπηθούνε τον πόνο των αθώων. Δολοφονίες παιδιών, ηλικιωμένων, ζώων, συνέχεια οι ανήμποροι βασανίζονται.

  4. Δηλαδή θα πρέπει σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους να βγάζουν φωτογραφίες με πλερέζες;

  5. ΕΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ…..ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ…. ΕΚΤΕΛΕΣΗ…!!!

  6. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΟΛΑΙΝ. ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΒΑΣΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

  7. Δεν ξέρω… πραγματικά….
    Δυστυχώς και αυτοί που βιώνουν τραγικά περιστατικά καλούνται να συνεχίσουν..
    Ποιος γνωρίζει αν έπαιρναν φάρμακα, αν ακολούθησαν τη συμβουλή κάποια συγγενή, ψυχολόγου κλπ
    Είναι νέα παιδιά… Το πως διαχειρίζεται ο καθένας το προσωπικό του πένθος είναι αυστηρώς προσωπική υπόθεση. Εδώ μάλιστα πρόκειται για δύο νεα παιδιά που έχουν υποστεί ΣΟΚ!
    Μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση να συμβαίνει το οτιδήποτε. Ας αφήσουμε όμως για λίγο τη ματαιοδοξία μας, το ναρκισσισμό μας και την ανθρωποφαγία μας στην άκρη. Ας αφήσουμε τους αρμόδιους να αποφασίσουν. Τουλάχιστον για λίγο. Μέχρι να βγει το πόρισμα.

  8. ΕΛΠΙΖΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ Η ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ !!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ !!!!

  9. Η ΠΑΤΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΤΙ ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΠΟΤΑΠΟ

Comments are closed.