ΠΑΤΡΑ: Δείτε την στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης στο Γομοστό – Τα δύο αυτοκίνητα “σηκώθηκαν” στον αέρα – ΒΙΝΤΕΟ που ΣΟΚΑΡΕΙ!

Κοινοποίηση:
Untitled-19

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρίου ο οδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων που συγκρούστηκαν στην Πατρών Πύργου στο ύψος του Γομοστού πριν τρεις ημέρες. Η σφοδρή σύγκρουση απεικονίζεται και σε βίντεο.

Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του ενός οχήματος και πιο ελαφρά η συνοδηγός του δεύτερου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο αλλά και αστυνομία προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς ήδη έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων.

 

flamis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δρόμος καρμανιόλα,έχουν χάσει πολλοί την ζωή τους εκει

  2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΜΕ 3-4 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.

Comments are closed.