ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ; ΠΟΤΕ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΦΡΕΝΗ ΑΝΟΔΟ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ! ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Κοινοποίηση:
βενζινηη-1536x864

Πολύ βαθιά θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη για το Πάσχα, καθώς η τιμή της αμόλυβδης θα ξεπεράσει τα 2 ευρώ.

Με βάση τα τελευταία στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών του Υπ. Ανάπτυξης η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης πανελλαδικά ήταν την Τρίτη στα 1,97 ευρώ έχοντας καταγράψει ήδη μία άνοδο περίπου 0,15 ευρώ από τον Φεβρουάριο.

Καύσιμα - Παρατηρητήριο τιμών

Στο τελευταίο ημερήσιο δελτίο τιμών του υπ. Ανάπτυξης που δημοσιεύθηκε χθες, η υψηλότερη μέση τιμή καταγράφηκε στις Κυκλάδες με 2,19 ευρώ ανά λίτρο κι ακολουθούσαν τα Δωδεκάνησα με 2,12 ευρώ και Κεφαλονιά και Λευκάδα με 2,04 ευρώ. Η χαμηλότερη μέση τιμή καταγράφηκε στην Θεσσαλονίκη με 1,93 ευρώ ανά λίτρο.

Η τιμή του πετρελαίου Brent από τα περίπου 76 δολάρια το βαρέλι στις αρχές του 2024, βρέθηκε στα 85 δολάρια στα τέλη Μαρτίου και προ ημερών, στην κορύφωση της αγωνίας για το χτύπημα του Ιράν στο Ισραήλ, ξεπέρασε τα 91 δολάρια, ενώ την Τετάρτη κυμαινόταν γύρω στα 88 δολάρια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Μαρία Ζιάγκα, Πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής, είπε ότι ούτε οι πρατηριούχοι δεν μπορούν να εξηγήσουν πως γίνεται να έχουν αντίθετες πορείες οι τιμές σε βενζίνη και πετρέλαιο, ενώ αναφέρθηκε στο πλαφόν κέρδους που επί περίπου δύο χρόνια ισχύει για τους βενζινοπώλες, όχι όμως για όλους τους κρίκους της αλυσίδας των καυσίμων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. ο νεοελληνας κανει το σκατο του παξιμαδι προκειμενου να πουλησει μουρη με ενα αμαξι.Γι’αυτο εχει γεμισει η ελλαδα με κολαμαξα.και 5 ευρω να παει η βενζινα αυτος θα το κινησει.Μπορει να τρωει σκουπιδια αλλα το αμαξι αμαξι.Κλαιγονται οταν σε ενα σπιτι υπαρχουν 4-5 τετρατροχα διτροχα.αλλο ο μπαμπας αλλο η μαμα αλλο η κορη αλλο ο γιοκας.εχουν πυλωτες αλλα δε χωρανε ολα και τ αφηνουν στους δρομους και φυσικα ουτε για δειγμα παρκινγκ

  2. Αφού λέτε ότι είναι ακριβή η βενζίνη, πως γίνεται όλοι να βολτάρουν για την πλάκα τους, είτε καθημερινά, είτε το Πάσχα; Κόψτε ρε την κλάψα, το μαύρο… χρήμα πάει… κι’ έρχεται… για τον πονηρό νεοελληνάρα.

  3. 41% Δώσατε όρθιες σκατοσακούλες….. Καλά να πάθετε…… Έτσι έτσι……. Πάλι το μπασταρδι θα ψηφίζατε μαντρωμένα ζώα ακόμη και αν σας έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο..3€ να φτάσει μουλοι…

  4. ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ,ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΑΧΡΗΣΤΗ.ΠΑΛΙΟΤΙΠΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    1. Αλήθεια είναι. Έπεσε απ’ τα 90 στα 87 δολάρια. Αλλά όπως πολύ σωστά είπες και εγώ παρατήρησα αύξηση 2-3 λεπτά σε συγκεκριμένα πρατήρια που πάω. Ελλάς το μεγαλείο σου.

  5. και 5ευρω να παει η βενζινα & 30 το αρνι τιποτα δεν σταματαει τον Ελληναρα παλι χαμος στα δυοδια σε ταβερνες σε μπαρες στις παραλιες στα ξενοδοχεια 8 στους 10 ζουν με επιδοματα δανεικα & χρωστανε σε δημοσιο
    εσυ κυρ,παντελη τι εχεις να πεις

  6. Δε θέλω να σας το χαλάσω, αλλά όλα τα ξενοδοχεία είναι κλεισμένα όχι μόνο για πάσχα, αλλά και για όλο το καλοκαίρι. Σίγουρα δεν πληρώνουν βενζίνη αυτοί. Λογικά πετάνε με ανεμόπτερα. Η αλήθεια είναι ότι αναπολώ τις εποχές με τις κλειστές τράπεζες. Είχες τα λεφτά σου κλεισμένα και δεν τα χάλαγες.

    1. Πως να μην είναι κλεισμένα όταν το μοναδικό πράγμα που παράγει το ρδέλο του Μητσοτάκη είναι ο τουρισμός και τα εισοδήματα απο τα ενοίκια;;;
      Τόσοι κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι και άλλοι τόσοι εισοδηματίες από τρύπες που τις νοικιάζουν λες και είναι μεζονέτες δεν έχουν ανάγκη.
      Αγράμματοι, άξεστοι και απαίδευτοι όλοι τους, κάτσε να δεις γέλιο που θα πέσει τώρα που τελειώνουν τα δανεικά, ούτε για μούτσοι στα καράβια δεν σας παίρνουν…

    2. Η Ελλάδα δεν αποτελείται μόνο από απατεώνες, εμπόρους όπλων, πουτ@νες. Επίσης δεν είναι μόνο Κολωνάκι, Ψυχικό, Γλυφάδα.

  7. ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

  8. Καθουμαι στη Βουλιαγμενης καθε απογιομα και περμενω το μπουρδελο το λεωφορειο το 164, ενα στα δυο δρομολογια το τρωνε οι “αγωνιστες εργαζομενοι”, αφου δεν εχουν κανεναν να τους ελεγξει. Αναγκαστικα ,κοιταω στο δρομο, το 80 ο/ο απο τα αυτοκινητα που περνανε ειναι τελευταιας πενταετιας,το 25 ο,/ο τζιπ, το 35 σχεδον Μερσεντες, Αουντι κλπ. Αμα κοιταξεις τον οδηγο, οι περισσοτεροι καπου τριαντα χρονων. Τι δουλεια κανουν ολοι αυτοι? Που τα βρισκουν ?

    1. ΕΣΠΑ – Δημόσιο και ακίνητα… Με τα ενοίκια έχουν γίνει όλοι μάγκες στο ρδέλο του Μητσοτάκη, δουλεύουν τα κορόιδα για όλους αυτούς.

  9. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ……ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΟΒΙΝΤ

  10. Και 15ευρω να φτασει το λιτρο η βενζινη παλι ο Νεοελληναράς θα πηγαινει στο χωριο…..Παλι θα αδειασει η Αθηνα και τα μεγαλα αστικά κεντρα ….

  11. ραλι δεν σταματιεται με καθυστερημενους…ξυπνα 41% ξυπνα και συ και οι γονεις σου οι γεροι που ψηφιζουν νεα δημοκρατια απο συνηθεια…ξυπνηστε…οι προδοτες της χωρας δεν επιτρεπεται να λαβουν αλλη ψηφο..

  12. Λεφτα υπάρχουν όλοι θα τρέξετε στο χωριό αλλά το ξέρετε το κόλπο για το φαγητό δεν θα πληρώσετε μία..

  13. 4 ευρώ θα φτάσει και μην σας πω και παραπάνω! Καιρός να ξαναγυρίσουμε στην εποχή που οι μετακινήσεις γίνονταν με άλογα. Μην το γελάτε καθόλου και δεν θα υπάρχει και ρύπανση του περιβάλλοντος. Μόνο κάτι 💨💨 που θα ρίχνουν τα 🐎 άλογο! 😁👍

    1. Ξέχνα το Θα σε φάνε οι ζωόφιλοι, δεν θα προλάβεις θα λένε ότι κακοποιείς το άλογο,βρες άλλο μεταφορικο μεσο.

  14. Βενζίνη στον κ#λο όσων ψήφισαν την Κούλα και τσουξτε τους φωτιά!🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

    1. Η πλειοψηφία που τους ψήφισε είναι βολεμένοι μια ζωή, δεν χαμπαριάζουν με τίποτα, εδώ δεν ένιωσαν τις εποχές των μνημονίων τώρα θα νιώσουν…

  15. Με 2.50 ευρώ το λίτρο μια χαρά κοβανε βόλτες σε όλη την Ελλάδα με τα αυτοκίνητα. Όσο ανεβαίνει η βενζίνη τόσα πιο πολλά αυτοκίνητα βλέπω στο δρόμο. Έχουν λεφτά τα γίδια οι Έλληνες

  16. σοβαρα τωρα πιστευετε οτι οι Γιδελληνες δεν θα πανε διακοπες το Πασχα ακομα και με 3 ευρω το λιτρο στα καυσιμα?

    1. Εδώ δίνουν 4 ευρώ για έναν καφέ και άλλα τόσα για τσιγάρα, καθημερινά, τι είναι τα 2 ευρώ;
      Χαλαρά το έχουν……

  17. Δυστυχως δεν γινεται αλλοιως πρεπει να μαζευτουν λεφτα για τον Ζελενσκι.

  18. Δεν καταλαβαίνει τίποτα το 41τακατό. Πλερώνει για να έχει τη μαφία στην εξουσία.

  19. ….ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ…ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ….ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ….

Leave a Response