«ΠΑΣΑΡΕ ΑΝΗΛΙΚΕΣ @ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ». 213 ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΑΤΖΕΝΤΑ ΦΩΤΙΑ. ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ 12ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ.ΔΙΠΟΔΟ ΤΕΡΑΣ ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΝΔ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. Ο γιος διπλωματικός συντάκτης στο «ΒΗΜΑ» -Η σύζυγος, δεξί χέρι του Κ. Μπακογιάννη. Η ΖΟΦΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΒΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ. Παιδιά δεν έχετε ρε δούλοι δημοσιογράφοι και πληρωμένοι καναλάρχες;

Κοινοποίηση:
exofyllo10-10

im_teaser_10-10-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo10-10Στο ΦΥΛΛΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 10-10-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.
Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-press-no-compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ “ΦΑΕΙ” ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ …ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ …ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΑΡΥΜΑΓΚΕΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ Η ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ….ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ

  2. Και στα εγκαίνια του μετρό, ένας μπάσταρδος τον έλεγε άρχοντα, που… ας γιε,

  3. Τα βρωμερά σκουπίδια, οι συγκάτοικοι του ελεεινού στην τρέλλα, σύζυγος (ελισσ@βετ λέκκ@), αναπληρώτρια (τσουτσέκι) πρόεδρος της 4ης δημοτικής κοινότητας Αθηναίων (όπου και διέμεναν), και γιός (π@ν@γιώτης) δημοσιογράφος/διεθνολόγος του κώλου (βήμα), δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν κατάλαβαν τίποτα από τα έργα και τις ημέρες του τέρατος;;; Και αυτά κυβερνούν/διοικούν και μάς διαφωτίζουν/”καθοδηγούν”;;;

  4. Μεγάλε Χίο είσαι ένας και μοναδικός .Κατέβα για Βουλή και έχεις 10% σβηστό.

  5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗΣ ΦΑΜΗΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…..ΕΜΜΜ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΠΠΙΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ………..

  6. τη φωτογραφια με τον Παυλοπουλο γιατι την εθαψες ;;;;;;;

  7. Να συλληφθεί πάραυτα ολόκληρη η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Υπάρχει άλλωστε αντίστοιχο νομικό προηγούμενο με κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου, όπου καταδικάσθηκε για τις πράξεις ενός και μοναδικού μέλους του…
    Τί, όχι? Δύο μέτρα και δύο σταθμά?

  8. Η μάνα μπορεί να μην ήξερε. Θα την άφηνε στο μαγαζί υπεύθυνη και αυτός π@δ@γε το παιδί της.

  9. Μπραβο ρε Στεφανε, βγαλτα ολα στη φορα, να δουν οι χειροκροτητες της” αγιας οικογενειας” τι ειδους ανθρωπομορφα κτηνη , ,ποιοι παρατρεχαμενοι τους, μας διαφεντευουν

  10. Αυτά τα 213 τομάρια,σίγουρα είναι μεγάλα κεφάλια.Αν βγει η λίστα στη δημοσιότητα,πέφτει το ψευτορωμαίϊκο.Τότε θα δείτε ποιοί σας διαφεντεύουν.Σίγουρα θα έχει και Μητροπολίτες μέσα.Κι όμως,ο λαός πάλι αυτούς θα ψηφίσει γιατί οι περισσότεροι σαν κι αυτούς είναι

  11. Ρε παλιό ανώμαλοι Έλληνες τι έχετε ψηφίσει ρε καταραμένοι!Ο Θεός να σας κάψει ρε τσογλανια!

    1. τι σχεση εχει η ψηφος, δυστυχε τρελοφασιστα?

  12. Καμία ανοχή, στη φόρα τα ονόματα των παιδεραστών και τιμωρία, βλέπω στη ΝΔ οι άριστοι είναι άριστοι στη παιδοφιλία ….ουστ @λήτες

  13. ”Δεν πάει άλλο!!!-Εδώ και τώρα Εκλογές!!!”
    Ανησυχητική Αύξηση της Παιδεραστίας στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Άλλος ένας Παιδεραστής Νεοδημοκράτης που φωτογραφίζεται χαμογελαστός μαζί με Βουλευτές υπουργούς & Στελέχη του Κυβερνώντος Ακροδεξιού κόμματος.
    -Να με θυμηθείτε! Θα πέσει στα μαλακά όπως κι ο Λιγνάδης. Διότι, ”είναι αλλιώς να είσαι Νέα Δημοκρατία” ( έχεις το ακαταλόγιστο για οποιαδήποτε παρανομία).

  14. ……ιδια φατσα σαν τον Τισσαφερνη τον λεηλατη βαρβαρο εχει και αυτος ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ της ΝΔ.

  15. Νέα Ανωμαλία έπρεπε να λέγεται το κόμμα . Τι τράβηξε το καημένο το κοριτσάκι με αυτό το σίχαμα.

  16. Ερωτηση
    Αυτή πήγαινε με τόσους άντρες και δεν έπαιρνε τίποτα;;;
    Η μάνα της δεν είχε καταλάβει τίποτα;;
    Μήπως πήρε περισσότερα για να τον καταγγείλει προεκλογικα;;
    Λέω εγώ τώρα!!
    Δε σημαίνει ότι ισχύουν!!

  17. Ερώτηση
    Και οι 213 ήταν καθάρματα;;!!!!
    Συμπέρασμα
    Σύμπτωση που επαναλβανεται παύει να είναι σύμπτωση.

  18. Στα ύψη η τιμή του καφέ στην Ευρώπη
    Στα ύψη έχει εκτοξευθεί η τιμή του καφέ, της ζάχαρης αλλά και του γάλακτος σύμφωνα με την Eurostat.
    Ακριβή συνήθεια φαίνεται πως θα γίνει ο καφες σύμφωνα με έρευνα της στατιστικής υπηρεσιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογραμμίζοντας το άλμα στην τιμή του προϊόντος μαζί με με το κόστος της ζάχαρης και του γάλακτος.
    «Οι πρόσφατες αυξήσεις τιμών καθιστούν αυτό το βασικό προϊόν σχεδόν είδος πολυτελείας»

  19. Υπάρχει έγγραφο επίσημο που του δόθηκαν λεφτά του δημοσίου ώστε να καλύψει ανάγκες του.
    Το ΑΔΑ του εγγράφου είναι :ΑΔΑ:Β4ΙΖΘ-Υ41.
    Αραγε έγινε διαγωνισμός ή απευθείας ανάθεση;;

  20. Σήμερα διάβασα την είδηση ότι ο εμπορικός σύλλογος Θεσσαλονίκης αποφάσισε τελικά να υιοθετήσει το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων μόνο για τα εμπορικά πλην των σούπερ μάρκετ.
    Τελικά κατάφεραν να μας αναγκάσουν να κάνουμε μερικό ΛΟΚ Ντάουν μόνοι μας.
    Στη λαϊκή τα βιομηχανικά είδη παραπαιουν με τους πωλητές που πληρώνουν άδειες κι ενοίκια στο κράτος να μη κερδίζουν παρά ελάχιστα.
    Ξέρουν ότι κανείς δε θα τους ανανεώσει τις άδειες μετά από τρία χρόνια που θα λήξουν αυτές αλλά κι αυτοί δε θα επιθυμούν να έρχονται πια γιατί εκτός του ότι δε κερδίζουν και δίνουν τόσα λεφτά στα μεταφορικά για να έρχονται από μακριά δεν υπάρχουν πλέον και διαθέσιμα εμπορεύματα.
    Αυτοί που κατέχουν τις πολυεθνικές αφού ισοπέδωσαν τις εγχώριες πηγές μεταποίησης και βιοτεχνίας δίνουν εντολές για έναν “βιώσιμο” τρόπο παραγωγής και κατανάλωσης .
    Αυτοί τους λένε τι και πόσα θα παράγουν
    Το φτιάξε σπάσε πέταξε έληξε!
    Δε θα έχουμε τίποτα και θα είμαστε χαρούμενοι!!!
    ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ!!!

  21. Προσωπικά δε μ’ ενδιαφέρουν καθόλου οι λεπτομέρειες.
    Μου αρκεί που άλλο ένα κοπρόσκυλο της ΝΔ αποδείχθηκε τέρας!!!
    Αυτά ενδιαφέρουν τους άπληστους για τέτοιου είδους πληροφορίες που κι οι ίδιοι γουστάρουν να βλέπουν στα τσοντοκαναλα αναγνώστες σας.
    Όλοι τους θα ήθελαν εσωτερικά να πηδήξουν μια 12χρονη.
    Η αιδώς δε τους το επιτρέπει ίσως και ο φόβος
    Θυμάμαι τον εαυτό μου σ’ αυτή την ηλικία για αυτό το λέω.
    Μου την έπεφταν γέροι (έτσι θεωρούσα όλους τους 20+) μέχρι και 60 χρονων.
    Περισσότεροι γέροι παρά συνομηλικοι.
    Εσάς δε θα σας άρεσε;;
    Στη φαντασία εννοώ.
    Με το metaverse θα ξεσαλωσουν, θα γίνουν και ψηφιακά δικαστήρια.
    Δικαστήρια που να δικάζουν τις κολασιμες φαντασιώσεις υπάρχουν αλλά σε άλλη διάσταση.
    Αυτή είναι ΓτΠ.

  22. Χούντα παιδεραστών κυβερνάει, τι ψηφίσατε ρε;

  23. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ….. ΟΛΟΙ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑ ΟΜΩΣ

  24. Χτύπα τους αλύπητα, διάλυσε τους! Μόνο εσυ!

  25. Μα που ζούμε τελικά? Σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας? Πως κατάντησαν τη χώρα μας αυτά τα βρωμερά σκουλήκια της ανωμαλίας? Δικαστές υπάρχουν άραγε? Για να δούμε….

  26. Παρέα με την τσατσά την Φόνσου, τον πούστη τον Ρώμα. Η γυναίκα του σίγουρα ξέρει.

Comments are closed.