ΠΑΡΩΔΙΑ!!! Ο Κασσελάκης διάβασε το “Πιστεύω” στα αγγλικά και ο Μεϊμαράκης στα ελληνικά: Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας

Κοινοποίηση:
ΓΦΨ

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας πριν από την Εθνική Παρέλαση της Πέμπτης Λεωφόρου, στον Μανχάταν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, διάβασε το «Πιστεύω» στα Αγγλικά και ο ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης στα Ελληνικά.

Η δοξολογία έγινε παρουσία, μεταξύ άλλων, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, των βουλευτών Φίλιππου Φόρτωμα, Νίνας Κασιμάτη, Θεόφιλου Ξανθόπουλου, Μιλένας Αποστολάκη, της πρέσβειρας της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Αικατερίνης Νασίκα.

Παρόντες βέβαια ήταν και οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς. Ο καιρός ήταν αίθριος γεγονός που δημιουργούσε τις κατάλληλες συνθήκες για την επιτυχία της παρέλασης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Πού είστε Άγιοι Πατέρες να δείτε το κατάντημα της Ορθοδοξίας , ο αγώνας με τις ιερές συνόδου παραδόθηκε στους βλάστημους , ιερόσυλους κίναιδους , χωρίς αιδώ , με τους σύγχρονους ρασοφόρους να αποδέχονται τα πάντα .

  2. οπως βλέπετε στο βαθος ….ηρθε η ωρα να ανταμοιφθει ο Αυτιας….ψηφιστε τον ζωα….σιγουρα θα το κανετε….ειδικα εσεις τα γεροντια που τον προσκυνατε καθε πρωινο…

  3. Όσοι ειχατε απορίες για το απο που ξεφύτρωσε ο “αριστερος” Κασελλακης, ελπιζω οι πρόσφατες δηλώσεις του να σας άνοιξαν τα ματια.
    Ζητω η ΗΠΑ, ζητω το Ισραήλ, ζητω το ΝΑΤΟ, ζητω η Ουκρανία, ειπε. Εσεις τι λετε? Ποιος τον φύτεψε στην Ελλάδα?

  4. ΜΑΓΑΡΑ.. κατω τα χερια σου απο τα ιερα βιβλια …διαβασε το Πιστευω χαχα..τι πιστευεις ρε ..να πατρευονται οι αντρες..οταν ερθεις Χανια για το γλεντι σου να σου φτιαξουμε ξεροτηγανα κ καλτσουνιακια ..ου να χαθητε προτυπα του κωλου

  5. Αμάν πια με το σόου. Αυτός δεν σέβεται τίποτα όλα για τις κάμερες. Τι Πιστεύω να διαβάσει αυτός; Αυτός το μόνο που πιστεύει είναι ο πισινός του και τι κρέας θα χώσει μέσα. Έχει καμιά δουλειά με την θρησκεία αυτός; Προσπαθεί να πείσει κανένα βλαμμένο ότι είναι θρήσκος για να του πάρει την ψήφο. Τα ίδια έκανε και ο Τσίπρας δήλωνε άθεος και πήγαινε και προσκύναγε εικόνες σε εκκλησίες μήπως ξεγελάσει κανένα και τον ψηφίσει.

  6. Νά δούμε πώς θά εξηγήσουν Πού πήγαν οί 100.000 άφαντοι από τίς χθεσινές προεκλογικές εκλογές τα Μέλη, Φίλοι, Βαλτοι, Κολλητοί και Περαστικοί που ψηφισαν για Πρόεδρο την προηγουμενη φορα !

  7. Ρε παιδιά αυτός φαντάρος δεν είναι; Πως πήγε Αμερική;
    Μία εβδομάδα έκατσε στο στρατόπεδο για τις φωτογραφίες-σανό και είναι έξω εδώ και 3 εβδομάδες.

    Ξυπνάτε βόδια. Σας δουλεύουν.

Leave a Response