ΠΑΡΤΕ NA EXETE! Πλήρως εμβολιασμένος ομολογεί: “Είμαι ζωντανό παράδειγμα ότι…”

Κοινοποίηση:
ΜΕΘ


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Mην τα ξαναλέμε. Αν είσαι εμβολιασμενος κ νοσήσεις θα το περάσεις το πολύ με ένα πυρετουλι 38,3. Ούτε νοσοκομείο, ούτε ΜΕΘ. Φασκόμηλο κ 2 μέρες ρεπό αγορίνα που βρήκες αφορμή να αναρτήσεις βίντεο για να “μάθει” η Ελλάδα ότι υπάρχεις ως τραγουδιστής.

    1. Κοτα Κουλη Κουλα δεν σε βλεπω καλα ετοιμασου για την τριτη δοση και καλες παρενεργειες χααααχαχαχαχα

    2. Public Health England, Technical briefing 17, 25/6/2021: ‘από τους 92.029 που βρέθηκαν με μετάλλαξη Δ οι 27.192 ήταν εμβολιασμένοι και οι 52.822 ανεμβολίαστοι. Από τους ανωτέρω πέθαναν 117, εκ των οποίων 70 εμβολιασμένοι (0,257%) και 44 ανεμβολίαστοι (0,083%)’. Δηλαδή οι εμβολιασμένοι, έχουν μεν μισό κίνδυνο να κολλήσουν Δ αλλά αν κολλήσουν Δ, έχουν τριπλάσιο κίνδυνο θανάτου

  2. ΠΆΡΤΕ να έχετε μλκες !! βάλτε και στις κάλτσες σας !!!

  3. Να έχετε υπ’ όψιν σας ότι στο youtube τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα, παρ’ ότι ο δημιουργός το επιτρέπει. Οποία δημοκρατία!!! Είναι κυριολεκτικά ντροπή όλh αυτή η αντιδημοκρατική συμπεριφορά!!!
    Μήπως ζούμε σε καιρό φασισμού;

  4. Γρίππη με 40 βαθμούς Κελσίου, από καταβολής κόσμου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΟΙ ΙΟΙ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΕ ΙΟΥΣ ΓΡΙΠΠΗΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ.
    Το ξαναλέω να βγουν οι συγγενείς των θυμάτων βιολογικού πολέμου να μιλήσουν, να κινηθούν νομικά.
    Αλλά για εκδρομή στο χωριό να μοστράρουμε το παντοφλοκινητό, το μπότοξ, το καμμένο ξανθό μαλλί και την κούρσα που χρωστάτε 10 χρόνια έχετε.
    Για μια κακιά ώρα, για έναν δικηγόρο, έναν γιατρό, δέν έχετε….σας τρυπάνε στα 4.
    Ντροπή.

    1. Πες τα βρε άνθρωπε μου, τα λέω συνέχεια και έχει βγάλει η γλώσσα μου μαλλιά.
      Αν είναι δυνατόν να κάλπαζε η γρίπη εν μέσω καύσωνα!
      Πρώτον και κύριον, από την υπερβολική εφίδρωση, την αφυδάτωση, και την επαναλαμβανόμενη κατανάλωση υγρών, έχουμε αποβολή τοξινών και οτιδήποτε άλλο δεν χρειάζεται ο οργανισμός, μα και την εγρήγορση του ανοσοποιητικού μας συστήματος για αποφυγή λιποθυμιών λόγω πιθανής θερμοπληξίας.
      Τώρα, πως συμπέραναν για γρίπη καλοκαιριάτικα και όχι έξαρση αλλεργικών αντιδράσεων λόγω Αφρικανικής σκόνης, υγρασίας, και ξηρότητας της ατμόσφαιρας λόγω υψηλών θερμοκρασιών με αφήνουν άφωνο!

  5. Αυτό που συμβαίνει με τους εμβολιασμένους απ το Φάιζερ είναι οτι με τη 2η δόση δίνεις μια γερή γροθιά σε όλο το ανοσοποιητικό σου, δηλ το έχεις καταστρέψει (το πε κι ο γερμανός στο άλλο βιντεο), κι αυτό συμβαίνει επειδή έχουν βάλει μέσα στο εμβόλιο κάποια στοιχεία (τα χουμε πει και παλαιότερα) τα οποία για να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ στο σώμα και επειδή δε θέλουν να τα πολεμήσει το ανοσοποιητικό και να τα αποβάλει, το καταστέλουν. Στην ουσία θα πορεύεσαι χωρίς ανοσοποιητικό, είναι πανευαίσθητος πλέον. Στο Αστρα έχει παρατηρηθεί οτι ανάβουν τα bluetooth με έναν αριθμό τύπου MAC ADRESS και δεν ξέρουμε ακόμα τι σημαίνει, αλλά ξέρουμε οτι μπορείς να εκπέμπεις πληροφορίες που πηγάζουν απ το σώμα σου και να δέχεσαι σήμα. Έτσι λοιπόν, εφόσον βάλαμε τις βάσεις για την αυτοκαταστροφή μας, πως θα ξεμπερδέψουμε απ αυτόν τον εφιάλτη?

    1. Μαρία 38αρι… είσαι αληθινή;; Κυκλοφορεις ακόμη ελεύθερη ;;; Παίζει τέτοια ανωμαλία πια δω μέσα;!;! Κύριε ελέησον !

Comments are closed.