ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ! Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! “ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΣ” Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ! – “ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ” ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ!

Κοινοποίηση:
εμβολιο

Μόνο με συνταγή γιατρού πρέπει να εμβολιάζονται οι πολίτες, είτε κατά του κορωνοϊού, είτε κατά της γρίπης, δήλωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια ήταν υπέρμαχος του υποχρεωτικού, μαζικού εμβολιασμού κατά του Covid-19, ακόμη και χωρίς να χρειάζεται πρώτα κάποιος να ρωτήσει τον γιατρό του. 

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το πώς μπορεί κάποιος να προστατευτεί από τη νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού, ο Ν.Τζανάκης είπε ότι «πρέπει σύντομα να έρθει το ανανεωμένο εμβόλιο και να εμβολιάσουμε με συνταγή γιατρού παρακαλώ, γιατί ακούω τελευταία ότι έχουμε μπλέξει τα επαγγέλματα χωρίς συνταγή, να δίνονται φάρμακα κλπ. κλπ.»

«Επειδή λοιπόν πρέπει να οργανωθούμε που λέει και ο λαός και επειδή πρόκειται να κάνουμε σειρά εμβολίων αυτό το φθινόπωρο, θα πρέπει το εμβόλιο της γρίπης να γίνει προς τα μέσα Νοέμβρη ή τέλη Νοέμβρη για να μας προστατεύσει το χρόνο που έχουμε την έξαρση της γρίπης», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Αλλά μέχρι τότε, θα πρέπει να έχουμε κάνει κατά τη γνώμη μου το εμβόλιο, το ανανεωμένο του κορωνοϊού σε ορισμένους ανθρώπους όπως ενδείκνυται, δηλαδή στους πάνω από 65 ετών, ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν συνοδά νοσήματα, και σε όποιους έχουν πολύ σοβαρά συνοδά νοσήματα ανεξαρτήτως ηλικίας.

Συνεπώς, πρέπει σύντομα να το κάνουμε ώστε να παρέλθει ένα διάστημα δύο – τριών εβδομάδων για να μπορέσουμε να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης».

Ο κ. Τζανάκης αναφέρθηκε αναλυτικά και στον εμβολιασμό για τη γρίπη, λέγοντας: «Και έρχομαι στο εμβόλιο της γρίπης για να πω ότι δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να γίνεται ένα εμβόλιο χωρίς συνταγή γιατρού. Και εξηγούμαι: ο γιατρός είναι ο αρμόδιος για να πει ποιος είναι ο καλύτερος χρόνος για έναν άρρωστο να κάνει το εμβόλιο της γρίπης.

Μπορεί να πάνε τώρα στο φαρμακείο άνθρωποι οι οποίοι παίρνουν διάφορα φάρμακα τροποποίησης του ανοσοποιητικού τους συστήματος και να κάνουν το εμβόλιο της γρίπης, το οποίο στην ουσία να είναι αναποτελεσματικό.

Συνεπώς είναι παρακινδυνευμένη όλη διαδικασία να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης χωρίς συνταγή θα έλεγα. Αν θέλουμε να διευκολύνουμε τον κόσμο να το κάνει, θα πρέπει να το κάνουμε με πιο δομημένο τρόπο, με καταγραφή των πραγμάτων, έτσι ώστε να έχουμε και την καλύτερη δυνατή εικόνα του τι κάναμε.

Επομένως, θα πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο, αλλά κατόπιν συμβουλής και συνταγής γιατρού».

Ο Ν.Τζανακάκης συνέχισε λέγοντας ότι «αυτό είναι ιδιαιτέρως σωστό, εφόσον ενδείκνυται να κάνουμε το λεγόμενο ενισχυτικό της γρίπης. Εδώ θα πρέπει να πω κάποια πράγματα, διότι ο κόσμος θα πάθει μια σύγχυση έχω την αίσθηση ότι θα θεωρήσει το συμβατικό εμβόλιο που κάνουμε τόσα χρόνια, το οποίο τυγχάνει να είναι και φθηνό ως υποδεέστερο του άλλου.

Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες μελέτες και εμπειρία ότι είναι αρκετά αποτελεσματικό, ενώ για το εμβόλιο το ενισχυτικό υπάρχουν λίγες μαρτυρίες ότι υπερέχει και μόνο στις ηλικίες πάνω από 70 – 75 ετών».

 Εντύπωση έκανε και η φράση που χρησιμοποίησε «πού ακούστηκε να γίνεται κάποια φαρμακευτική πράξη χωρίς συνταγή γιατρού;» η οποία έρχεται σε αντίθεση με τα όσα έλεγε εν μέσω πανδημίας.

«Ο κόσμος λοιπόν πρέπει να γνωρίζει ότι το συμβατικό εμβόλιο, εντός εισαγωγικών φτηνότερο, είναι εξόχως αποτελεσματικό και αυτό θα πρέπει να προτιμήσει, εκτός ειδικών περιπτώσεων που γιατρός θα συστήσει να εμβολιαστεί κάποιος με το ανοσοενισχυμένο εμβόλιο.

Και επιπλέον θα πρέπει να πω ότι όλα τα εμβόλια, όπως όλα τα φάρμακα, πρέπει να συνταγογραφούνται. Πού ακούστηκε να γίνεται κάποια φαρμακευτική πράξη χωρίς συνταγή γιατρού;» είπε χαρακτηριστικά.

Και σας λέω και πάλι δεν μπορεί να πηγαίνει ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει ποιος είναι ο κατάλληλος χρόνος να εμβολιαστεί από μόνος του το φαρμακείο έτσι στο ξεκούδουνο, ας χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη για να καταλάβει ο κόσμος», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Τζανάκης.

Ο καθηγητής Ν. Τζανάκης στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε αναλυτικά στον εμβολιασμό για τη γρίπη, ενώ μίλησε και για την έξαρση του κορωνοϊού.

«Υπάρχει αυτή τη στιγμή έξαρση του κορωνοϊού που εξελίσσεται χωρίς ομοιογένεια ανά την Ελλάδα», υπογράμμισε ο καθηγητής πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κρήτης, Νίκος Τζανάκης.

«Eκεί που μια περιοχή περνάει στην κορύφωση της, μια άλλη μόλις ξεκινάει. Νομίζω ότι η Αθήνα αυτή τη στιγμή, η Αττική, είναι που θα έχει το μεγάλο βάρος και γι’ αυτό θα δούμε μεγάλες αυξήσεις στο επόμενο διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι ο ιός κυκλοφορεί δεν έχει εποχικότητα.

«Σημαίνει ότι θα περάσουμε κατά πάσα πιθανότητα μαζί με τη γρίπη και τον αναπνευστικό ιό, έναν δύσκολο χειμώνα», πρόσθεσε ο κ. Τζανάκης στην ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στη μετάλλαξη, δήλωσε «είναι μεταδοτικότερη όλων, φαίνεται ότι είναι ηπιότερη, τουλάχιστον στους υγιείς και στους νέους ανθρώπους κάτω των 65. Όμως για πρώτη φορά βλέπουμε ανθρώπους με πολλά προβλήματα υγείας, ηλικιωμένους, να μπαίνουν στο νοσοκομείο έχοντας παροξύνει τα σύνοδά τους νοσήματα λόγω της ίωσης.

Μια άλλη παρατήρηση είναι ότι βλέπουμε αυξημένο αριθμό πνευμονικών εμβολών σε ανθρώπους που είτε πέρασαν τις περασμένες 2 – 3 εβδομάδες κορωνοϊό, είτε έρχονται με συμπτώματα πνευμονικής εμβολής και ανακαλύπτουν ότι είναι και θετικοί στον κορωνοϊό.

Φαίνεται δηλαδή πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο αυτό το στέλεχος να κάνει μια μεγαλύτερη ευαισθησία στο ενδοθήλιο των αγγείων και να είναι παράγοντας κινδύνου για πρόκληση πνευμονικής εμβολής, κάτι που είναι πολύ γνωστό ότι κάνει ο κορωνοϊός».

Δείτε επίσης:

EΠΙΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΖΑΝΑΚΗ & ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ: ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ !!

Από τότε τα καταγγέλλω εγώ, κύριε Τζανάκη… Και κυρία Γκάγκα… Πόσο δυσκολεύεστε, εισαγγελείς… Πόσο σας ΕΧΩ δυσκολέψει… Από τις 25 Ιουνίου 2020 κατάλαβα τι κάνουν με τη λίστα της απάτης…

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΝΑΚΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ 20 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ !!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Αφού πρέπει να παπαγαλίσει ότι τον διατάξει το αφεντικό. Μπράβο στους φοιτητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης που δεν υπέκυψαν στον εκβιασμό “Ε ν ε σ η αλλιώς αποκλείεστε από την εξεταστική”. Ανάξια υπαλληλάκια των φαρμακευτικών.

  2. Να τα βαλετε στον πατο σας τα μπολια μαζι με τις συνταγες.

  3. Οι ναζι σε μαρανανε χ@ζοβιολη δεν κοιτας που χρησιμοποιουν μεθοδους Μενγκελε με το ζορι εμφολια και αδιανοητα ψεματα και προπαγανδα αλα Γκαιμπελς στα lockdown, αν ξερεις ποιοι ειναι αυτοι γιατι σε κοβω για μεγαλο σαινι.

    1. κανε κι ενα χαιλ για να γινεις πιο πειστικος, χα χα χα χα αιωνιε χαλβα

  4. Ποιός Τζανάκης ρε παιδιά;Ο δήθεν ειδικός του λώκου που κάθε τρεις αλλάζει γνώμη;Ούτε ο ίδιος πιστεύει αυτά που λέει,ακούτε τον κάθε καραγκιόζη ντήλερ εμβολίων;Πόσα έπιασε από τις φαρμακευτικές για να προωθεί τις φόλες;

  5. Στεφανε, οι ανώμαλοι που κυβερνάνε μαζί με τους ανώμαλους στην αντιπολίτευση …ανησυχούν τάχα για τον κορονοιό. Αλλά οι ίδιοι δεν ανησυχούν που τα γήπεδα έχουν 60.000 φιλάθλους. Ρε τι μίζα έπεσε με τα μπόλια. Και τι παραμύθι έπεσε από τα τουρκόφιλα κανάλια των καναλαρχών που είναι και ιδιοκτήτες ομάδων! Που ανησυχούσαν για την …μουσική στα εστιατόρια και όχι για τα γεμάτα γήπεδα και τα υπεργεμάτα χοτ σποτ με παράνομους μετανάστες! Μπράβο Στέφανε που τα λες γιατί είστε ελάχιστοι τίμιοι. Πολύ μίζα στο εμβόλιο Στέφανε.

  6. Στην ιατρικη σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης δεν γίνεσαι καθηγητής εάν δεν είσαι @@@σώνος.

    Παλιός καθηγητής (επίσης @@@σώνος έλεγε για τον φαιδρό τζ@@@νάκη:

    Τον στέλναμε για να μας πάρει καφέδες, κι αυτ’οε έχανε το δρόμο.

  7. Όταν ήταν η Πανδημία τους, έβαζε υπογραφή δίνοντας έτσι την συγκατάθεση του ο Πολίτης ονόματι ΒΛΑΞ.
    Για να συνεχίσουν να παίζουν το βιολί τους, πρέπει να έχει το Επιτελικό Μητσοτακικό Κράτος, μία Υπογραφή Συγκατάθεσης ώστε να καλυφθεί ο ίδιος ο Μητσοτάκης, ο Υπουργός Υγείας και όλοι οι παρατρεχάμενοι των άλλων Οργανισμών.
    Κάπως έτσι αποφασίστηκε η Συνταγή Ιατρού, δηλαδή η Υπογραφή Ιατρού.
    Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, πόσοι Ιατροί θα μοιράσουν Συνταγές για τα Εμβόλια των άνω 65.

  8. Αλλο τοτε, αλλο τωρα. Αλλαζουν τα δεδομενα. Αν δεν ειχαν βγει τα εμβολια θα ειχε τελειωσει σημερα ο πλανητης

    1. Ναι, τύφλα να ‘χει η μαύρη χολέρα. Θα πεθαίναμε όλοι ε;
      Δύο φορές κολλησα κορονωϊο ανεμβολίαστος, και το πέρασα σαν γριπούλα. Μάσα σανό εσύ.

      1. Εγω παλι που δεν εμβολιαστηκα ποτε και ποτε δεν κολλησα ?
        Σε αντιθεση με αλλους που επεμεναν και κορδωνονταν και τεσσερις φορες το καναν κι αλλες 10 κολλησαν.

        1. ναι, και αρα ολα αυτα τα εκατομμυρια που πεθανα στον πλανητη ηταν μια απλη παραισθηση. Καλα, τι πινετε?

    2. μια ερώτηση (όπως έλεγε και ο Γεωργίου), πόσες δώσεις;;;;

  9. βρομόσκυλα του κερατά!!!! … μείνατε ατάιστα τώρα και το γυρίζετε. Τις κρεμάλες δεν θα τις γλιτώσετε.
    Μπολιασμένοι καλά να πάθετε… σας βρίζουν και από πάνω τώρα τα αθύρματα της συμμορίας του νοσηρού.

    1. παντα μας κανετε να γελαμε εσεις οι ψεκασμενοι

      1. Οταν θα σου εμφανιστεί ξαφνικά κανας καλπάζων καρκίνος, ελα ξανά να μας ξαναπεις εξυπνάδες.

      2. Ναι βλάκα γιατί εσύ δεν είδες δύο συναδέλφους σου ο ένας να φεύγει από καρδιά και ο άλλος να βάζει μπαλονάκι με τρία εμβόλια ο καθένας και οι γυναίκες τους και άλλοι εμβολιασμενοι να λένε σε μας τους ανεμβολιαστους μπράβο που αντεξατε την πίεση των αφεντικών. Περάσαμε κοβιντ και γίναμε καλά, αλλά δεν βάλαμε ότι μας πασαραν ως εμβόλιο στον οργανισμό μας. Για να βγει ένα εμβόλιο χρειάζονται χρόνια βλάκα, δεν το ξέρεις; Δεν είμαστε ψεκασμενοι εμείς, εσείς είσαστε που μπολιαστηκατε σαν τα γελαδια.

      3. ναζι και παληκαρια γινατε μαλλια κουβαρια συντροφισσα!δυστυχως μετα την χουντα γεμισαμε πολλους ισλαμοκουμουναζι σαν εσενα αρα η ελλαδα θαχει παντα νεοναζι κουμουνια!

        1. Λάθος έκφραση!! Τότε δεν ήταν χούντα!! Κάθε άλλο!! Σήμερα έχουμε χούντα και πολλοί δεν το χουν πάρει χαμπάρι..Γεννημένοι ραγιάδες!!!

          1. οι χουντικοι εχετε ψυχολογια σκλαβου, ειναι δεδομενο. Ποτέ δε θα σηκωσετε κεφαλι

  10. … και που εισαι … εχουν να φανε μηνυσεις οι γιατροι … και θα θελουν να αγορασουν ασφαληση για να καλυψουν τις μηνυσεις … αλλα ελα που οι ασφαλιστικες θα τους ανεβαζουν τα ετησια ασφαλιστρα με το πρωτο claim … και ετσι και αυτοι με την σειρα τους θα ανεβασουν το εξεταστρα …. τουλαχιστον ο κοσμος θα εχει να τρεξει καποιον για τις οιοδηποτε παρενεργειες που θα υποφερει …

  11. Οι Έλληνες ακόμα δεν έχουν καταλάβει το πως τους κοροϊδεύουν οι μυστικές εταιρείες όταν έχουν τη εντολή να σιγονταρουν ενα άψυχο η έμψυχο προϊόν όπως τώρα με τον Κασσελακης που τριγυριζεται από πλήθος.Το πλήθος αυτό προέρχεται από αυτές τις οργανώσεις που είναι σε θέση να σταθούν ώρες στη ουρά για να αγοράσουν δήθεν ένα ζευγάρι αθλητικά επώνυμα παπουτσια,ένα κινητό η ακόμα κ ένα αρχιδι.Βλεπει τη ουρά ο ηλίθιος Έλληνας και στέκεται και αυτός να αγοράσει το αρχιδι.Μας βλεπουν οι τέκτονες που καταναλώνουμε ασυστολα και τρίβουν τα χέρια τους.Πως νομίζετε ότι ανεβαίνει η τιμή στη βενζίνη,στο σιτάρι,στο λάδι;Τα μασονικά καρτέλ ήδη έχουν προεπιλεξεί τη ημερομηνία του επόμενου προϊόντος αναγκης που μάλλον είναι τα στραπον για τον κωλο του Έλληνα.Ααααααααα ρε ηλίθιε Έλληνα.

  12. Ούτε έκανα , ούτε πρόκειται να κάνω το κωλομπόλι τους !

  13. Εδω γελανε..με λενε ριζω κι οπως θελω τα γυρίζω λεχρίτες ε;

  14. Έχουν λήξει την (πανδημία), όποτε αν πει για εμβολιασμό χωρίς συνταγή γιατρού, κινδυνεύει να πάει φυλακή.

  15. Μακελειό μη δίνεις βήμα και δημοσιότητα σε φασίστες των εμβολίων είναι άρρωστα μυαλά αποτυχημένοι που το παίζουν ιατροί.

  16. Τα έπιασε όλο το ανθελληνικό τόξο από τις φαρμακευτικές. Οι ακαταδίωκτοι μιζαδόροι συστήνανε τα πειραματικά μπόλια, ο εμβολιάκιας του κούλη, ο Τσιπροζάεφ στήριζε τα λοκντάουν και τα μπόλια και ο Βελόπουλος ζήταγε λοκντάουν από τις 6!!! Τα ξεχάσατε; Μόνο ο Ηλίας Κασιδιάρης με την τηλεκάρτα πάλευε λέγοντας ότι είναι καταστροφικά τα λοκντάουν όταν χιλιάδες λαθρομερανάστες μπαίνανε μαζικά στη χώρα συνωστισμένοι! Τώρα που το Πακιστάν απελαύνει Αφγανούς, φάτε συνταγματικό τόξο που μπορεί να τους φέρει και εδώ! Ηλία εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και θα σε ψηφίσουμε. Και όσοι ψηφίσουν Μπακογιάννη και Ζαχαριάδη του σύριζα, μη διαμαρτύρονται για λαθρομετανάστες και εγκληματικότητα! Την Κυριακή μας τελειώνουν αν δεν ψηφίσουμε Ηλία. Ξυπνάτε για τα παιδιά σας!

Comments are closed.