ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ “ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΟΒΑ” ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ”, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΑΝ “ΓΚΟΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ” ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ “ΑΓΑΠΗ” ΤΟΥ. “ΜΑΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ”. Ο Ν.ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΝΙΑ.

Κοινοποίηση:
sakkari-mitsotakis-1280x720

Θέση για την επίθεση που δέχεται η Μαρία Σάκκαρη πήρε και ο γιος του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος απάντησε στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη για το  σχόλιο που έκανε.

Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

 Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή».

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:

Στο μεταξύ, την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το tweet που έκανε η πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος, Άννα Ελεφάντη, στο twitter, με αφορμή τη μη προβολή από πλευράς της ΕΡΤ των βίντεο από τις προσπάθειες αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η κυρία Ελεφάντη, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

 Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «πόλεμο λάσπης άνευ ορίων» και επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα, ότι «δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ.Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές.

Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο.

Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ.Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. «Θύμα λέει που γίνομαι κι εγώ» γιατί ρε συ ήδη δεν τραβάς για πρωθυπουργός, δεν λιγουρεύεσαι τη θέση;

  2. Επιτέλους, το αγόρι δεν μας πείραξε. Πείτε ό,τι θέλετε για τον πατέρα ως πρωθυπουργό, αλλά όχι και για τον μικρό. Ούτε και για την κοπέλα. Εμάς μας κάνουν κακό οι πολιτικοί με τις πράξεις και αποφάσεις τους και τον τρόπο που κυβερνούν την χώρα και τις ζωές μας. Ετούτα είναι δυο νέα παιδιά που δεν συμμετέχουν με κανένα τρόπο στην διακυβέρνηση. Ας τα αφήσουμε ήσυχα. Αν στο μέλλον εμπλακούν με την πολιτική και θελήσουν να μας σώσουν, επανερχόμαστε.

    1. Ρε φίλε τι είναι αυτά που λες?

      Εσύ δεν προσβάλλεσαι που αντί τα ΜΜΕ να ασχοληθούν με σοβαρά θέματα και να δώσουν τηλεοπτικό χρόνο σε καμία αντίθετη άποψη κάθονται και σου τον πλασάρουν πρωί, βράδυ για γκόμενο και αύριο για βουλευτή / Πρωθυπουργό?

      Εσένα δεν σε πειράζει που ο ίδιος πουλάει τη σχέση του και χρησιμοποιεί την αθλητική επιτυχία της Σάκκαρη για να αποκτήσει δημοφιλία με κατασκευασμένα stories στη δημόσια τηλεόραση για “χρόνια πολλά λαβ”.

      Έχουμε γίνει όμως όλοι πρόβατα και τρώμε ότι μας πλασάρουν!

    2. Δεν βλέπεις ότι όλο του το σόι εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια απομυζά τους Έλληνες; Αυτός που τα έφτιαξε μαζί της σε πάρτι στις Σπέτσες ενώ ήταν φαντάρος…στα σύνορα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα σου ρουφήξει στο μέλλον ο,τι σου έχει απομείνει;

  3. μόνο για την κατσίκα του γείτονα δεν έχουν γράψει

  4. Γιατί αποκλείστηκε η σάκκαρη χθες ; σκεφτόταν τον παιδαρά το μιζοτάκη τζούνιορ ; LoL

  5. φιλε μου αν σου θιξανε την φιλεναδα σου (γιατι ουτε γυναικα σου ειναι ουτε αρραβωνιαστικια σου ειναι αρα γκομενα σου ) με την απλη ελληνικη γλωσσα τα λεμε ολα αυτα . θα μπορουσες εκει που λες οτι αγωνιζετε στο τοκυο για την ελλαδα σε αυτο το σημειο ο ιδιος επρεπε να της πεις που ειναι το εθνοσημο σου γιατι δεν φορας οποιος εβλεπε αυτην την κοπελλα η τον αλλο τον τζιτζιφα δεν θα ηξεραν για πια χωρα αγωνιζονται . εκτος αν το μονο που τους ενδιαφερει ειναι ο παρας και τιποτα αλλο αλλωστε το μηλο παντα κατω απο την μελια πεφτει. μην θυμωνεις λοιπον και κοιτα να την προσγειωσεις στα ελληνικα δεδομενα του αθλητισμου (αν αισθανεσαι και εισαι και εσυ ελληνας )

  6. χα,χα τι ζεύγος, είχαμε κάποτε τους Μπραντετζελίνα, τώρα έχουμε τους Μαρίκω

  7. Και όσο για την βολευτινα του σύριζα να σταματήσει να τρώει παλσιομερολογιτικο κουτόχορτο ποντιακό

  8. Του αγόρασε ο μπαμπάκας και γκόμενα,μια χαρά ο φλώρος

  9. Για την έλεγαν την τίποτε ρε παιδια ? Κανένα σχόλιο?

  10. Τι να κανουμε ετσι γεννηθηκαν….παντως ειναι οπως τα λες οντως ασχημες αντρογυναικες…κοιτα μη την δουμε πρωτη κυρια…

  11. Ρε Μητσοτακη, εσυ πηρες στο λαιμο σου τη κοπελα με τις φωτογραφισεις και διαφορες αλλες πληροφοριες, που διοχετευσες στα μιντια ψαχνονταςς λιγη διασημοτητα. Τωρα ζητας το λογο? Ποιος σε εβαλε και τα εκανες αυτα και γιατι? Αυτος φταιει και ειναι συνυπευθυνος. Και οσο συνεχιζεις την γελοιοποιεις περισσοτερο. Καλα για τον εαυτο σου δεν το συζηταμε.

  12. Και να σου πω τουλάχιστον αυτός πήγε Έβρο φαντάρος έστω και να την έβγαλε στο καθισιο δηλαδή οι στρατιωτικοί μπορεί να των κακομάθει για γαλόνια η άλλες υποσχέσεις ενώ μερικά κοπρόσκυλο άλλων η θα φέρουν χαρτί ψυχανάλυσης η θα σπουδάζουν 10 χρόνια εξωτερικό και μετά το πληρωνουν Γκεγκε σύριζα και 300

  13. αν δεν βγει Νομος για το Ασυμβιβαστο στις πολιτικες καριερες συγγενων εως και τριτου βαθμου, αυτη η χωρα δεν σωζεται…
    φανταστειτε -λεει- να μην ειχαμε ποτε ανδρεα παπανδρεου, να μην ειχαμε ποτε κωστακη καραμανλη και τα διαφορα ξαδελφάνιψά του, να μην ειχαμε ποτε γιωργακη παπανδρεου, κυριακο μητσοκατι, ντορα μπακογιαννη, τον Ντορογιό μπακογιαννη και σε λιγο το σκατο μητσοκατι. Ολο και καποιον θα ξεχναω…
    δυο κωλοσογα καταστρεφουν την Ελλαδα για δεκαετιες τωρα, ποτε στον διαβολο θα τους σταματησουμε;;;

  14. πρεπει να του χωνει 40ποντο στραπον για πλακα αυτη…

  15. Ο Σύριζα να μην σπέρνει μίσος εάν έχει κάτι να τα βάλει με των πατέρα και την μάννα και αυτοί παιδιά έχουν και σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο το αν δύο παιδιά έχουν δεσμό σήμερα δεν γνωρίζουμε εΝ φθάσουν στο γάμο και στο φινάλε είστε ανθέλληνες εκεί στο σύριζα δηλαδή ο κόπος της αθλήτριας δεν μετράει δηλαδή έχει λεφτά ο μπαμπάς ναι ας ήταν ικανό το κρατος να πλήρωναν προπονητές μάρκετινγκ κλπ

  16. Το γεγονος πως πασχιζουν να παρουσιασουν ως εραστη τον εγγονο του Τερυ Χρυσου ειναι το λιγοτερο υποπτο………………
    Εν τω μεταξυ πως ειναι ετσι ο Μοραχαβλιας????????

  17. Έχει το βλέμμα του πατέρα του, το βλέμμα του σαλεμένου. Αυτός μπορεί να την καψουρεύτηκε, αυτή κάνει δημόσιες σχέσεις γιατί δεν την κόβω για φανατικό θηλυκό, σαν λεσβία είναι. Καμία Σάκκαρη δεν ίδρωσε για το εθνόσημο, παίρνουν τρελά λεφτά, εκατομμύρια. Δεν τρώμε σανό απο τον μπαμπά θα φάμε απο τον γιό;

  18. ιδιο ψυχαναγκαστικο βλέμμα με τον πατερα του εχει

    εν τω μεταξυ η αγαπητικια του πρεπει να του τα φοραει κανονικα με τον τσιτσιπακο, ο οποιος τσιτσιπακος συνεχιζει να μην φοραει εθνοσημο αφου προφανως ντρεπεται για την Ελληνικη καταγωγή του. Πολλα κιλα καραγκιόζης.

    να σου φοραει κερατο ενας καραγκιόζης παει πολύ.

  19. Το ερώτημα που τίθεται είναι το τί αγάπησε στην πραγματικότητα ο εθνικός γκόμενος: την αθλήτρια ή το Ε9 της, το οποίο αναμφιβόλως έχει μάθει απέξω και ανακατωτά; Το εν λόγω άθλημα, πάντως, περισσότερο με μπίζνα μοιάζει παρά με άθλημα.

  20. Το συκο πεφτει κατω απ τη συκια. Φουστης πατερας(αν ειν αυτος) και φουστης γιος. Σχεση αληθινη οσο του χατζηγιαννη και της μακρυπουλιας. Ο μυωδης Σακκαρος την βρισκει με γυναικες. Το συκο της ζαβης συκιας με μαλαπερδες.

  21. Καλά τα είπε ο μικρός. αυτή η επίθεση στον Μητσοτάκη δια του γιου κ του amore του, μόνο καλό κάνει στον Μητσοτάκη, αφού αν δεν είσαι κρετινος, μόνο συμπάθεια μπορείς να δείξεις στα παιδιά.εσυ ρε patriot που πήγες στρατιώτης κ το κυριότερο αν είχες τον πατέρα σου π/θ που θα πήγαινες στρατιώτης δεν μας είπες.

Comments are closed.