–«ΠΑΡΤΑ, ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ» –«ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΦΕΝΤΗ». ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ- ΠΑΓΩΝΕΙ ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ —- Μητσοτάκης, Σταϊκούρας, Οικονόμου, εξαγοράζουν με χρήμα τις συνειδήσεις των χαροκαμένων γονιών: « Ματωμένα λεφτά; Δεν θα πούμε όχι, κανένας δεν θα φέρει πίσω τα παιδιά μας». Οι νεκροί κραυγάζουν απ’ τον τάφο…

Κοινοποίηση:
exofyllo13-3

im_teaser_13-03-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo13-3

Στο ΦΥΛΛΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ  13-3-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Χαροκαμενοι γονεις ειναι και οταν σταματησουν ολοι να ασχολουνται με την τραγωδια θα μεινουν μονοι με τον πονο τους και τιποτε δεν θα γινει Τα παιδια εφυγαν γιαπαντα και οι δολοφονοι θα μεινουν ατιμωρητοι δυστυχως Ας πανε οι δολοφονοινα συναντησουν τα θυματα τους και σε εκεινους να απολογηθουν για το κακο που τους εκαναν και συντομαελπιζω…….

  2. Είμαι ό Σεφ Σκαρμπούτσος! Με φώναξε κανείς??😁

  3. Τι ελπίδα έχετε ειλικρινά από μια δικαιοσύνη που εξαιτίας της κυκλοφορούν ελεύθεροι δολοφόνοι του Ζακ, Λιγνάδης, μιζαδόροι της Novartis κι ο ιδιοκτήτης του Noor1?

  4. Ξέρετε αν υπάρχει άλλη χώρα στην πλανήτη στην οποία συνέβη ένα δυστύχημα, πέρασαν 2 εβδομάδες και είχε δώσει απαντήσεις μόνο ο υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης;

  5. Πιέζουν τον Καραμανλή να κατέβει στις εκλογές – ανεξάρτητα από το τι συνέβη στα Τέμπη – μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να διανοηθούν πως θα στηθούν κάλπες χωρίς Καραμανλή υποψήφιο. Δεν χρειάζεται να ξέρετε τίποτα άλλο για την Ελλάδα.

  6. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να καλέσει η κυβέρνηση τον Καραμανλή να δώσει εξηγήσεις. Μιλάμε πάντα για την κυβέρνηση που έκανε εξεταστική για τη λίστα Πέτσα και δεν κάλεσε τον Πέτσα.

  7. Οσα λεφτά και να δώσουν σε γονείς/συγγενείς θα ειναι καταραμένα!!! Οτι χειρότερο να κλείνεις το στόμα για το χρήμα που σου δίνει ο αφέντης για το δολοφονημένο παιδί σού!!!

  8. Ξεφτιλισμένοι υπάλληλοι ανίκανοι και υποτακτικοί που το μόνο που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά είναι να ρουφιανεύουν ο ένας τον άλλο και να κάνουν πεοθηλασμούς στα πολιτικά γραφεία.Στείλτε του στα χωριά τους να βόσκουν γίδια τους βρωιάρηδες…..

  9. τα εκμαυλισμένα μέλη της μαφίας ΝΔ θέλουν να εκμαυλίσουν και να εξαγοράσουν συνειδήσεις

  10. Σχετικά με την βοήθεια της κουλοκυβέρνησης στις πολίτες στην ενέργεια γιατί μας κοροϊδεύουν στην ψύχρα, καμωνοντας τους Ρομπέν των φτωχών. Καίω ρεύμα για θέρμανση, κατανάλωσα σκάρτες 800KWH τον Φεβρουάριο και μου ήρθε λογαριασμός μήνα 290 γιούρια με επιδότηση του Κούλη 18 γιούρια, τετραγωνικά 85 με 1 κρεβατοκάμαρα κλειστή.
    Από την άλλη η μετοχές των συνεταίρων της Κούλας, Μυτιληνοβαρδινογιανναιων ίπτανται, μαύρο στους μαυρογιαλουρους και στη βοθροδημοκρατία τους.

    1. Λογαριασμός κοινωνικού τιμολογίου: 88€ το δίμηνο.
      Κρατική επιδότηση: 188€ το δίμηνο.

      Ο Κούλης θα αποχαιρετήσει την ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ !!!

  11. να διορισουν ενα πρωτου βαθμου συγγενη των θυματων στο Δημοσιο!
    Ποιο φτηνα θα τους βγει,
    θα γλιτωσουν τεραστιες αποζημιωσεις και πολιτικο κοστος ενω,
    μπορουν να τους διορισουν “σταθμαρχες” στον ΟΣΕ ή,
    χωροφυλακες,
    να φυλαγουν τους πολιτικους, εργολαβους ολιγαρχες δημοσιογραφους.
    Τι, δεν γινεται;

  12. Να τους τα πάρουν χοντρά και στις εκλογές να τους μαυρίσουν και αυτοί και οι συγγενείς και φίλοι τους. Ακόμα και αυτούς να ψήφιζαν στο παραβάν μέσα να τους γελάσουν, όπως λέμε. Έτσι ακριβώς όπως έλεγαν για ασφάλεια των τρένων και τρίχες, κοροϊδία αυτοί κοροϊδία και οι γονείς. Άσπονδοι εχθροί τους χωρίς να μπορούν να γίνουν αντιληπτοί. Βέβαια για να τα κάνει αυτά κάποιος πρέπει να είναι ξύπνιος, πονηρός και να πιστεύει ότι το χρήμα δεν έχει χρώμα. Απ’τις φάτσες τους καταλαβαίνω ότι είναι σαν αυτούς που μαζί με τους προεστούς, βλακεία και συμφέρον, είχαν την Ελλάδα οι Τούρκοι 400 χρόνια. Στο παραβάν η πληρωμή. Άντε μάθετε να σκέφτεστε.

  13. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΣΤΑΘΜΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ..ΕΛΛΗΝΑ ΕΤΟΣ 2023…..
    ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΡΕΜΠΕΛΙΕΣ….. Κ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

    1. Είδαμε και τη δική σου ηθική ανθυποστάθμη γελοίε. Το σκασμό λοιπόν, που θα κρίνεις κιόλας.

  14. Ακριβώς αυτό, οι γονείς σκέφτονται ότι τα παιδιά τους δεν θα επιστρέψουν, γιατί να μην πάρουν τα προνόμια, έχουν κι άλλα παιδιά. Θα τα δουν όμως στην ανάσταση των νεκρών. Τί θα τους πουν; Ότι ξεπούλησαν τη μνήμη τους για να επανεκλεγεί ο βρυκόλακας;

    1. Όχι,το σωστό, έξυπνο και πονηρό είναι τα παίρνω και σε μαυρίζω, όπως αυτοί τα παίρναν μίλαγαν για ασφάλεια και στάχτη τα παιδιά.

  15. Φυσικά και θα τα πάρουν τα λεφτά. Να τους μαδήσουν. Τα παιδιά τους δεν γυρίζουν πίσω. Τουλάχιστον να έχουν τα άλλα τους παιδιά καλύτερη τύχη και να μην ταξιδεύουν με το τρένο.

Comments are closed.