ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «Οι προσκυνημένοι πανηγυρίζουν το 40% της ΝΔ την ώρα που οι Τούρκοι έχουν φτάσει ήδη στα Κύθηρα»

Κοινοποίηση:
kasidiaris-2048x1364

Ο Ηλίας Κασιδιάρης με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρεται στις λεγόμενες Πρέσπες του Αιγαίου και το «μπλόκο» που έχει δεχθεί το κόμμα του.

«Οι προσκυνημένοι πανηγυρίζουν το 40% της ΝΔ ,την ώρα που οι Τούρκοι έχουν φτάσει ήδη στα Κύθηρα. Επόμενα βήματα η Χάγη, οι Πρέσπες του Αιγαίου, η συνεκμετάλλευση και η εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Αποδεικνύεται περίτρανα για ποιο λόγο ολόκληρο το Σύστημα συνωμότησε για να μας αποκλείσει παράνομα από τις εκλογές. Όμως δεν είπαμε ακόμα την τελευταία μας λέξη…» έγραψε ο Η.Κασιδιάρης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. δε κοιταει τα χαλια του ο σβαστικολαγνος φυλακοβιος, κοπτεται κιολας, λεει, για τα κυριαρχικα μας δικαιωματα…

  2. Ο Κασιδιάρης έκανε ένα ολέθριο λάθος.Πίστεψε-εσφαλμένα όπως αποδεικνύεται-πως η ρητορική του απευθύνεται σε πατριώτες.Δηλ.σε πραγματικούς Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους.Διότι όποιος ψηφίζει προδότες,δεν αγαπά την πατρίδα του..Ομως αυτοί οι ελληνόφωνοι προδότες,είναι περισσότεροι και αποφασισμένοι με τις λανθασμένες πολιτικές επιλογές τους,να καταστρέψουν τη χώρα.Έτσι μοιραία,έχει μείνει με λίγους υποστηρικτές επι συνόλου πληθυσμού.Γι αυτό,δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει το πατριωτικό-έστω-πρόγραμμά του.Πρακτικώς αδύνατον!Δυστυχώς.

    1. κοψε τιs κηραλοιφεs…τα τρελοπον και λοιπα προιοντα του γιου τηs ρεββεκαs καλο θα σου κανει…μπουγατσα κυδωνιατη κι εσυ κι ο μουχατζιρ και λοιπεs μεγαλοκοπελεs του ζαβου και του ερωτυλου πορνογερου αη σιχτιρ!

  3. Βρισκόμαστε σε τουρκικές κυβερνήσεις και όχι Ελληνικές

  4. Η λια θα χυθει αιμα.
    Δεν μιλανε δεν ξεσηκωνονται εδω ολοι αυτοι οι πολιτικοι μαιμουδες ψυφισαν να διαλεγουν τα παιδια μας να ειναι ανωμαλα.
    Μιλαμε πλεον για μια απο τις πιο επικυνδυνες εποχες της ανθρωπινης ιστοριας στην Ελλαδα προσκυνημενον του Σατανα.
    ο Θεος πραγματικα να βοηθησει μυριζομαι σφαγη σε,αυτες τις εκλογες.

  5. Καλά τα λέει, αλλά το σύστημα είναι σύστημα. Σιγά μη τον αφήσει ήσυχο όσο βρίσκεται μέσα. Και με την ΝΔ… Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα μείωση της ποινής

  6. Ηλια παλευεις μονος σου, παιρνεις ολο το βαρος μονος σου. Δυστυχως το εδω και το ξενο συστημα δεν θα σε αφησει. Χρειαζεται συνεργασια και μονο ο Στεφανος Χιος ειναι ο καταλληλος, μπαινετε και οι δυο στην μαχη.

  7. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΨΙΦΗΖΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ………ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΣΤΙΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΟΙΑ

  8. Ηλία σ αυτές τις εκλογές να ψηφίσουμε πάλι Σύριζα ή Πλεύση Ελευθερίας….;;;

    1. Ψήφισε ΑΝΤΑΡΣΊΑ καλύτερα.
      Έχετε κάψει πολλοί φλάντζα το παίζετε και πατριώτες.
      Το ΝΊΚΗ σε χαλάει που είναι λίγο πριν τη βουλή για να χάσει την αυτοδυναμία ο δικτάτορας κουλης;;;;

  9. Μόνο εσύ τα λες ρε Λιακο;;;
    Όταν ο γέρος του μορια έλεγε #τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημενους# ήξερε με τι λαό είχε να κάνει.
    500 χρόνια δούλοι στους Τούρκους.
    Άμεσα εθνοκαθαρση και restart με 2.000.000 το πολύ πραγματικούς Έλληνες. Ψοφος στους ελεεινους που πατούν αυτά τα Αγία χώματα.

Comments are closed.