ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ : “Σε εξέλιξη υβριδική παραστρατιωτική επιχείρηση μελών HAMAS στην Λέσβο”

Κοινοποίηση:
hamas-soldiers-gettyimages-886289030-1513180189

“Από διαρκείς ενημερώσεις που έχουμε από μέλη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Λέσβο που απασχολούνται σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες στην νήσο, διαπιστώθηκε ότι χθες 9-10-2020 ένας αριθμός περίπου 1000-1200 τζιχαντιστών έχουν ήδη διασπαρεί στα ορεινά συγκροτήματα της νήσου Λέσβου, οπλισμένοι με αυτοσχέδια όπλα και εμπρηστικούς μηχανισμούς, σκοπεύουν να γενικεύσουν τον εμπρησμό της Νήσου Λέσβου και σε περιοχές που δεν γειτνιάζουν με τον καταυλισμό μεταναστών της Μόριας, τον οποίον έκαψαν για δεύτερη φορά προχθές, 8-10-2020.

Οι μετανάστες αυτοί είναι νέοι, σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ετοιμοπόλεμοι και λαμβάνουν οδηγίες και συντονισμό μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, μέσω δε εφαρμογών GPS γνωρίζουν το ακριβές στίγμα τους και μπορούν να δέχονται ακριβείς διαταγές κρούσης, αλλά και να ενημερώνουν τους καθοδηγητές τους εκτός συνόρων Ελληνικής επικράτειας. Μάλιστα στις τάξεις τους υπάρχουν και δεκάδες Al Tanzim – Al Has δηλαδή η ανώτερη βαθμίδα της ιεραρχίας των εκτελεστών (assasini) της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία σε συνθήκες ανορθόδοξου πολέμου.

Συνιστούμε κατ’ελάχιστον και άμεσα να επιβληθεί στις επίμαχες περιοχές άμεση διακοπή συνδέσεων δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, να αποσταλεί Στρατός και Εθνοφυλακή και με την συνδρομή των τοπικών κοινωνιών που γνωρίζουν την περιοχή προκειμένου να εξουδουτερωθούν άμεσα και αστραπιαία οι παραστρατιωτικές αυτές ομάδες που έχουν ως στόχο, εγκαταστάσεις υποδομών, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και άσκηση ψυχολογικού πολέμου.

Οι ΕΔ πρέπει και με την χρήση θερμικών καμερών την νύχτα ειδικά απόψε, για να αποτρέψουν το άμεσο και επικείμενο μπαράζ δολιοφθορών που αναμένεται. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, μιας και φρονούμε ότι πρόκειται για το δεύτερο τμήμα του σχεδίου αντιπερισπασμού της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας, ώς έχουμε αναλύσει σε προηγούμενή μας προειδοποίηση.”

Jonathan Κωνσταντίνου
Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος του
Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Δεν θα αφήσουν τα πουλημενα τομάρια της κυβέρνησης και της αντιπολίτευση να συμβεί τίποτα γιατί ξέρουν ότι αν πυροδοτηθει μια τέτοια κατάσταση θα βγουν τα όπλα κι από μέρους μας… κι αυτό πολύ το φοβούνται…το φοβούνται για τα τομάρια τους!

  2. Αν δε “θέλετε” (γιατί μπορείτε) να τους κατασχέσετε τα κινητά, απλά αχρηστέψετε τα, μπλοκάροντας το σήμα τους απ’ευθείας από την κυψέλη (κεραία). Οι πραγματικοί πρόσφυγες δεν τα χρειάζονται, αντε να τους δώσετε μια τηλεκάρτα ανά μήνα, όμως οι πράκτορες τα χρησιμοποιούν για λήψη εντολών (εμπρησμοί, συντονισμός για στοχευμένες επιθέσεις και δολιοφθορές δικτύων). Κανένας λαθρο με κινητό. Σε λίγο θα είναι πολύ αργά για ενέργειες.

  3. Και αν βρεθουν επειγόντως να καταχωρηθούν σαν ανήλικα προσφυγόπουλα και να μετακινηθούν άμεσα στην ενδοχώρα όπου θα τους δοθούν διαμερίσματα….επί τη ευκαιρία στείλτε τους και καμιά γκόμενα να ξεχαρμανιάσουν, τι ανάθεμα ανθρωπιστές είμαστε.

  4. Καλά ρε βούρλα της κυβέρνησης είναι τόσο δύσκολο να παρακολουθείτε τα κινητά τους και από πού παίρνουν διαταγές?
    Στο φινάλε να τους τα κατασχεσετε όλα

  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ Κ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΓΑ Κ ΠΑΣΧΑΛΙΑ

    1. Γιά ξανασκέψου αυτό που είπες;Γελάνε και τα τσιμέντα.Εθνική ενότητα πού;Στην Ελλάδα;Την ψάχνει από το 3000 π.Χ.Εθνική ενότητα και Ελλάδα ως κράτος,είναι ασυμβίβαστα πράγματα.Ολόκληρη η ιστορία της πατρίδας μας είναι μία διαρκής πάλη μεταξύ Αθήνας-Σπάρτης.

  6. Εγω τα είχα πει πολύ πριν, αν δεν επέμβει ο στρατος θα εχουμε κατάληψη νησιων σε μηδέν χρόνο, και μη μου ξανακοψεις τέτοια σχόλια άλλη φορα γιατι θα παψω να παιρνω και την εφημερίδα

  7. Παιδια μην βαζετε δυσκολα στον μητσοτακη και τους στρατηγους.
    Ο πρωτος εχει παραγγείλει αστακο χαβιαρι και σαμπανια moet
    Οι δευτεροι η θα πλενουν τιποτα πιατα στο σπιτι η θα ετοιμάζονται για καμια δεξιωση

  8. Δώστε όπλα τώρα στο νησί άμεσα σε άπαν κάτοικο αύριο θα είναι πολύ αργά …το αύριο αντικειμενικά το λέμε και φτιάξτε πολιτοφυλακή ακόμα και αν δεν δώσουν όπλα φυλάξτε νερό γιατί θα ρίξουν χημικά

  9. Αυτά έλεγα – πρότεινα χθες αν θυμάστε αλλά ο φίλος μας ο υπουργός ενημερώνεται και τα γνωρίζει όλα αυτά στα το επιθυμεί να γίνει αναταραχή….το δεύτερο σκέλος είναι να μπουν σε ένα μικρό χωριό να εγκλωβίσουν κατοίκους όσοι υπάρχουν να πάρουν οπλισμό να φτιάξουν και αλλά αυτοσχέδια όπλα οχήματα τρόφιμα θα έχουν για μέρες μετά την κατάληψη και θα ανασυγκροτιθουν και μετά έτοιμο το αερογεφυρωμα για τους αδερφούς μουσουλμάνους

Comments are closed.