ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Υπουργός της κυβέρνησης: Εμείς θέλουμε η Τουρκία να πάρει F – 16! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΥΡΙΓΟΣ

Μπορεί η ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ να έχει δώσει έναν τιτάνειο αγώνα προκειμένου να αποτρέψει την πώληση αμερικανικών μαχητικών στην Τουρκία, ο Ρόμπερτ Μενέντες να κρατάει μόνος του Θερμοπύλες στην Γερουσία, χιλιάδες Έλληνες και Αρμένιοι από όλη την Υφήλιο να προσπαθούν να ενημερώσουν για την τουρκική βαρβαρότητα, αυτό όμως φαίνεται να είναι μια ψευδαίσθηση…

Ο υφυπουργός εθνικής παιδείας και θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος, είπε ευθαρσώς στην κρατική τηλεόραση, ότι «εμείς θέλουμε να πάρει η Τουρκία F-16»! 

«Είναι μάλιστα προς το συμφέρον μας να πουλήσουν οι ΗΠΑ στην Τουρκία τα μαχητικά αεροσκάφη», συμπλήρωσε…

Μάλλον ο κύριος Συρίγος νομίζει ότι είναι υπουργός στο Λουξεμβούργο η την Ελβετία. Υπό αυτή τη λογική, γιατί να μην πάρουν και τα υποβρύχια οι Τούρκοι; Αφού θα είναι και αυτά από την Δύση. Γιατί να μην τους δώσουμε και μία ατομική βόμβα, έτσι για να τους κρατάμε ακόμα περισσότερο…

Ο σκοτεινός ρόλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στην Τουρκία, επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο.

Δείτε την τοποθέτηση του υπουργού:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Σε οποιαδήποτε χώρα της υφηλίου το σύνολο των ατόμων που απαρτίζουν την κυβέρνηση μας θα είχαν ποντιστει όρθιοι στον πάτο της θάλασσας με τσιμέντο ταχείας πηξεος στα ποδαράκια τους

  2. κοιτα μπορει να λεει κατι αναποδο αλλα σ αυτα τα φ16 μπορει να τουσ βαζουν τιποτα κανα συστημα να μην λοκαρουν αλλα φ16 , μια χαρα ασ παρουν , αφου θα παρουν απο καπου ουτοσ η αλλοιωσ
    ασε που μπαινουν και αλλα διαφορα στισ αγωρεσ οπλων .. ξερω γω πολλα παιζονται
    ασ παρουν κινεζικα
    και γιατι κινεζικα και οχι γαλλικα
    και γιατι γασλλικα και οχι ινδικα
    και γιατι ινδικα και οχι ρωσικα
    ερε χρημα που ριχνουν για να σκωτονουν το κοσμακι
    τοσο μαλακεσ ειναι οι ανθρωποι
    απο τοτε που ζουσαμε στα σπηλεα me tin glitsa kai to ροπαλο σαν βλαχοι ..
    σκωτονομασταν με τουσ γειτονεσ μοναχουσ μοναχουσ
    αντι να ενωσουν τισ δυμασεισ τουσ …
    μηλαμε για πολυ ουγκα ουγκα …
    αν ημασταν ζωα (σε συμπεριφορα και οχι ανθρωπη) τωρα θα μασταν ειδη στο φεγγαρι
    και θα βλεπαμε Moon united fc -Real honeymoon fc στον τελικο διπλανιτικου τσαμπιονσ λιγκ

  3. Οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού.
    Συρίγο ερπετό μετακόμισε στην τουρκια.

  4. Αυτοί που είχαν δώσει το ξύλο ήξεραν τι έκαναν.

  5. Καθίκια τού κερατά, βρωμιάρηδες,πατσαβουρες, προδότες,κοπριτες

  6. Σ κατά κάνει ό Menendez γιά τόν ελληνικό λαό. Αποβλέπει στους ψήφους τής ομογένειας καί φυσικά μέ τό αζημίωτο. Όλοι οι Λομπιστες ανά τήν Υφήλιο παίρνουν μπουρμπουαρ από τά Μυστικά Κονδυλια του ΥΠΕΞ . Ο Bob ειναι παράλληλα Λομπίστας τού Qatar, φίλης τής Εχθρού μας Τουρκίας .ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

    1. σ κατα κανετε εσεις οι τρελοχουνταιοι που πολεματε την Ελλαδα και τη θελετε μπανανια. Οξω ρε ναζιδιο, πουλας και πνευμα!

  7. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΙΝ ΠΑΝΤΕΙΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΑΙ ΤΕΤΤΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

  8. Ο Μενέντεζ κάνει τη δουλειά για τον ελληνικό λαό και οι ηλίθιοι Έλληνες πολιτικοί απαντούν με ηλίθιες παρατηρήσεις. Ψηφίστε, Μενέντεζ για πρωθυπουργό!

  9. Εχει δικιο μονο αν εννοει οτι καλυτερα το F16 που το καλυπτουμε 100% με τα Rafale λογω καλυτερου οπλισμου παρα ενα Ρωσικο SU 35 γιατι τοτε τρεχατε ποδαρακια μου !!

  10. Απλός κάνει το λαγό της κυβέρνησης για κάτι που έχουν αποφασίσει ήδη οι Αμερικανοί.
    Όσο για τη ΝΔ ή χειρότερη κυβέρνηση από την μεταπολίτευση με διαφορά.
    Φυσικά εδώ μεγάλη ευθύνη έχει και ο λαός που τους έφερε στην εξουσία και πίστεψε σαν χαϊβάνι τα ΜΜΕ της διαπλοκής μόνο που όλοι αυτοί έκαναν τη δουλειά τους και φάγανε δισεκατομμύρια κρατικού χρήματος εσείς νεοελληναράδες μου κάνατε τους νεροκουβαλητές τους.
    Σας χρεοκόπησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και μυαλό δεν βάλατε νεοελληναράδες ίσως γιατί μυαλό δεν είχατε πότε.
    Κουτοπόνηροι βλαχοβαλκάνιοι είστε που σας δουλεύουν ψιλό γαζί Μητσοτάκηδες.

  11. ναι ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ να παρουν τη νησια την Κρητη τι αλλο θελεις να παρουν? μαλλον ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ..ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

  12. Τελικα με αυτα που βλεπω ακουω και διαβαζω η νοημοσυνη τρεχει απο τα μπατζακια μας !!

  13. Άγγελος Συρίγος
    Γιατί κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ?
    Γιατί έχει ακόμα Ελληνική υπηκοότητα ?
    Γιατί ζεί ακόμα στην Ελλάδα ?
    ΑΜΕΣΗ σύλληψη, δέσμευση περιουσιακών στοιχείων και στο εξωτερικό (του ιδίου και της οικογενείας του), και δήμευση αυτών, αφαίρεση υπηκοότητος δια παντός και εξορία στην Ανταρκτική κατά προτίμηση.
    Ρωτάω τώρα :
    Αν γινοντουσαν αυτά στ’ αλήθεια, θα το ξανάκανε κανένα καθίκι ?

  14. το ατομο ειναι απλα βλαμμενο

    1. Ή τα έχει αρπάξει χοντρά. Προδότης δηλαδή!

  15. Τι σχεση εχει ν ασχολειται υφυπουργος παιδειας με το συγκεκριμενο θεμα? Ημαρτον Κυριε! Αντε μανα μου σπιτακι σου ! Ο καιρος της απαλλαγης γαρ εγγυς! Και το κομμα βρωμησατε και τη Πατριδα καταστρεψατε!

  16. Θαμων Ροταριανων Ομιλων! Τι περιμενετε, απο το Μασω.νοπαιδο;

    1. Επίσης ο Βασιλακόπουλος θαμων Ροταριανού ομίλου Σάμου

      1. δ

        Σωστα! Και δυστυχως καποιοι, δεν εννοουν να καταλαβουν, οτι κυβερνωμεθα, απο Ο’β’ριους και Μασω.νους! Αλλα και αυτοι που το γνωριζουν, κανουν το θεμα α βα βα! Βαλε ρε φιλε πρωτοσελιδο, π.χ. τον Παυλοπουλο, που αναβει την επταφωτη λυχνια, οταν εσυ διαδηλωνεις, για την Μακεδονια! Βαλε διπλα-διπλα τις φωτο, οπου ο στην μια ο Κουμουτσακος, αναβει εντος συναγωγης την επταφωτη λυχνια και στην αλλη μεταλαμβανει εντος της Ορθοδοξης εκκλησιας!

  17. Αλιμονο. Αυτο το ορθιο τετραποδο δεν ειναι που ειχε πει οτι οι τουρκοι δεν εχουν κανει καμια παρανομια;; Για να μην ξεχνιομαστε κιολας..

Comments are closed.