«ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΤΕ κάθε μήνα το πρόστιμο από την σύνταξη» – Αυτός έδωσε ΟΡΚΟ στον Ιπποκράτη;;; ΟΝΕΙΔΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
ωδω

Υπερέβησαν τα εσκαμμένα! Ο Μένγκελε μοιάζει πλέον άκακο γατάκι μπροστά τους…

«Αν πετύχουμε με την υποχρεωτικότητα και εμβολιαστούν οι 60ρηδες και άνω, η εικόνα της πανδημίας της χώρας μας θα αλλάξει τελείως», διατείνεται ο καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, αναφορικά με το νέο απάνθρωπο μέτρο που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Ο καθηγητής επισήμανε μάλιστα πως το εν λόγω μέτρο ελήφθη ορθώς, παρότι, όπως ανέφερε, δεν θα σταματήσει τον ιό από το να κυκλοφορεί αλλά, ισχυρίστηκε, θα μειώσει την πίεση στο σύστημα η υγείας.

«Πρέπει όλοι οι Έλληνες να εμβολιαστούμε για να σταματήσει ο ιός να κυκλοφορεί άρα πρέπει και οι άλλες ηλικίες να ακολουθήσουν με πολύ μαζικότερο εμβολιασμό», συμπλήρωσε και πέταξε την «τορπίλη» του:

«Έχουμε γεμίσει δικαιωματιστές. Δεν υπάρχει δημοκρατικό δικαίωμα στον θάνατο. Για αυτό το κράτος λέει: ‘Θα φοράς ζώνη ασφαλείας, θες, δεν θες’. Έτσι γίνεται και με το εμβόλιο.

Τα μέτρο της υποχρεωτικότητας μάλλον δεν θα δουλέψει έτσι. Αν τα 100 ευρώ κάθε μήνα παρακρατώνται από την σύνταξη, είναι πολύ εύκολο άμεσα να πιεστεί ό άλλος».

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΒασιΒΛΑΚΟπουλε, τι έγινε μάνα μου… σου έλειψαν οι “ψιλές”;; Γουστάρεις χαστουκάκια ε;;; Μη φοβού. Θα τις φας και πάλι σύντομα, αλλά αυτή τη φορά θα ‘ναι “χοντρές”. Και φρέσκιες, “της ώρας” πάντα!!😎

  2. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ,ΑΝΙΔΕΟΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΜΙΝΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ.

  3. ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ…..ΘΑ ΣΕ ΓΕΜΙΣΩ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ..!!!!

  4. Αν ζούσε ο εξόφθαλμος στό τρίτο ράιχ θά ήταν βοηθός τού Μένγκελε γιά νά κάνουν μαζί απάνθρωπα ιατρικά πειράματα σέ γέρους καί μικρά παιδιά.
    Γιάννης Λάκων

  5. Ωραία τα λέει ο υπηρέτης των μεγάλων φαρμακευτικών, αυτών ντε που τον τραπεζώνουν τσάμπα στα Καλάβρυτα (να τσαμπουκαλεύεται κιόλας), αυτών ντε που του χορηγούν δεκάδες χιλιάδες Ευρώ για δήθεν έρευνα στην έδρα που του δώσαν αυτοί ντε που τους υπηρετεί στο Πανεπιστήμιο, αυτών ντε που του έχουν κάνει δωρεάν εννοείται εκατοντάδες ταξίδια στο εξωτερικό για σεμινάρια (έτσι τα λένε) όλα πληρωμένα να ψωνίζεται η κυρία του (αν τον αντέχει καμία). ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ!!

  6. ΑΥΤΌ ΤΟ ΈΚΤΡΩΜΑ, ΑΝ ΖΟΎΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΘΑ ΤΑΝΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΉΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΎΛΑ! ΒΑΣΙΒΛΑΚΟΠΟΥΛΕ! ΒΆΤΡΑΧΟ ΜΟΎΡΗ ΜΕΓΚΕΛΕ, ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΡΎΠΑ ΜΆΤΑΙΑ! Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΠΈΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΎΦΙΟ ΣΟΥ ΚΕΦΆΛΙ, ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ, Π@ΠΑΡΑ ΔΙΌΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΑΠΌ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!

  7. Αχρηστοι, γελοίοι, πράγματι τον όρκο του Ιπποκράτη τον πέταξε στα σκουπίδια και θαυμάστε τους δίπλα του τι δημοσιογραφική δεοντολογία έχουν, φρίκη!!!!!!

  8. βλασιλακόπουλε γ@μιέσαι άσχημα, παλάβρα του κερατά

Comments are closed.