ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ 11 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ, ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ! ΤΟΥΣ ΤΥΛΙΞΕ Ο ΣΤΙΓΚΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Κοινοποίηση:
5q2a07221693488859-1-1024x682

Ποινικές διώξεις σε βάρος 11 βουλευτών των Σπαρτιατών, ενός ανεξάρτητου βουλευτή (Κατσιβαρδάς), του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη και ενός δικηγόρου ζητά με παραγγελία της να ασκηθούν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη για την υπόθεση των καταγγελιών του Βασίλη Στίγκα.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά την έρευνα που διεξήγαγε κατέληξε στη δίωξη 13 προσώπων, εκ των οποίων οι 11 διώκονται για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος, ως ηθικός αυτουργός διώκεται ο έγκλειστος Ηλίας Κασιδιάρης ενώ για συνέργεια στο αδίκημα διώκεται ο δικηγόρος Σωτήρης Μεταξάς, που εμφανίζεται ως σύνδεσμος μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και των Σπαρτιατών.

Ειδικότερα, η δίωξη του δικηγόρου Σωτήρη Μεταξά αφορά τη συμμετοχή του, όπως προέκυψε από την έρευνα στις επαφές του Ηλία Κασιδιάρη με τους υποψήφιους και μετέπειτα βουλευτές του κόμματος «Σπαρτιάτες».

Η έρευνα της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ξεκίνησε πριν από μήνες, μετά τις δημόσιες καταγγελίες του επικεφαλής του κόμματος Βασίλη Στίγκα για παρασκηνιακές και έκνομες ενέργειες στο κόμμα του, κάνοντας μάλιστα λόγο για Greek Mafia και Don Corleone φωτογραφίζοντας τον Ηλία Κασιδιάρη. Ο Βασίλης Στίγκας κατέθεσε δύο φορές στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που παρενέβη μετά τις καταγγελίες του και ανέλαβε προσωπικά την έρευνα, ενώ εξηγήσεις ως ύποπτοι έδωσαν όλοι οι βουλευτές του κόμματός του αλλά και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης που είναι πλέον τυπική διαδικασία, η κατηγορία για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, η κατηγορία είναι σε βαθμό πλημμελήματος, έχει ενδιαφέρον πως θα εξελιχθούν τα πράγματα καθώς αναμένεται και η απόφαση που Εκλογοδικείου στο οποίο ήδη έχουν εκδικαστεί προσφυγές για τη νομιμότητα συμμετοχής στη Βουλή του κόμματος των Σπαρτιατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του ΑΕΔ αναμένεται ως τον Ιούνιο, καθώς τότε φεύγει, λόγω συνταξιοδότησης η Πρόεδρος του ΣτΕ Ευαγγελία Νίκα που προήδρευσε του Δικαστηρίου και άλλοι ανώτατοι δικαστικοί.

Η πιθανότητα με την απόφαση του Εκλογοδικείου να ακυρωθεί η εκλογή των βουλευτών των Σπαρτιατών εκτιμάται ως εξαιρετικά σημαντική σε συνάρτηση και με τις ποινικές εξελίξεις, και σε αυτή την περίπτωση, το σενάριο να μοιραστούν στα άλλα κόμματα οι βουλευτικές τους έδρες θεωρείται πολύ πιθανό.

Οι βουλευτές για τους οποίους παραγγέλλεται ποινική δίωξη είναι.

Αθανάσιος ΧΑΛΚΙΑΣ
Χαράλαμπος ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ
Γεώργιος ΜΑΝΟΥΣΟΣ
Αλέξανδρος ΖΕΡΒΕΑΣ
Ιωάννης ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ
Διονύσιος ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
Γεώργιος ΑΣΠΙΩΤΗΣ
Μιχαήλ ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ
Ιωάννης ΚΟΝΤΗΣ
Πέτρος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
Κωνσταντίνος ΦΛΩΡΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

51 Σχόλια

  1. Όταν εγώ ψήφισα μπλε ΝΔ και βλέπω να διοικούν την χώρα πράσινοι Πασοκτζηδες, αυτό κα Αειδιληνη ΔΕΝ είναι εξαπάτηση ψηφοφόρου;

    1. Αυτό είναι συνταγματικό επειδή είναι εντολή των δυτικών κάπως έπρεπε να ανταμειφθούν ολόκληρη 17N εξάθρωσε κατά τύχη βέβαια αλλά πήρε τα εύσημα κυρίως αυτός…

  2. 1.Αυτό έγινε για αποπροσανατολισμό του όχλου…να στραφεί η προσοχή αλλού μιας και είναι πολλά τα μέτωπα…Όσο για τον Στίγκα από την αρχή έδειξε ότι θα πάει με το Μητσοτάκη…βαθιά παλιανθρωπος…

  3. Ετσι μπραβο…ερε μια δημοκρατια…και κατι μπατριωτες…
    Η γιαγια θα τους χωσει ολους μεσα…
    χαχαχαχα

  4. Θα ψηφίζουμε Νίκη μέχρι να κάνει δικό του κόμμα ο Κασιδιάρης…..

  5. Τί περιμένετε από πουλημένα δικαστάκια που κάνουν ό,τι τους πει η στοά και το κόμμα.Διώκουν ο,τιδήποτε πατριωτικό και Χριστιανικό.Ο Τσίπρας με το δημοψήφισμα ξεγέλασε τον κόσμο αλλά τα ψευτοδικαστάκια το κάνανε αβαβά

  6. O Kατσιβάρδας Κατσιβαρδάς… είχε ψηφίσει και Κούλη στην πρόταση μομφής. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

  7. Έχει γεμίσει η Νέα Φαυλοκρατία με πράσινο φρουρούς κι άλλα ψευτοαριστερα δήθεν… λαμόγια…δλδ ο Νεοδημοκρατης ψήφισε Μπλε και του βγήκε Πράσινο Συριζα…δλδ εξαπατηθηκε…ο άλλος ο καταληψίας το Όχι το κάνε Ναι στο δημοψήφισμα και φταίει ο Ηλίας που μας κορόιδεψε λέει αυτή η ποντικόμούρα ..τζατζογρια..που αντί να βλέπει τα μιλουνια λαθρορκ …την κάλυψη στα Τέμπη και τόσες ανεπάρκειες του Αφορεσμενου και της συμμορίας του…την ενοχλεί ο Ηλίας…σοβαρά τώρα ??
    Φάτε δημοκρατία…”Ηλίας Παναγιώταρος

  8. Αίσχος ντροπή
    δικτακτορία της γραβάτας ;
    Ότι και να πεις είναι λίγο .Ας εξηγήσουν την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος που ψήφισαν αυτόν τον ηλίθιο τον σφήγκα .
    Ο κασιδιάρης έδωσε γραμμή και ψήφισαν αυτό το ανύπαρκτο κόμμα . Διαφορετικά ούτε 00,1 % δεν θα έπαιρνε .Το σάπιο σύστημα δεν κατάλαβε ότι το ποσοστό αυτό θα παραμείνει στον κασιδιάρη με ότι και να κάνουν στους βουλευτές απλά θα το διπλασιάσουν αυτοί που διώκουν αυτούς τους βουλευτές .
    Κάποια στιγμή θα αποφυλακιστεί ο κασιδιάρης και τότε να δούμε τη θα κανετε ρε κοπρίτες
    Θα μπορέσετε να σταθείτε μες την βουλή; Με τόσα που έχετε κάνει με τόσες κολοτουμπες
    ε ρε γέλια . Φανταστείτε κοσταντοπουλου και κασιδιάρη στην βουλή ποσοστά τηλεθέασης 99%

  9. Ο Στίγκας έπαιξε τόν ρόλο του ως Δούρειου Ίππου για νά πάνε οι έδρες στα συστημικά κόμματα, ας μας εξηγήσει ο Κασιδιάρης γιατί τόν επέλεξε εξαρχής, με ποιο σκεπτικό, καί γιατί δεν προέβλεψε τέτοια εξέλιξη.
    Στην μπανανία πού ζούμε όπως την κατάντησαν οι πολιτικοί την χώρα μας, οι εντολές πού τούς δίνονται από έξω είναι νά μήν υπάρξει πατριωτικό κόμμα καθώς έτσι μπορεί νά ανατραπούν οι σχεδιασμοί τους πού σκοπό έχουν την υφαρπαγή τού πλούτου τής Ελλάδος. Όσοι πουν για τόν Βελόπουλο είδαμε πώς ξηγήθηκε στον Χίο αντί νά τόν ευχαριστούν πού τούς ανέβασε τά ποσοστά τής ελληνικής λύσης. Σε σοβαρά κράτη μπορούν νά υπάρχουν πατριωτικά κόμματα αλλά καί ηγεσίες (Ορμπάν) αλλά όχι σέ μπουρδέλα πού ακόμα καί τίς εκλογές νοθεύουν για την πλάκα.

    1. Γιατί ήταν και είναι ακόμα και σήμερα φυλακισμένος ρε μαλάκα και δεν μπορούσε να αποκαλύψει το όνομα παρά μόνο λίγες μέρες πριν τις εκλογές γιατί θα το έβγαζαν εκτός νόμου όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν.

      1. Άλλο λέω ρε π@παρα, γιατί έδωσε γραμμή νά ψηφιστεί ο Στίγκας; Δεν γνώριζε ποιός ήταν, Τού τόν προτείνανε; καί αν ναι ποιοί;
        Αυτός με τό πού βγήκε στην βουλή επεδίωξε νά πάει στον εισαγγελέα (σύμπραξη Στίγκα δικαιοσύνης κυβέρνησης) ουσιαστικά για νά δοθούν οι έδρες στά συστημικά κόμματα.

  10. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΚΗΡΑΛΟΙΦΑΚΙΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

  11. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στον άρειο πάγο επειδή είναι βαλτοί και πουλημένοι εκτός από αργόστροφοι… Μετά από 7 μήνες αποφάσισαν ότι είναι ηθικός αυτουργός ο Ηλίας Κασιδιαρης, ενώ κάνει μπαμ ότι όλοι οι ψηφοφόροι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν αυτό το κόμμα, επειδή αντισυνταγματικά έμειναν εκτός εκλογών οι Έλληνες, οπότε εκείνη την ημέρα καταλύθηκε οριστικά το δημοκρατικό πολίτευμα…

  12. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ? ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙ.

  13. Διορισμένη από τον Κούλη η ανώτατη δικαστική εξουσία.

  14. Δήθεν ο λαός αποφασίζει και εκλέγει. Πρώτα απ’όλα επιλέγουν σε ποια κόμματα επιτρέπουν να εκλεγούν,μετά επιλέγουν ποια θα διαφημιστούν και ποια θα αποσιωπηθούν. Και αν αυτά δεν πετύχουν,έρχονται και κλέβουν στη ψύχρα τις βουλευτικές έδρες.

  15. Μία σφαίρα ανάμεσα στα μάτια για κάθε νεοδημοκράτη

  16. Μα, ποιος εξαπάτησε??? Θεωρούν τους πατριώτες ψηφοφόρους τόσο αφελείς που θα μπορούσαν να εξαπατηθούν??? Όταν ψηφίσαμε τους Σπαρτιάτες ξέραμε πολύ καλά τι ψηφίζαμε. Άλλοι δεν ξέρανε. Άλλοι εξαπατήθηκαν. Άλλους ξεγέλασαν γιατί ούτε για Πρέσπες του Αιγαίου μίλησαν, ούτε για νόμους λοατκι και τεκνοθεσίες….

  17. ΜΠΡΑΒΟ….!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Πάνω από όλα..
    Και το κωλοχαρτο στην βουλή άμα τελειώσει ο κασιδιαρης θα φταίει..!!

  18. Έχω τρελαθεί στο άπειρο γέλιο, δηλαδή αν βγει ο κασι τώρα με ένα πλακάτ που θα γράφει ψηφίστε ΝΔ τι θα γίνει?

    1. Έλα ντε.
      O Κασιδιάρης να πει ψηφίστε ΝΔ, ο Μιχαλολιάκος ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ, και ο Παππάς ψηφίστε ΚΚΕ.
      Αμέσως θα πρέπει να εκπέσουν όλοι 🤣

  19. Αλήθεια για ποιο λόγο ο Κασιδιαρης στήριξε τους Σπαρτιάτες …του Στριγκα…??
    Τον έκανε βουλευτη ως αρχηγό για να τον ‘λούζεται’ τώρα.. ….??
    Μήπως τελικά ο ρόλος του είναι ύποπτος με στόχο τη διάλυση του πατριωτικου χώρου….??

  20. Και βγαίνει αυτό το κατακάθι ο σπι(ου)νος το τσιράκι του συστημικού κοιραλοιφας να βροντοφωνσζει ποσό δίκαιη είναι η απόφαση για να αποβληθούν οι Σπαρτιάτες από την βουλή….αυτοί που κάθε βράδυ από την εκπομπή του άλλου πανιβλακα Καψαμπέλη μιλάνε για πιασμένους δικαστές από την κυβέρνηση για ανύπαρκτη δικαιοσύνη αλλά όταν κρατάει ακόμη χωρίς αποδειξεις και χωρίς λόγο τον Κασιδιάρη φυλακή πράττει σωστά…πιο συστημικό κόμμα από αυτό του κοιραλοιφας δεν υπάρχει…τα έχει κάνει πλακάκια με την Κούλα ένας πρώην πασοκος να παίζει μόνος του μπαλλα στα δεξιά της νουδου να απορροφάει όλους τους πατριωτικούς ψήφους από χιλιάδες απογοητευμένους και αγανακτισμένους πατριώτες και την κατάλληλη στιγμή να στηρίξει την νουδουλα όπως ήδη έχει κάνει σε σοβαρά νομοσχέδια…αν η Κούλα φοβόταν τον Βελόπουλος δεν θα τον είχε ελεύθερο να μιλάει σε δικες του εκπομπές σε ράδιο και τηλεόραση, μέχρι και ο εισαγγελατος το καλεί στις εκπομπές του αλλά θα είχε την τύχη του μοναδικού πατριώτη αγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη….

    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΚΗΡΑΛΟΙΦΑΚΙΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

  21. Καλά ο Στίγκας ούτε τη δική του ψήφο δεν θα βρει

  22. Καλά χρειαζόταν ο Στίγκας για να ξαναχώσουν τον Κασιδιάρη στην φυλακή; Και να μην ήταν ο Στίγκας θα βρίσκανε αφορμή να τον ξαναχώσουν μέσα. Γιατί έκλασες, γιατί έβηξες, γιατί πήρες τηλέφωνο την μάνα σου, γιατί έχεσες και δεν σκουπίστηκες, από αφορμές άλλο τίποτα. Όταν ο άλλος είναι πολιτικός κρατούμενος δεν χρειάζεται να σου δώσει αφορμή, την αφορμή την φτιάχνεις από μόνος σου για να συνεχίσει αυτός που φοβάσαι να είναι πολιτικός κρατούμενος.

    1. Έτσι μπράβο πες τα. Εγώ τα ίδια λέω σε κάποιους και τα γράφω εδώ μέσα πως όσο υπάρχει Μητσοτάκης και το σύστημα του τον Ηλία δεν θα τον αφήσει σε ησυχία ούτε θα του επιτρέψει να κάνει τίποτα. Ορισμένοι φανατικοί δεν το καταλαβαίνουν ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αδίστακτο σύστημα, ανήθικο, αντιδημοκρατικό και τιμωρητικό σε όποιον τους χαλάει τα σχέδια. Φώναζαν κάποιοι ότι σε λίγο καιρό βγαίνει και θα δουν όλοι τι θα πάθουν. Κολοκύθια με τη ρίγανη, όνειρο απατηλό.

  23. Το πιο γρήγορο ανέκδοτο στην Ελλάδα ειναι:Ανεξάρτητη Ελληνική δικαιοσύνη.Η ντροπή ντράπηκε με αυτά που γίνονται στην υποτιθέμενη δημοκρατία μας.

  24. Τέρμα η κοροϊδία καμιά στήριξη στο απόκομμα Σπαρτιάτες του ξεφτίλα Στίγκα!!!Δεν εκπροσωπούν τις ιδέες μας ουτε εκφράζουν τον εθνικισμό!!Είστε τελειωμένοι συστημικοί ανύπαρκτοι και πουθενάδες!!!Μετανιώσαμε προ πολλού που σας ψηφίσαμε!!!ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

  25. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΙΑΖΕ Η ΦΟΒΈΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ.

  26. Εγώ βλέπω ότι η εντολή όπου τους συμφέρει δίνεται άμεσα και σε άλλα θέματα το πάνε με ρυθμούς χελώνας

  27. Για την εξαπάτηση των πολιτών από Ν. Δ. για τις προεκλογικές υποσχέσεις, για την εξαπάτηση των πολιτών από ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το διαφημιστικό βίντεο που έλεγαν πόσο άψογα λειτουργούσαν τα πάντα, και για το ότι καταρρέει το σύμπαν, η αξιότιμη κυρία δεν θα ασχοληθεί;;;;; αλλά τι λέω οεο🐍

  28. Χίο η δημοτικότητα σου έχει ξεπεράσει κατά πάρα πολύ τη δημοτικότητα που ήδη είχες ανεβασμένη πριν από τρία χρόνια που αποφάσισες να κατεβείς με το δικό σου κόμμα. Σε όλα τα social και κυρίως στο youtube κανείς δεν δέχεται κουβέντα εναντίον σου. Κανείς! το παίρνουν προσωπικά που σημαίνει ότι πλέον σε θεωρούν ηγέτη τους, σε θεωρούμε ηγέτη όλοι μας και είναι υποχρέωση σου να εκμεταλλεύσεις σε εισαγωγικά η λέξη γιατί η σωστή λέξη είναι να αξιοποιήσεις, την δημοτικότητά σου και την λαοφιλια σου γιατί την κέρδισες με το σπαθί και το αίμα σου και την άξια δημοσιογραφική σου πένα και επιτέλους βάλε μία τάξη στην Ελλάδα μας στο κοινοβούλιο της πατρίδας μας. Μόνο εσύ μπορείς .Η Αδειλινη και η κάθε μία της συνομοταξίας της είναι βαμπίρ οσο η διαπλεκόμενη κοινοβουλευτική εξουσία της δίνει βισμα τόσο θα πίνουν το αίμα του Έλληνα για να διατηρήσουν τα ωφέλη του βισματος

  29. Χαχαχαχα… Εσταξε η ουρα του γαιδαρου και τα δικαστακια “αποφασισαν” να κυνηγησουν “αυτεπαγγελτως” το σοβαρο εγκλημα ! Η “Δικαιοσυνη” των απαλλαγων του Κοντομηνα απο προστιμα και φιροδιαφυγες εκατονταδων εκατομμυριων aαυτη που εξοντβνει καθε απλο πολιτη για δηθεν χρεη του, που ειναι κατασκευασμενα απο τους εντολοδοτες της διεφθαρμενους μεχρι το μεδουλι πολιτικαντηδες υπηρετες των διεθνων τοκογλυφων,αυτη που “δεν ειδε” την καταδικη του αρχινονου των ναρκωτκων τουρκου και ” νομισε” οτι ηταν 18 μηνες αντι για 18 χρονια και τον αφησε ελευθερο, αυτη που …. Αυτη που … η υπηρετρια των “Αδιευκρινιστων” και των “Ακαταδιωκτων” , που δεν ειδε τιποτε επιληψιμο στη λιστα Λαγκαρντ, στη Νοβαρτις,στις μιζες και αλλα χιλια τρανταχτα ΣΚΑΝΔΑΛΑ των αφεντικων της, διωκει ανυπαρκτα εγκληματα κατα διαταγην τους. Σημερσ αγτουε,αυριο αλλους κ;ι τελος δε θαχει το ΑΙΔΧΟΣ της “ανεξαρτητης” ,αβαδιστης . ..

    .

  30. Κατόπιν αυτού κοιμάμαι ήσυχος διότι η δικαιοσύνη λειτουργεί άψογα κατά των εγκληματιών. Ουφ! Μου έφυγε ένα βάρος. Ο Στίγκας την γλύτωσε προσδοκώ ανάνηψη.

  31. Αυτό που δεν έχετε καταλάβει οι πολλοί είναι ότι ο μοναδικός αληθινός πατριώτης είναι ο κασιδιάρης. Είναι ο μοναδικός που δεν έχει πλάτες μεγιστάνα ολιγαρχη. Στην αρχή πίστευα ότι ο τράκης κάπου κάπως τον στηρίζει αλλά μετά κατάλαβα ότι μαλακίες. Ο τράκης μέχρι λατινοπούλου φτάνει η χάρη του να στηρίξει, παραπάνω δεν μπορεί οσυστημικός όσο δεν πάει μπατριωτης και πρώτα κοιτάζει τις φαρμακοβιομηχανίες του. Παρακολουθώ τον χίο πιστά και όταν λέμε πιστα τον παρακολουθώ 24/7 εδώ και 6 χρόνια δυστυχώς παρόλο που είμαι 44 τα προηγούμενα χρόνια δεν έδινα τόσο μεγάλη σημασία στην πραγματική ενημέρωση ακολουθούσα τη μάζα. Ο χίος με εκφράζει 100% και όταν αποφάσισε να βγάλει κόμμα ήμουνα από τις πρώτες που ήθελα να τον ψηφίσω. Όταν έκανε πίσω για να δώσει βήμα στην πατριωτική παράταξη ενωμένη το θεώρησα λάθος και πραγματικά επιτρέψτε να πιστεύω ότι ειχε λάθος και μας άφησε ορφανους ως υποστηρικτές του . Όλοι τους πουλημένοι όλοι τους ποιον να αρχίσεις ποιον να τελειώσεις το αποκορύφωμα από Μπογδάνος που τώρα τελευταία γλύφει το βελόπουλο. Απλά να μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος της γενιάς στο 90s που η υπηρέτησε στα ελδυκ της κύπρου ως λοκ. Ε Αυτός ο χαρισματικός πατριώτης έχει χαρίσει τα καλύτερα χρόνια από τα νιάτα του τα πιο δημιουργικά μέσα στη φυλακή ως πολιτικός κρατούμενος για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και όμως από εκεί πολεμάει. Θα μπορούσα να κάνει δια συνδέσεις με το Μαρινάκη θα μπορούσα να κάνει διασυνδέσεις με έναν άλλον εφοπλιστή και τώρα όχι μόνο να ήταν έξω αλλά να πήγαινε και για πρωθυπουργός στη νέα δημοκρατία και όμως υπηρετεί πιστά τα πιστεύω του δεν έχει κανένα σπρωξιμο είναι στην αφάνεια και πολεμάει.. Αυτός ο καθαρός πατριώτης αξίζει να γίνει πρωθυπουργός και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι πραγματικοί πατριώτες και αποτάξουν εντελώς βελόπουλους και σκατόπουλους ίσως πολύ γρήγορα να γίνει η μεγάλη ανατροπή στην ελλάδα. Άνθρωπος που χάρισε τα νιάτα του στη φυλακή για τα πιστεύω του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα είναι Ατρόμητος πρωθυπουργός για τη χώρα.Το ίδιο πιστεύω και για το χίο ο οποίος είναι ακόμα πιο χαρισματικός κ ικανός και μπορεί να σας συσπειρώσει όλους τους πατριώτες μαζί του δεν χρειάζεται να συσπειρώσει τα συστημικά πουλημένα πατριωτικά κόμματα .Αντίθετα τους πατριώτες ψηφοφόρους μόνο αρκεί και να γίνει αυτός πρωθυπουργός της ελλάδας ή μαζί με το κασιδιάρη

  32. Και μόνο που η κυρά βαζελίνη ξεχώρισε τον Στρίγκα, δείχνει τι έγινε, το μόνο που μένει να μάθουμε είναι πόσα πήρε από την Κούλα.

  33. αν τους πάρουν τις έδρες δεν θα μπορούν καν να παραιτηθούν και να προκαλέοσυν τοπικές εκλογές όπως έπρεε να κάνουν με τον γάμο των γκέυδων, καλή φυλακή μακάκες

    1. Πρέπει να σου έχουν κάνει οι ανωτέρω βουλευτες τα οπίσθια πεδίο βολής, για να γράφεις τέτοια.

      …….Έρωτας είναι η αιτία !!! 😜😜😜

  34. Πολιτική “φωτοβολίδα”, στις επόμενες εκλογές δεν θα βρείς ούτε τη δική σου ψήφο, γιαυτό τράβα κι εσύ στο δρόμο που χάραξε ο Κατσιβαρδάς να βγάζεις το “ψωμάκι” σου και ‘σύ.

  35. Ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι όσο υπάρχει Μητσοτάκης και το σύστημα του ο Ηλίας δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε. Ακόμα και όσοι έχουν επαφές μαζί του θα είναι μαύρα πρόβατα. Εκεί δεξιότερα της ΝΔ δεν θέλει το σύστημα να υπάρχει κανείς που να μπορεί να πάρει ψηφοφόρους της δεξιάς πολυκατοικίας που στεγάζει σε κάθε όροφο διάφορες ιδεολογικές τάσεις.

    1. Και η καριστιανού είναι μαύρο πρόβατο αλλά συνεχίζει ακλόνητη και ακάθεκτη. Ε ας γίνουμε και εμείς μαύρα πρόβατα για τον ηγέτη Χίο και τον ηγέτη Κασιδιάρη που μπορούν να μας χαρίσουν την ελλάδα από ονειρευόμαστε οι μόνοι που μπορούν να μας την χαρίσουν

      1. η καρυστιανου ειναι κολλητη και βαλτη του μητσοτακη αν δν τοχεις παρει χαμπαρι μαθετο τωρα!σας δουλευει η καρυστιανου οπως η φυσσαινα με ψευτονεκρους!

  36. ετσι αποφασισε το κομμα των Τεμπων……

    57 νεκροι ζητουν δικαιωση…….

    Κασιδιαρη μονο εσενα φοβαται το συστημα

  37. Είναι η Αδειλινη η Goddess του Αρη Σπίνου που της έκανε το εγκώμιο κάθε φορά που παρουσιάζατε δελτίο στο alert μαζί σου Χίο παρόλο τις ενστάσεις σου .. όσο πάει πιστεύω ότι και ο βελόπουλος μαζί με την νέα δημοκρατία τα χουνε κάνει πλακάκια και με τους υπόλοιπους συστημικούς μόνο ο κασιδιάρης είναι καθαρός και μακάρι όλος ο κόσμος να συσπειρωθεί υπέρ του . Ντρέπομαι που είμαι ελληνίδα πραγματικά .Μόνο ντροπή προκαλεί η χώρα . Ποια δημοκρατία?

    1. Ο αρης σπινος είναι ένας αλαζόνας που έχει φαγωθεί να διαλυθούν οι Σπαρτιάτες για να βγει αυτός βουλευτής με τον βελοπουλο. Θα εγραφα κι άλλα γιααυτον αλλά θα κοβόταν το σχόλιο

  38. Φοβάται η κυβέρνηση της διαπλοκής τον Ηλία ότι θα τους βάλει φυλακή με την επάνοδο του

  39. Είναι η Αδειλινη η Goddess του Στη Σπίνου που της έκανε το εγκώμιο κάθε φορά που παρουσιάζατε δελτίο στο alert μαζί σου Χίο .. όσο πάει πιστεύω ότι και ο βελόπουλος μαζί με την νέα δημοκρατία τα χουνε κάνει πλακάκια και με τους υπόλοιπους συστημικούς μόνο ο κασιδιάρης είναι καθαρός και μακάρι όλος ο κόσμος να συσπειρωθεί υπέρ του . Ντρέπομαι που είμαι ελληνίδα πραγματικά .Μόνο ντροπή προκαλεί η χώρα . Ποια δημοκρατία?

Comments are closed.