ΠΑΟΚ, εσύ θα μας τρελάνεις!

Κοινοποίηση:
paok

Μετά την εκπληκτική ανατροπή του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας για τον τρίτο προκριματικό του Champions League, ο Κώστας Βασιλόπουλος αναρωτιέται ποιο είναι το φετινό ταβάνι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τι άλλο μπορεί να κάνει αυτός ο ΠΑΟΚ; Μέχρι που μπορεί να φτάσει; Ποιο είναι το ταβάνι του; Θα κάνει το όνειρο των ομίλων του Champions League πραγματικότητα φέτος, μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες; Τι ομάδα θα δούμε όταν επιστρέψουν ο Βιερίνια και ο Μπίσεσβαρ; Τελικά πόσα θέλεις ρε ΠΑΟΚ για να μας τρελάνεις;

Δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω στα ερωτήματα που γέμισαν το μυαλό μου χθες το βράδυ παρακολουθώντας (με κομμένη την ανάσα ομολογώ) την κόντρα του Δικεφάλου με την Σπάρτακ Μόσχας.

Ίσως και να μην μπορώ να απαντήσω. Προτιμώ να μείνω στην απόλαυση που χάρισε αυτή η ομάδα στον κόσμο της και στον εαυτό της. Αυτή η μεγάλη ομάδα για την ακρίβεια. Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου που τα κατορθώματα του κάνουν τον γύρο της ευρώπης. Μετά τον θρίαμβο επί της Βασιλείας, ο Δικέφαλος έγραψε μια ακόμα χρυσή σελίδα ιστορίας.

Με την συγκλονιστική και συγκινητική συμπαράσταση της Τούμπας που προσέφερε απλόχερα την θετική της ενέργεια, ο ΠΑΟΚ γύρισε από την κόλαση του 0-2 με το οποίο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, πριν ακόμα ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που θα κάνουμε χρόνια να ξεχάσουμε, αν ποτέ το ξεχάσουμε.

Σε μια επίδειξη αστείρευτων αγωνιστικών και ψυχικών αποθεμάτων, ο Δικέφαλος πέτυχε μια επική και συνάμα ιστορική ανατροπή που του δίνει το δικαίωμα να ταξιδέψει στην Μόσχα για να διεκδικήσει την πρόκριση όπως ακριβώς έκανε και με την Βασιλεία.

Ναι, ο ΠΑΟΚ -αποφάσισα να δώσω τελικά απάντηση- μπορεί να επιστρέψει το 15Αυγουστο από την Ρωσία με την πρόκριση στις αποσκευές του. Αυτή η ομάδα είναι ικανή να φτάσει μακριά. Πολύ μακριά. Αυτό που πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης στην Τούμπα χωρίς δυο βασικά της στελέχη όπως ο Βιειρίνια και ο Μπίσεσβαρ, προδίδουν τι μπορεί να μας δείξει και να πετύχει.

Με περισσότερη προσοχή στην αμυντική και ανασταλτική του λειτουργία, ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτίσει την πρόκριση στην Μόσχα, όπως έχτισε τη νίκη στην Τούμπα που έμοιαζε αδύνατη στο 22΄ του αγώνα. Κι όμως είναι γεγονός. Τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ δεν έρχονται. Ηρθαν και είμαστε τυχεροί που τα ζούμε!

ΥΓ Να είστε προετοιμασμένοι για τουλάχιστον δυο ακόμα μεταγραφές. Επίσης, μην ξεγράφετε κανένα όνομα! Όλα είναι πιθανά. Όλα αλλάζουν… Έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα χρόνια που ζούμε!

Kώστας Βασιλόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: