ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ… ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ… ΑΝ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΔΟΘΕΙΣΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΗΝΩΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΑ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΑΣ… ΕΛΑΤΕ, ΕΠΙΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ! ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ! “ΤΩΡΑ” ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΣΩΣΤΑ ;

Κοινοποίηση:
Screenshot_6

 

Πλανάστε πλάνην οικτράν αν νομίζετε ότι το εναντίον μου ξεκάθαρο έσχατο σχέδιο εξαντλήθηκε στην απίστευτη απόφαση της ποινής των τεσσάρων μηνών από το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Δικηγόρων με πρόεδρο την Ιωάννα Κλάππα, πρόεδρο του Αρείου Πάγου, για αυτά που αθωώθηκα ομόφωνα από το Εφετείο Αθηνών και που ούτε για τα μάτια του κόσμου και για τα προσχήματα δεν την μείωσαν έστω, δεδομένου ότι σε κάθε περίπτωση η τετράμηνη αυτή ποινή μού είχε επιβληθεί ενώ ακόμα εκκρεμούσε η δίκη της διασποράς ψευδών ειδήσεων και όταν εκδικάστηκε η έφεσή μου είχα πια αθωωθεί. Όταν εκδικάστηκε η έφεση ένα χρόνο σχεδόν μετά την άσκησή της, ώστε να είναι πρόεδρος η κ. Κλάππα… Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω λάθος για το τελευταίο… Τι λέτε;

Κάνω…;

Ακούστε λοιπόν!

16 μήνες (!) περιμένω την επίδοση της άλλης απόφασης, της 12μηνης ποινής (!), της μέγιστης δηλαδή που θα μπορούσαν να επιβάλουν, και πιο βέβαιος δεν θα μπορούσα να είμαι ότι ΤΩΡΑ θα την επιδώσουν για να ασκήσω έφεση. Μία απόφαση από το πειθαρχικό συμβούλιο του Δ.Σ.Α. με εισηγητή δικηγόρο με θητεία στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας (!), ενώ το κατηγορητήριο κατά το ήμισυ είναι το κατηγορητήριο της τετράμηνης ποινής, με τις κατηγορίες μου δηλαδή κατά της κυβέρνησης ως εγκληματικής οργάνωσης! Της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας!

Πότε εκδικάστηκε η υπόθεση; 15 Δεκεμβρίου 2022, ενώ είχα υποβάλει έγγραφες εξηγήσεις στις ...25/06/2021. Θυμάστε τι είχε γίνει λίγες μέρες νωρίτερα; Η τρίτη αναβολή την 29/11/2022 της εκδίκασης στο Εφετείο της διασποράς ψευδών ειδήσεων, με τις εφέτες τότε, παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, να αναβάλλουν την εκδίκαση της υπόθεσης για να γίνει η απομαγνητοφώνηση που μόλις είχαν αναγνώσει και κρατούσαν στα χέρια τους.

Και τι έγινε λίγες μέρες αργότερα; Μία εβδομάδα αργότερα; Την 22/12/2022;

Η νέα τροποποίηση του 191 Π.Κ. για να κάνουν πιο ανώδυνη την εξ αρχής βεβαία αθώωσή μου, η οποία όπως όλοι γνωρίζετε πια ήρθε στις 29 Ιουνίου 2023.

Είχα λάβει απευθείας την κλήση για την 15η Δεκεμβρίου 2022 με το κατηγορητήριο, χωρίς να ειδοποιηθώ νωρίτερα να αντικρούσω την κατηγορία. Το “ξέχασαν” μου είπαν. Αυτό δεν τους εμπόδισε να μου επιβάλουν την μέγιστη ποινή. Δεν τους εμπόδισε ούτε να απορρίψουν το αίτημα είτε αναστολής εν αναμονή της απόφασης του Εφετείου είτε της συσχέτισης με την άλλη πειθαρχική υπόθεση  που δεν είχε εκδικαστεί ακόμα και που όλο το κατηγορητήριο εκείνο ήταν το ήμισυ της 15/12/2022.

Για να καταλάβετε ότι ναι μεν τα πειθαρχικά συμβούλια δεν υποχρεούνται να αναστείλουν την πειθαρχική διαδικασία μέχρι να κριθεί η υπόθεση από την ποινική Δικαιοσύνη όταν η πειθαρχική δίωξη κινείται αυτεπαγγέλτως μετά από την άσκηση της ποινικής, πλην όμως ότι ΠΑΓΙΩΣ το πράττουν, στις δύο πειθαρχικές εναντίον μου διαδικασίες για τις δύο διώξεις για την διέγερση σε ανυπακοή (που στη μία έχει εκδοθεί ήδη απαλλακτικό βούλευμα και στην άλλη το άφησα εγώ να πάει ακροατήριο για να κάνω μία δίκη χειρότερη για την εγκληματική οργάνωση και από αυτή της διασποράς ψευδών ειδήσεων), το πειθαρχικό συμβούλιο ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ την πειθαρχική διαδικασία πριν λίγες μέρες. Αυτό δηλαδή που ΔΕΝ έγινε ΟΥΤΕ στις 15/12/2022 ΟΥΤΕ στις 19/01/2023 όταν μου επιβλήθηκε η τετράμηνη ποινή.

Αντιμετώπισα μία απίστευτα εχθρική στάση από πρόεδρο και εισηγητή (πρόεδρος: “δεν θα βγάλεις εδώ τους δεκάρικους του facebook”!), που ό,τι και να έλεγα, ό,τι και να απαντούσα, ήταν φανερό ότι η απόφαση ήταν ειλημμένη. Με το άλλο μισό κατηγορητήριο, για να καταλάβετε, να είναι η δημόσια αντίδρασή μου στις ασύλληπτες δημόσιες ύβρεις του δημοσιογράφου του STAR CHANNEL Βασίλη Ρόζου και του διασώστη του ΕΚΑΒ Σάκη Καρακατσάνη, ο οποίος δεν σταμάτησε στις τότε ύβρεις του αλλά συνέχισε να με πιάνει στο στόμα του με απειλητικά σχόλιά του με βόμβες που θα σκάσουν πάνω μου μέσα από την γνωστή παρακρατική ομάδα του διαδικτύου.

 

 

Ο Βασίλης Ρόζος, ο οποίος υπέβαλε και την αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ο Καρακατσάνης δεν τόλμησε να συμμετάσχει σε μία επίσημη διαδικασία, το πήρε πάνω του ο Ρόζος), είχε συμφωνήσει με τα εμετικά σχόλια του ΕΚΑΒίτη, “σίχαμα”, “ακροδεξιό γουρούνι”, “δημιουργεί κομματικό ακροατήριο”, “απευθύνεται σε κόσμο με χαμηλή νοημοσύνη”, χαρακτηρίζοντάς τα “δικονομικά νόμιμους χαρακτηρισμούς”, όταν του ζητήθηκε να πάρει θέση, ενώ στην ίδια την αναφορά του έγραψε ότι σε εμένα ευθέως αναφέρθηκε στην δημοσίευση εκείνη μόνο όταν απάντησε σε σχολιαστή “δεν θέλω να αναφέρεις το όνομα του συγκεκριμένου απατεώνα”!

Απίστευτα πράγματα από έναν δημοσιογράφο ο οποίος υπέβαλε την αναφορά και μετά απαξίωσε τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και δεν εμφανίστηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο! ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ όμως εμπόδισε το συμβούλιο να με καταδικάσει με το μάξιμουμ της ποινής. Θα μου είχαν επιβάλει και οριστική παύση αν μπορούσαν τυπικά εκ του νόμου να το κάνουν, αλλά δυστυχώς για αυτούς δεν προβλεπόταν. Μου επέβαλαν την αμέσως επόμενη…

Και τι δεν διάβασα σε αυτό το κατηγορητήριο. Ότι ο δημοσιογράφος “δήθεν” χρησιμοποίησε αυτές τις φράσεις, ενώ ούτε ο ίδιος το αμφισβήτησε! “Διαμαρτυρήθηκε” ότι “στοχοποιήθηκε” από εμένα, ότι αυτός δηλαδή στοχοποιήθηκε και όχι εγώ που αμύνθηκα στο απίστευτο υβρεολόγιο (!), και ότι παρανόμως έκανα χρήση της φωτογραφίας του. Της φωτογραφίας ενός δημόσιου προσώπου, ενώ η νομολογία είναι ξεκάθαρη ΚΑΙ στο ότι αν δεν το επιθυμούσε θα μπορούσε να έχει ενεργοποιήσει την ρύθμιση ιδιωτικότητας ΚΑΙ στο ότι είναι δημόσιο πρόσωπο ΚΑΙ στο ότι εγώ αμύνθηκα και στοχοποιήθηκα ως δημόσιο και εγώ πρόσωπο με πλήρη ταυτοποίησή μου.

Τίποτα από όλα αυτά φυσικά δεν μέτρησε.

Και να ήταν μόνο αυτό;

Η φωτογραφία είναι το λιγότερο, το ελάχιστο στο κατηγορητήριο.

Σε αυτό ο εισηγητής Νεοδημοκράτης γράφει ότι εκθέτω κόσμο σε ενδεχόμενο κίνδυνο για τη ζωή τους (τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου), και ότι (ακούστε το!) “παρακινούσα τον κόσμο να μην τηρεί τις συμβουλές των ειδικών για την πανδημία και να μην κατευθύνονται στα νοσοκομεία αλλά να αποχωρούν από αυτά”!!

Αυτό έκανα, ε;

Ρώτησα πού το βρήκαν αυτό, έστω μία φορά που να το έχω πει ή κάνει, απάντηση φυσικά δεν πήρα.

Και στο τέλος διαβάζω, “τέλος, την 25/06/2021 μες τις έγγραφες εξηγήσεις του ενώπιον του ΔΣΑ ανέφερε ότι ένα έτος τώρα (τότε) αγωνίζεται εναντίον όλου του συστήματος (αυτό δηλαδή στο οποίο και ο εισηγητής και ως μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας είναι ενταγμένος) και έχει αποκαλύψει – αποδείξει δολοφονίες ανθρώπων σε 69 (τότε) νοσοκομεία, κατηγορώντας α) για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που δρα από την αρχή της πανδημίας, την κυβέρνηση, την επιτροπή λοιμωξιολόγων και άλλους συγκεκριμένους ‘ειδικούς’ επιστήμονες, τους διοικητές 69 (τότε) νοσοκομείων, τους διευθυντές των κλινικών Covid-19, συγκεκριμένη ομάδα ιατρών και νοσηλευτών σε κάθε νοσοκομείο, τα Μ.Μ.Ε. σε ένα εκ των οποίων ανήκει ο Ρόζος και β) για συγκάλυψη της οργάνωσης αυτής την Δικαιοσύνη και ειδικότερα την ηγεσία του ΑΠ και τις προϊστάμενες αρχές των κατά τόπους αρμοδίων Εισαγγελιών“.

Η αλήθεια είναι ότι …καλύτερα δεν θα μπορούσε να το περιγράψει…

Πλην όμως, χωρίς να ασχολείται καθόλου με το γεγονός ότι για όλα αυτά εκκρεμούσε  (και εξακολουθεί και εκκρεμεί) η σχετική ποινική διαδικασία από τη μήνυσή μου στη ΓΑΔΑ και …άπειρες άλλες παράλληλες ποινικές διαδικασίες σε όλο το φάσμα της απάτης, και κυρίως με το γεγονός ότι εκκρεμούσε η σε βάρος μου ποινική διαδικασία για διασπορά ψευδών ειδήσεων με τα “ψεύδη” να είναι όλα αυτά που περιγράφει, καταλήγει ότι “με τα παραπάνω περιστατικά και την εν γένει δημόσια συμπεριφορά του ο εγκαλούμενος δικηγόρος έδωσε αφορμή για δυσμενή σχόλια (έτσι αορίστως) σε βάρος του Δικηγορικού Σώματος“, οπότε …12 μήνες!

Φυσικά, η πλάκα είναι ότι το κατηγορητήριο αυτό καταρρίπτει το άλλο στο ότι αποκάλεσα όλους τους γιατρούς δολοφόνους (“τους διοικητές 69 νοσοκομείων, τους διευθυντές των κλινικών Covid-19, συγκεκριμένη ομάδα ιατρών και νοσηλευτών σε κάθε νοσοκομείο“)!

Αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα…

ΛΟΙΠΟΝ !

Περιμένω να το κάνετε ΚΑΙ ΑΥΤΟ !

Μετά από …16 μήνες να μου την επιδώσετε ΤΩΡΑ !

Ελάτε να κάνουμε μία ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΚΗ !

Η αλήθεια ΔΕΝ φοβάται!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΔΙΚΑΙΟ θα συντρίψουν κάθε απόπειρα εναντίον τους!

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.