ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. 667 κρούσματα- 8 νεκροί. Τo αποκρύπτουν: Έσκασε η “Χιροσίμα” με τους 20.000 αναρχοκομουνιστές του εφετείου και τα λαϊκά δικαστήρια της αριστεράς. Κικίλιας- Τσιόδρας- Χαρδαλιάς υπόλογοι σύμφωνα με το άρθρο 285 του ποινικού κώδικα

Κοινοποίηση:
exofillo21-10

teaser21-10Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα ακόμα και με ρίσκο της ίδιας μας της ζωής.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 9 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

alitheia-aima-banner

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

opisthofyllo21-10

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. “”ύστερα από την εγκληματική αυτή πράξη του τρίπτυχου Κικιλια-Χαρδαλια-Τσιοδρα που “”άφησαν απροστάτευτους τους πολίτες “” σε ενα τέτοιο συλλαλητήριο …….”” τελικα η ελλαδα ειναι σε χειροτερο επιπεδο απο οτι φαινεται / δειχνει….. ειναι ακομη σε επιπεδο βρεφονηπιακης εξελιξης….. και απο που και εως που τα ελληνοειδη «πολιτες»? Οι πολιτες ζουν σε κρατος και οχι σε χάνι…… οι πολιτες ειναι ενημερωμενες οντοτητες που χειριζοντε κανονες αυτοπροστασιας χωρις να χρειαζοντε τους πολιτικους να τους εχουν απο το χερι και να τους πηγαινουν στράτα ….στρατούλα…. και να τους κανουν ντα αμα δεν ξερουν να αυτοπροστατευτουν…. και ξερουν να περνουν τις ευθυνες τους, τουλαχιστον για τους εαυτους τους, χωρις να μιξοκλαινε κατοπιν εορτης………… και εσεις, ειστε αυτοι που θα προστατεψουν την ελλαδα…………

  2. Ο απαράβατος όρος για να πάμε Χάγη με την Αλβανία και το “πλιάτσικο” του Ερντογάν-Π.Αδαμίδης

    https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=cRTepJ3sS-k

    Παρεμπιπτοντως και πληροφοριακα! Η Αμερικη, απο χρονια εχει αποδεχτει, τα αιτηματα των “Τσαμηδων”! Να θυμησω επισης, οτι ηδη εχει δημιουργηθει κομμα, συμφωνα με τα προ ετων, δημοσιευματα!

  3. Μέχρι τον πλήρη αφανισμό κάθε διαφορετικής άποψης και τον ολοκληρωτικό έλεγχο του διαδικτύου έχουμε λίγο καιρό ακόμα. Ας τον εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε!!

    1. Όπως τα λες. Αν καταφέρουν να κλείσουν και το Μακελειό (το είδαμε στην απόπειρα κατά του Χίου) τι άλλο μας μένει;;;;;;
      Χαρακίρι θα κάνουμε βλέποντας τα ίδια και τα ίδια.Όλοι να λιβανίζουν Κούλη και Νου-δούλα.

  4. Να τους δικασει ποιος;;;;;;; Ανεκδοτο;

  5. Δεν είναι μεταδοτικός λένε ο ιός στα συλλαλητήρια των ζερβομαλακισμένων τεμπελόσκυλων.

  6. Six,six,six the number of the beast
    + Ένα ορφανό που το σκάσε από το πλησιέστερο ορφανοτροφείο.

  7. Δεν τον βλέπω βκσλα τον Δένδια μέχρι να ξεπουλήσει το μισό Αιγαίο οι Τούρκοι και οι Αλβανοί θα τον φάνε λάχανο.

  8. Τα κοινά στοιχεία της σημερινής πραγματικότητας με την περίοδο της Κατοχής (1941-1944) βρίσκονται στην πείνα, στην καθιέρωση των συσσιτίων, στους άστεγους, στην αυξημένη ανεργία, στην ανασφάλεια και και τον διαρκή φόβο για επιβίωση. Η ταύτιση των δύο εποχών δεν μπορεί να συμβεί εξ αιτίας αντικειμενικών διαφορών, κοινωνικών πολιτικών, τεχνολογικών. Παρά τις βασικές αυτές διαφορές μεταξύ των δύο αυτών εποχών, τα παραπάνω χαρακτηριστικά χρησιμοποιούνταν και τότε αλλά και τώρα με μοναδικό σκοπό την τρομοκρατία!!!
    Ο φόβος του αφανισμού από την πείνα ήταν επί γερμανικής κατοχής, στην πραγματικότητα πιο ισχυρός από το φόβο των μπλόκων, των βασανιστηρίων και των εκτελέσεων. Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν την πείνα για να ελέγχουν τον ελληνικό λαό!!!
    Αντίστοιχα σήμερα η ΝΠΤ χρησιμοποιεί τον
    Covid-19 για να φτωχοποιήσει, ελέγξει, εξουσιάσει το λαό οδηγώντας τον στην ανεργία, εξαρτώντας τον από κουπόνια σίτισης και κρατικά επιδόματα, ώστε να την έχει ανάγκη και να μην αντιδρά μέχρι την πλήρη υποταγή του, ακολουθώντας το ρητό του Ξενοφώντα:
    «ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ».

  9. Φυσικό ήταν να υπάρξει τέτοια έξαρση κρουσμάτων και φονική πλέον επίθεση του ιού ύστερα από την εγκληματική αυτή πράξη του τρίπτυχου Κικιλια-Χαρδαλια-Τσιοδρα που
    άφησαν απροστάτευτους τους πολίτες σε ενα τέτοιο συλλαλητήριο 20000 ατόμων χωρίς μάσκες και προφυλάξεις.Μιλαμε περί κακουργήματος. Η λαϊκή ετυμηγορία θα είναι βαριά, κάποια κόμματα πρέπει να χαρακτηριστούν ως «εγκληματικες οργανωσεις» και να δικαστούν οι υπεύθυνοι
    χωρίς ελαφρυντικα …

    1. Αν υπήρξε τέτοια πολυάριθμη διαδήλωση που ποδοπατουσε μάσκες χωρίς μέτρα σίγουρα θα το μαθαίναμε. Υπάρχουν οι «αφελεις» και οι «κατευθυνομενοι».Εσύ ξέρεις σε ποιους ανήκεις.

Comments are closed.