ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟΠΟ ΜΙΧΟ – ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ, ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Κοινοποίηση:
6078367

Την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του Ηλία Μίχου για τις κατηγορίες που αφορούν βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς και για μαστροπεία σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων, ζήτησε από τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Εισαγγελέας Έδρας. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, η ελληνική δικαιοσύνη προσπαθεί να ρίξει στα… μαλακά έναν άνθρωπο που έχει εκμεταλλευτεί ανήλικο κορίτσι.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, μετά από πολύμηνη διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε πως ο κατηγορούμενος ως πρωταγωνιστής της δυσώδους υπόθεσης πρέπει να αθωωθεί για τις βαρύτερες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ο εισαγγελέας θεωρεί πως ο 55χρονος επιχειρηματίας από τον Κολωνό πρέπει να κριθεί ένοχος μόνο για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί , για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται καθώς και για οπλοκατοχή . Συνολικά για τον Μίχο ζήτησε ενοχή για τέσσερις κατηγορίες και απαλλαγή για τρεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Μια χαρούλα την ήξερε την δουλειά… η τανίτσα. Βίζιτα και 50άρικο, μόνη της πήγαινε. Κανένας βιασμός δεν έγινε. Πράξη με ανήλικη έγινε, άλλο αυτό. Φυσικά και η μαμά ήξερε, τσατσά κανονική. Και αν δεν ήξερε, έπρεπε να ήξερε.

      1. Κύριε τράππερ, στα κλαμπάκια της κακιάς ώρας που τραππάρετε, δεν τα βλέπετε τα τανάκια πως ξεφτιλίζονται ή δεν τα βλέπετε;

  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΞΩ ΠΑΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΓΤΧΣ

  3. Τι φταίει ο Μίχος δλδ, που να ξέρει ο άνθρωπος όταν μπήκε στη ΝΔούλα του Καραμάν αλή πως θα ο Κούλης θα έκοβε αριστερά και θα την εξέλισσε σε νέα παιδοκρατία, παρασύρθηκε, για το κόμμα ρε γαμώτο.

  4. ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΛΥΓΝΑΔΗΣ – ΜΙΧΟΣ ΑΘΩΟΙ….ΑΝΑΒΕΙΣ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ;; ΜΕΣΑ!!! ΟΥΤΕΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ….

  5. Με αντάλλαγμα ότι δεν θα πει τα ονόματα των παιδεραστών πολιτικών

  6. …..ΣΑΠΙΛΑ …ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ….ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ!!!……

  7. Λογικά η κα εισαγγελέας πρέπει να είναι πολύ περήφανη για την πρόταση της να μην είναι ένοχος για όλες τις κατηγορίες και ειδικότερα του βιασμού ανηλίκου ο παιδοβιαστής ΝΔουλαίος Μίχος, γιατί κρύβουν το όνομα της; Και γιατί δεν κάνει την υπέρβαση η κα εισαγγελέας και να τα ρίξει όλα στην 12χρονη βιασθείσα; Με την λογική και περήφανη πρόταση της κας εισαγγελέως κάπως θα τους προκάλεσε όλους αυτούς τους παιδογαμιάδες μωρέ!

  8. Για άλλη μια φορά η ίδια επανάληψη. Κούρασε το έργο πια! Ας μας πουν το ονοματάκι του εισαγγελέα, μήπως και τον δούμε και πρόεδρο της δημοκρατίας, ξέρω γω.

  9. Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ΜΙΧΟΣ ΚΡΑΤΤΑ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΝΩΜΑΛΗ ΝΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ……ΛΟΓΙΚΟ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ

  10. Πατρίς, θρησκεία, αρπαχτή, υποκρίσια και παιδεραστία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία!

  11. Εσείς, ξέρετε ποιοι που ψηφίσατε αυτή την εγκληματική οργάνωση που έχουμε, εσείς φταίτε το φελεκι μου. 2 μήνες μετά τα Τέμπη κ θέλατε ανάπτυξη ορνια βλακώδη

  12. Αν δεν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας κ δεν αποδώσουμε δικαιοσύνη στη μέση του δρόμου αυτά τα κουκούλωματα κ οι συγκαλυψεις θα πολλαπλασιαζονται γι αυτό ξυπνάτε κ σηκωθείτε απ τους καναπέδες πριν να είναι πολύ αργά..μονο με αίμα να κυλάει στους δρόμους λύνεται το πρόβλημα..οσο υπάρχει ατιμωρησία τόσο θα αποθρασυνονται δεν το καταλαβαίνετε???

  13. ΝΤΡΟΠΗ!!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

  14. Φίλαθλοι της ΑΕΚ στην Λαμία ανέβηκαν σε ταράτσα να δουν το ματς και για 2 καπνογόνα να κινδυνεύουν με φυλάκιση…ενώ Μίχος Λιγνάδης Τέμπη πλημμύρες να ναι όλοι αθώοι..να μην ξεχάσουμε και τους μαφιόζους που κυκλοφορούν ελεύθερα

  15. Ουρε ξερς ποιους ειμι ιγου? Μυζηθρουκουματοσκυλο τσι νεας κωλοκρατιας! Εχουμι κι ιβροεκλγεςτι να λιεμε τωρα!

  16. Έτσι δουλεύει το σύστημα στην Ελλάδα. Βλέπουν ποιος είναι του κόμματος και ποιος όχι.

  17. Σαν τον Δουρη θα την φανε τα καθικια του κατεστημενου. Συνενοχοι οσοι ψηφιζουν και συμμετέχουν στο βρωμερο συστημα. Το βιαζουν ολοι μαζι τα τερατα.

  18. Μήπως αυτή η ” προστασία “υποδηλώνει κάτι άλλο το να μην ακουστούν τα ονόματα τα οποία πήγαν με αυτό το μικρό κορίτσι καί τις διασυνδέσεις αυτού του μίχου????
    Τι σαπίλα θεέ μου που ζούμε ρε γαμωτο…

  19. Και στη φυλακή είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ που άναψαν ένα καπνογόνο σε ταράτσα πολυκατοικίας!!!

  20. Που είναι οι 400 και πλέον εμπλεκόμενοι κυρίως υπουργοί κλπ ? Για αυτό ο λαδωμενος εισαγγελέας κάνει τη πάπια μήπως κερδίσει θέση στον Άρειο πάγο. Τη γιαγιά με τα τερλικια αν θυμάστε της έριξαν 10 χρόνια φυλακή. Η δικαιοσύνη κατάντησε η πουτάνα του μπουδέρλου Βουλή. Νταβατζής ? Η ΝΔ

  21. Αν δεν σας αρέσει ο Μητσοτάκης ψηφίστε Κασσελάκη. Δημοκρατία έχουμε.

    1. Δημοκρατία είναι και να ψηφίσουμε κάποιον που θα τους βάλει φυλακή όλους αυτούς τους πουλημένους δεξιό τρολάκι.

    2. Τί λογική είναι αυτή; Όχι δεν ψηφίζουμε ούτε τον έναν ούτε τον άλλο.

      Καθεστωτικοί συνεργοί όλοι τους. Πρώτα κρεμάλες και μετά εκλογές.
      O Κασελάκης θα την γλυτώσει μόνο με εξοστρακισμό από τη χώρα. Όλοι οι άλλοι όχι.

    3. Πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο κόμματα λέει…..Μπουχαχαχαχα!!!

  22. Με Γουρλομάτη άρχοντα άριστο και υπηκόους 41% γίνονται “θαύματα” που οι “κακοί” τα ονομάζουν δολοφονίες μαζικές ή ατομικές, εξαφάνιση μαρτύρων, αναστροφή πραγματικότητας, αθώωση εγκληματιών και καταδίκη αθώων και άλλα πολλά.
    Μήπως κάνω λάθος;

  23. Ορίστε η απάντηση γιατί αυτή η χώρα είναι υπό διάλυση

  24. Σας αρέσει αυτή η Ελλάδα… Αυτή και σας αξίζει 41τακατό… Φλωρίδη ακούς;

  25. Το όνομα του εισαγγελέα; Γιατί αυτός πλέον πάει καρφί προαγωγή για εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

    Σάπιο δικαστικό σύστημα μέχρι το μεδούλι.

    1. Ολοκληρη η ελλαδα ειναι σαπια……..τα εχετε καταφερει περιφημα…….με κεφαλή τις κυβερνησεις που μισο-εκλεγετε….γιατι δεν μπορει…..κατι κανετε και οι κατοικοι μεσα στην σαπιο-νοθεια που κυριαρχει…..

      1. Αύριο να γίνουν εκλογές, στοιχιμα ότι θα βγει νδ παμψηφεί. Γιατί τέτοιος κωλολαος είμαστε

Comments are closed.