ΠΑΝΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!! «Το Ιράν απειλεί με χρήση πυρηνικών οπλών κατά του Ισραήλ»

Κοινοποίηση:
ragdaies ekselikseis

Για ενδεχόμενη χρήση πυρηνικών κεφαλών στους βαλλιστικούς πυραύλους του Ιράν έκανε λόγο ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Yoav Gallant σε δήλωσή του που μοιράστηκε στα ισραηλινά ΜΜΕ σε μία σαφή προσπάθεια να νομιμοποιήσουν μία σφοδρή απάντηση από το Τελ Αβίβ που θα αποτελειώσει τον πλανήτη.

Η βαρύτητα της δήλωσης αυτής είναι σημαντική καθώς το Ισραήλ αφήνει για πρώτη φορά ανοικτό ενδεχόμενο το Ιράν να έχει ήδη πυρηνικά όπλα στη διάθεσή του, κάτι που αλλάζει εντελώς τους κανόνες του παιχνιδιού.

Είπε ο ισραηλινός ΥΠΑΜ:

«Εχθές το βράδυ, το Ισραήλ βίωσε μια από τις πιο δραματικές νύχτες που έχουμε ζήσει ποτέ, όταν εκατοντάδες πύραυλοι διαφόρων τύπων εκτοξεύτηκαν, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 100 βαλλιστικών πυραύλων από το Ιράν, ο καθένας με εκατοντάδες κιλά εκρηκτικών.

Η συνεχής προετοιμασία που κάναμε μαζί με τους Αμερικανούς εταίρους μας έφερε τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα», ανέφερε για να συνεχίσει:

«Μαζί με τις ΗΠΑ και άλλες χώρες, έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή συμμαχία, με συντονισμό και συγχρονισμό μεταξύ των αμυντικών εγκαταστάσεων του Κράτους του Ισραήλ, των ΗΠΑ και των εταίρων μας.

Το αποτέλεσμα είναι ο πλήρης περιορισμός των απειλών, εκτός από ένα πολύ, πολύ μικρό περιθώριο, και θέλω να πω από αυτή την άποψη, συγχαρητήρια στο αμυντικό κατεστημένο, συγχαρητήρια στον IDF και συγχαρητήρια στους εταίρους μας.

Έχουμε την ευκαιρία εδώ να δημιουργήσουμε μια στρατηγική συμμαχία ενάντια σε αυτή τη σοβαρή απειλή από το Ιράν, που απειλεί να βάλει πυρηνικά εκρηκτικά στις κεφαλές αυτών των πυραύλων.

Αυτό μπορεί να είναι μια πολύ σοβαρή απειλή.

Οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και οι σύμμαχοί του στέκονται ώμο με ώμο για να αμυνθούν ενάντια σε αυτήν την απειλή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response