ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ! ΠΗΡΑΝ την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στα ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ! Άρχισαν να ξεσπάνε για τα ειδεχθή μέτρα που δεν είχαν κιόλας τόσο άσχημη καραντίνα όπως εμείς!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lemesos-epeisodia-pigi-sigmalive


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΎΝ ΓΙΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΎΤΕΡΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΈΔΩΣΕ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

  2. Προς το παρόν επανάσταση αναβάλετε…
    Έχει μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί μετά τον θάνατο μας ! ! !
    Ενώ στη Κύπρο ο Λαός επαναστάτησε βγαίνοντας στους δρόμους, (τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και της αρπαχτείς, φυσικά δεν δείχνουν πλάνα, μπας και ξυπνήσουν οι Έλληνες) οι υπνωτισμένοι ιθαγενείς που κατοικούν στην χερσόνησο που βρέχεται δεξιά και αριστερά της από το Ιόνιο και το Αιγαίο πέλαγος, ενώ νότια από την Μεσόγειο, δέχονται φοβισμένα, αποχαυνωμένα και καρτερικά, αυτά που υπογράφουν οι εφιάλτες του γένους ! ! !
    Αλλά…. Τι μπορεί περιμένει κανείς από τους απαθείς ιθαγενείς αυτής της χώρας, όπου μιά τηλεοπτική άδεια κοστίζει 70 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ολόκληρη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ για 45 εκατομμύρια μόνο;
    Τίποτα…
    Απλά ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ μέχρι την στιγμή που θα ξυπνήσει μέσα μας η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

Comments are closed.