ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ! ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ! ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ” ΣΤΗ ΓΑΖΑ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ. ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ; (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κοινοποίηση:
Β1

Βομβαρδίζουν το ένα νοσοκομείο μετά το άλλο. Χτύπησαν το ”Βαπτιστής” .. Το Κυβερνητικό Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης: Το Ισραήλ διέπραξε έγκλημα πολέμου, με στόχο την αυλή του Νοσοκομείου Baptist/ Βαπτιστής στην πόλη της Γάζας. Χτυπήθηκε το Baptist Hospital (Al Ahli Arab Hospital) στη συνοικία Al Zaitoon στο κέντρο Γάζας. 800 νεκροί μ΄ένα χτύπημα. Ο απολογισμός αλλάζει ραγδαία.

τελευταία αναφορά 1.100 νεκροί.

Εκατοντάδες εκτοπισμένοι κάτοικοι της Γάζας είχαν βρει καταφύγιο στην αυλή του νοσοκομείου νομίζοντας ότι θα ήταν ασφαλές επειδή είναι ένα νοσοκομείο που χρηματοδοτείται από χριστιανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Δεκάδες νεκροί και τραυματίες σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές.. Λουτρό αίματος στο ”Βαπτιστής”. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι 5000 Παλαιστίνιοι αναζητούσαν καταφύγιο μέσα στο Νοσοκομείο.

Νωρίτερα ..Υπουργείο Υγείας Γάζας:

Υπολογίζουμε ότι πάνω από 500 σκοτώθηκαν μετά τον βομβαρδισμό του ισραηλινού στρατού στο αραβικό νοσοκομείο Baptist/Al-Mamadani αναφέρει το al jazeera. Και 600 τραυματίες.

«Εκατοντάδες θύματα ήταν στα ερείπια» αναφέρει το Υπ. Υγείας, χωρίς να διευκρινιστεί αν ήταν νεκροί ή τραυματίες. Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναφέρει ότι ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 500.

Τέσσερα νοσοκομεία έχουν ήδη βομβαρδιστεί στη Γάζα από τους Ισραηλινούς! παράπλευρες απώλειες!

Το νοσοκομείο Al-Shifaa στη Γάζα έχει πλήρη διακοπή ρεύματος..

θανατοκομεία της Γάζας..

Wael Al Dahdouh, ανταποκριτής του Al Jazeera:
Στο Νοσοκομείο Arab Baptist, γίναμε μάρτυρες φρικιαστικών εικόνων παιδιών, νέων, ηλικιωμένων και γυναικών, ακρωτηριασμένων μελών και σωμάτων.
Η βομβιστική επίθεση έγινε στο κέντρο του νοσοκομείου και όχι στα περίχωρα.
Δεν μπορούμε να μιλήσουμε λόγω της φρίκης αυτού που είδαμε.
Είδαμε σωρούς από κρέατα συσκευασμένα σε σακούλες. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Al Jazeera, Wael Dahdouh, το Israel προφανώς χρησιμοποίησε ένα είδος βόμβας διασποράς , το οποίο κατάφερε να απελευθερώσει χιλιάδες θραύσματα στον βομβαρδισμό του Νοσοκομείου Baptist. «Μια λιγότερο βαριά βόμβα, που προκαλεί πυρκαγιά και τεράστιο αριθμό θανάτων».

Πήραν τα παιδιά τους διαμελισμένα σε σακούλες. Εικόνες που θυμίζουν ISIS σ΄ένταση βίας. ακρωτηριασμοί διαμελισμοί πολτοποίηση

Το Ισραήλ αποποιείται το μαζικό έγκλημα αυτό κατά της ανθρωπότητας. Με προπαγάνδα που πείθει μόνο τον Μπάιντεν και τους κάθε είδους κανιβαλιστές που προσκλήθηκαν στο Σατανιστικό γεύμα αίματος στη Γάζα ισχυρίζεται αναιδέστατα και απευθυνόμενο προς απολιθώματα εγκεφάλου ότι το χτύπημα στο νοσοκομείο σύμφωνα με Tsahal, θα μπορούσε να ήταν από ρουκέτα που ξαστόχησε της Hamas. Ο εκπρόσωπος τύπου του ισραηλινού στρατού δήλωσε ότι το εβραικό κράτος επαλήθευσε την πληροφορία για χτύπημα στο νοσοκομείο υπογραμμίζοντας ότι θα μπορούσε στην πραγματικότητα για ρουκέτα που ξαστόχησε της Hamas..

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Αμπάς αποσύρεται από την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Μπάιντεν στην Ιορδανία όπου έχουν ξεσπάσει μεγάλες διαδηλώσεις.

Τώρα πήρε φωτιά κα η Δυτική όχθη όλη η Παλαιστίνη περνάει σε πόλεμο..

Αναφορές από Γάζα μιλούν για 1100 νεκρούς. Mαζική ανθρωποθυσία 1000 ανθρώπων μ΄ένα χτύπημα στο βωμό του Biden που πάει αύριο να πλύνει τα χέρια του στο ποτάμι αίματος των παιδιών της Παλαιστίνης.

Είναι όντως π.Χ εκεί κάτω και κάνουν μαζικές ανθρωποθυσίες παιδιών……..

Ανταποκριτής Al-Hurra στη Γάζα: Αναφορές ότι περισσότεροι από 870 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επιδρομή στο Νοσοκομείο Baptist, εν αναμονή επίσημων αριθμών από το Υπουργείο Υγείας..

Σκοτώθηκαν γιατροί νοσοκόμοι κλπ οι Ισραηλινοί είχαν προειδοποιήσει εκκενώστε το νοσοκομείο. Είχαν το λόγο τους ..

 Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς φεύγει από την Ιορδανία χωρίς να περιμένει να συναντήσει τον Μπάιντεν ή τη σύνοδο κορυφής των τεσσάρων χωρών και ζητά να επιστρέψει αμέσως στη Ραμάλα.

Το αφήγημα της Τσαχάλ δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ούτε οι πολεμικοί ρεπόρτερ του Ισραήλ. Μασούν τα λόγια τους οι μεν μας λένε είναι το Ισραήλ οι δε μας λένε ερευνούν....

 Στη Χομς άρχισε η α΄φάση πολέμου σήμερα με το χτύπημα στο νοσοκομείο μπαίνουμε στη β΄φάση! ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ”Η περιοχή βρίσκεται στα πρόθυρα ενός πολύ ευρύτερου πολέμου” όπως λέει κι ο Ισραηλινός. Σήμερα πυροδοτήθηκε αυτός ο μεγάλος διευρυμένος πόλεμος…

Μετά τη Χομς .. η Γάζα. Μετά το μακελειό στη Χομς η σφαγή στο Ισραήλ.. ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ

η σειρά γεγονότων

ενώ το Ισραήλ βομβαρδίζει καθημερινά τη Συρία χτυπήθηκε με προηγμένα drones η Στρατιωτική Ακαδημία σε τελετή αποφοίτησης στη Χομς κοντά στους 200 νεκρούς απόφοιτοι και συγγενείς τους.

Την επομένη σφαγή των εποίκων 1400 Ισραηλινών από τυφλό γιουρούσι της Χαμάς.

Στη συνέχεια 10 μέρες βομβαρδισμός Γάζας 3.000 νεκροί.

Αυτό είναι το χρονολόγιο αυτού του πολέμου..

dimpenews.com

Δείτε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. για οτι συμβαινει, ΥΠΟΨΙΝ, οτι οι μαεστρος της προβοκατσιας ειναι ο ΤΟΥΡΚΟΣ

  2. Ο Χίτλερ ήξερε τι έκανε αλλά το έκανε με τελείως λάθος τρόπο. Με αλαζονεία, με αιματοκυλισμα του πλανήτη και απάνθρωπα εγκλήματα. Αν το έκανε με διπλωματία με συμμάχους και έκοβε το εβραϊκό στοιχείο ώστε σιγά σιγά να εξαφανιστεί θα είχε προσφέρει στην ανθρωπότητα, τώρα όμως βγήκε σε βάρος της ανθρωπότητας αφού το εβραϊκό λόμπι είναι πανίσχυρο και με πολύ χρήμα. Τους πτωχευεις και τους εξαφανιζεις. Δεν τους δίνει σημασία και αξία κανείς.

  3. Aυτή η φωτογραφία με το μωρό είναι ό,τι πιο χειρότερο έχει γίνει στον πλανήτη.

  4. Τελικά ο @δόφλος είχε δίκιο.
    Η πιο βάρβαρη φάρα στον πλανήτη. Όσοι νομίζετε το αντίθετο διαβάστε πως οι εβραίοι μαζί με τους τούρκους έσφαξαν χιλιάδες Έλληνες (η σφαγή της Χίου είναι ένα μόνο δείγμα). Ίδιος πολιτισμός με τη χαμάς. Υπάνθρωποι.

  5. Mπορει να ειναι και προβακορικο χτυπημα απο την χαμας ,γνωστες τακτικες στους πολεμους για να ενοχοποιησει τον εχθρο για εγκληματα πολεμου και να ανοιξει τους ασκους του αιολου , εμεις δεν εχουμε λογο να υποστηριζουμε καποιον , μην τρελαινεστε μερικοι

  6. Ήξερε τί έκανε ο Χίτλερ σε αυτούς τους υπανθρώπους

  7. Ελατε ρε παιδια ειναι η αυτοαμυνα του Ισραηλ το επε και ο πρωθυπουργος της Μπανανιας Μητσοτακης. Το να ισοπαιδωνεις μια πυκνοκατοικημενη περιοχη απο αμαχους , γυναικες και παιδια , λεγεται τωρα… αυτοαμυνα! Τι λετε ρε κοπροσκυλα του δηθεν πολιτισμενου κοσμου , που ανεχεστε αυτην την γενοκτονια ;;;;; Επειδη η Χαμας εκανε οτι εκανε , πρεπει τωρα το Ισραηλ να κανει τρεις φορες χειροτερα;;; Ετσι λεει το διεθνες δικαιο ;;; Αντε να χαθητε!

  8. Ενταξει τι να πεις πραγματικα φρικη και τα φτηνα ψεμματα οτι κρυβονται μελη της χαμας στα νοσοκομεια δεν πειθουνε κανεναν.
    Ολα αυτα γινονται με της ευλογιες της ευρωπης και της αμερικης.

  9. Γεωργιάδη που φωτογραφήθηκες με σημαίες του Ισραήλ και είσαι με τον πολιτισμό πάρε τον πολιτισμό τώρα παλιολακαμά. Δες τα τέρατα τι συνεχίζουν να κάνουν βλάκα. Χειρότεροι δολοφόνοι ακόμη και απλό τους Αμερικανούς.

  10. μη μιλάτε ακόμα…. γιατί μάλλον οι μουσουλμάνοι την έριξαν για να κερδίσουν τη συμπάθεια των δυτικών. δε μπορεις να ξερεις

  11. Αισχος.. αποκτηνωση…ο πάτος του ανθρώπινου είδους.. εγκληματίες…ο Χίτλερ ήξερε τελικά τι έκανε…η ίδιοι οι Εβραίοι τον δικαίωσαν…Ας μην βρει ούτε η ψυχή τους δικαιωση εις τους αιώνας των αιώνων… δεν μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό το ανείπωτο απερίγραπτο δράμα…ο ίδιος καταραμένος λαός από Χριστού εποχή εώς σήμερα…

  12. μεγαλη σφαγη!!! πολυ αιμα…. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ… αλλα τοσο αιμα…με μωρα παιδια… πραγματικα δεν ξερω τι μας περιμενει εμας τους υπολοιπους.. αλλα δεν νομιζω οτι ειμαστε τοσο ασφαλεις οσο νομιζουμε..
    σε αυτο το δραμα…μονο σκυβουμε το κεφαλι, κλαιμε, ή φοραμε μαυρα

  13. οι μουσουλμανοι εχουν παρομοια σχεδια με το ισραηλ για την Ελλαδα…. στο επικεντρο των μουσουλμανων βρισκεται η μουσουλμανικη αδελφοτητα… η παγκοσμια τζιχαντ διοικειται απο την μιτ και χρηματοδοτειται απο πολλες πλευρες αλλα κυριωτερα απο το σκαταρ και τους σαουδες…. αυτο που χτυπησε το ισραηλ θα χτυπησει και την Ελλαδα…. και για τους ελληνες που στηριζουν παλαιστινη καλα κρασια…. και για τους ελληνες του κατεστημενου που στηριζουν ισραηλ καληνυχτα… ο μεγαλος και τρανος στρατος και οι καλυτεροι κομαντος στο κοσμο και οι καλυτερες υπηρεσιες του κοσμου στο ισραηλ φαγανε την πρωτη μονο εκπληξη και οι υπολοιπες ακολουθουν… ηδη οι τουρκαλβανοι και οι πιο καινουριοι μουσουλμανοι εκπορνευσαν και πρεζωσαν την Ελλαδα…. τωρα ακολουθει το τελειωμα του ελληνισμου ο ολοκληρωτικος αφανισμος απο τον ελλαδικο χωρο αν δεν αρχισουν να μιλανε τα τουφεκια συντομα….
    και ο μητσοδρακουλας για μια ακομη φορα με τους ηττημενους θα συρει την Ελλαδα μεχρι να πεσει το δικτατορικο καθεστως τους….

  14. πρέπει οι λαοί να ξεσηκωθούμε να σταματήσουν οι πόλεμοι είναι τρέλλα αυτό το πράγμα, να επικρατήσει η ειρήνη…

    1. μην ανησυχεις…. θα ερθει ο αντιχριστος να μας σωσει απο ολη την κολαση επιγης που δημιουργησαν οι ακολουθοι του για να τον δεχτουμε….. και τυχαια θα ειναι ο μεσσιας του ισραηλ….. ενα απο τα βασικα προβληματα που θα μας υποσχεθουν οτι θα λυσει θα ειναι το αραβοισραηλινο….

  15. η διαφορα μεταξυ των αμαχων ισραηλινων και των ομηρων και των παλαιστινιων ειναι οτι οι τζιχαντιστες δεν υπολογιζουν καθολου ουτε τους δικους τους αμαχους και δεν πτοουνται καθολου συνεχιζοντας τη τζιχαντ… ενιοτε και οι ιδιοι οι τζιχαντιστες χρησημοποιουν τους δικους τους αμαχους ως ανθρωπινη ασπιδα διοτι η αξια που εχουν οι αμαχοι τους για αυτους ειναι μηδαμινη…
    αξια για τους μουσουλμανους εχουν την μεγαλυτεροι αυτοι που κανουν τζιχαντ και το ισραηλ δεν θα τους κανει να κλαψουν διολου τους τζιχαντιστες σκοτωνοντας τους αμαχους τους…. σκοτωνοντας τους ιδιους τους τζιχαντιστες μονο πονανε αυτοι που κανουν τη τζιχαντ….

    1. Όλοι οι στρατοί το κάνουν αυτό. Και οι Ουκρανοί το ίδιο κάνουν

  16. Λοιπόν στο βίντεο ακούγεται ξεκάθαρα ότι αυτό που έπεσε ήταν πύραυλος και όχι ρουκέτα..υπαρχει μεγάλη διαφορά..1000% λοιπόν ότι έπεσε από τους Εβραίους..κ κάπου εδώ η κατάσταση θα ξεφύγει..δεν θα βρει ο παπάς να θάψει εκεί κάτω..η χεζμπολαχ θα τους ξεφτυλισει τώρα..η χαμας είναι γατάκι μπροστά της!!

    1. ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΤΖΟΥΤΖΟΥΡΗ ΤΟΥΡΜΠΟ-ΡΑΜΠΟ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΟΜΕΝΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΙΤΑ ΚΕΜΠΑΠ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ. ΕΤΣΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 41%?? ΕΜΑΘΕΣ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΚΕΤΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΙΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΣΑΣ.

  17. Η ρουκέτα ήταν από την πιλαφο-Χαμάς. Οι φωτογραφίες είναι από ΑΙ. Δεν ψαρώνουμε με fake news.

    1. βρε μαλα;κα , μεχρι και το BBC τα δειχνει, κωλοζωο πελασγε

    2. ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΜΟΥΛΕ ΝΔΟΥΛΗ ΣΚΥΨΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΡΟΥΚΕΤΑ.

    3. Ναι ρε εβραϊδι;Έτσι σου είπαν να λες;

  18. μΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ο Χιτλερ και προσπαθησε να απαλλαξει τον πλανητη απο τά παρασιτα αυτα, τους βρωμερους τοκογλυφους και ψυχανωμαλους εβραιους. Ενας θειος μου στην Ευβοια, ειχε σωσει απο τους Γερμανους οικογενεια εβραιων ,παρουσιαζοντας τους σαν ελληνες,συγγενεις του. Αποτελεσμα, μετα τον πολεμο, τους συνανταγε στην Αθηνα ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ. Τετοια σκουληκια ειναι, ΣΣτη Ρουμανια, στον πολεμο, ο κοσμος λιμοκτονουσε και οι εβραιοι εβγαιναν στα μπαλκονια τους, να τους βλεπει η γειτονια, γελαγαν ειρωνικα ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΨΩΜΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. μΟυ το εχει διηγηθει οικογενειακος φιλος Αυτοιι ειναι ο “ΕΚΛΕΚΤΟς ΛΑΟς ΤΟΥ “γΙΑΧΒΕ” . [ ΟΙ ιΕΧΩΒΑΔΕς ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΠΥς,ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥς

Comments are closed.