Ο Sin Boy τα βάζει και με τον Γ.Αντετοκούνμπο- Νέα επίθεση (EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
sin_boy

Μετά την επίθεση στον εκλιπόντα Παντελή Παντελίδη, ο Sin Boy έθεσε στο στόχαστρο και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Sin Boy φαίνεται πως κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όταν δεν απασχολεί την κοινή γνώμη με τα… τραγούδια του, προσπαθεί να μένει στον «αφρό» μέσω social media.

Το τελευταίο διάστημα ανεβάζει συνεχώς stories στο Instagram, κάνοντας επιθετικά σχόλια προς άλλα δημόσια πρόσωπα ιδιαίτερα αγαπητά στο ευρύ κοινό.

Ο Sin Boy ανέβασε stories που αναφέρονται στον έλληνα διεθνή φόργουορντ και super star του ΝΒΑ, για τον οποίον λέει τα εξής:

«Και ο μετανάστης που εντελώς κατά τύχη ξεκίνησε από Ελλάδα και έγινε MVP στο ΝΒΑ, είναι το καλύτερο παιδί.

Έτσι λένε όλες οι διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα που δεν άφησε ούτε μία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο».

122

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν φταίει ο σιν φταίνε οι μαλακες οι Έλληνες που κάνουν φίρμα τον κάθε αταλαντο.Ας πάει στην Αλβανία να κριτικάρει αν έχει κοτσια,

  2. έχει ενοχληθεί από τον αράπη που βγάζει εκατομμύρια στην Αμερική, αφού όλοι οι αλβανοί έχουν πάει Αμερική και Καναδά ως εργάτες, γιατί δεν πάει και αυτός;;;;;;

    1. εσυ όμως απ τον “αραοπη” εισαι πολύ πιο κατω, πρεπει να σε ποναει

  3. Μας έχετε ζαλίσει τα φρύδια με τον κάθε σεληνιαζόμενο. Μου θυμίζει μια ιστορία με τον Λάζαρο που τον ανέστησε ο Χριστός και είδε μια φορά δύο ανθρώπους να μαλώνουν για ένα πήλινο σκεύος και γέλασε λέγοντας ο πηλός τσακώνεται για τον πηλό. Έτσι και ο μετανάστης Α’ μας τα πρήζει για τον μετανάστη Β’. Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.

Comments are closed.