Ο Ice Cube αρνήθηκε ρόλο 9 εκατ. δολαρίων επειδή του είπαν να εμβολιαστεί: «Γ@μ@ αυτό το εμβόλιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
image-317

Θέλει κοχόνες…

Ο ράπερ Ice Cube εγκατέλειψε έναν κινηματογραφικό ρόλο 9 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να υποταχθεί στην εντολή εμβολιασμού του στούντιο του Χόλιγουντ για τον Covid-19.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός επρόκειτο να εμφανιστεί στο πλευρό του Jack Black στην κωμωδία της Sony Oh Hell No.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια αναφορά του The Hollywood Reporter, ο Ice Cube αποφάσισε ότι προτιμά να απομακρυνθεί από το έργο παρά να συμμορφωθεί με την εντολή παραγωγής για να εμβολιαστεί, λέγοντας «γ@μ@ αυτό το εμβόλιο και γ@μ@ αυτούς που προσπαθούν να με αναγκάσουν να το κάνω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Με το χεράκι όμως κάνει την πυραμίδα στο ματάκι.

  2. Καλύτερα 9 εκατομμύρια λιγότερο παρά ανακοπή ή καρκίνο.

  3. Το παραδοξο ειναι οτι πηρα μονο το πρωτο εμβολιο και δεν αρρωστησα ποτε. Αλλα τα υπολοιπα ατομα που γνωριζω που πηραν και τα 4 εμβολια οι περισσοτεροι χτυπηθηκαν με covid.

  4. εννοείται και εμένα άμα μου έδιναν κάνα εκατομμύριο να το κάνω τα φρύδια μου θα έπαιρναν .βασικά όσα και να δώσουν θα έλεγα όχι ,καλά έκανε ο τύπος και δεν δέχτηκε απλή λογική .ενώ εδώ για 150 ευρώ πολλοί και οι υπόλοιποι τζάμπα πήγαν το έκαναν ,τι να σκεφτούμε και τι να πούμε όταν ο άλλος δεν έχει ιδέα τι του γίνεται και το χειρότερο ψηφίζουν όλοι αυτοί .πόσο μυαλό ήθελε άραγε να πούνε όχι ?είναι να απορείς και να μην χωράει στο μυαλό σου πως υπεκυψαν έτσι απλά .
    ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ούτε μισό λόγο για τον οποίο πήγαν και το έκαναν ,το μόνο που μου περνάει από το μυαλό είναι ότι είναι αδύναμα ανθρωπάκια και ότι φοβούνται αυτό !

  5. τι κριμα που δεν ειναι σαν τον ντζοκοβιτς :-))((…….. και τα εκατομυρια και ανεμβολιαστος ο joke………..
    ο Ice Cube μαλιστα….. βαρβατος και κοχονατος……….. ρεσπεκτ!!!!!!!!!!!!!! ο ντζοκοβιτς ελπιζω να μην μπη στην Μελβουρνη…… ο κοσμος ξυνιζει σιγα-σιγα παλι……….. χαιρετισμους στον χρυσοβαλαντη

  6. Μπορεί να έχασες 9 εκ. $ αλλά τουλάχιστον έχεις την υγεία σου.

Comments are closed.