Ο «τυφώνας Τατιάνα» έπαθε… πανωλεθρία! Δεν ξεκολλάει από τα μονοψήφια η Στεφανίδου και μπαίνει σε ξένα «χωράφια». Εκνευρισμός και σούσουρα στους διαδρόμους του Alpha…

Κοινοποίηση:
11111

Εμφανίστηκε ως… «σωτήρας» της πολύπαθης ζώνης 11.00-13.00 που, παρά τις προσπάθειες της Ελεονώρας Μελέτη και της Μαρίας Νικόλτσιου, δεν έφτασε στα επίπεδα που προσδοκούσε ο Alpha.


Μετά το κόψιμο, λοιπόν, δυο εκπομπών, η Τατιάνα Στεφανίδου πέρασε το κατώφλι του καναλιού της Παιανίας με δόξα και τιμή όμως, μέχρι τώρα, μόνο για πανωλεθρία θα μπορούσαμε να μιλήσουμε αφού το TLive δεν εννοεί να ξεκολλήσει από τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, προκαλώντας στη διοίκηση απογοήτευση και έντονο προβληματισμό.

Δείτε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Η ανακυκλωση τηλεσκουπιδιων τελειωνει αρκετα τοσα χρονια.Ουστ τσοκαρο και τουρκοσπορη του κερατα !!!!

  2. ο κοσμος εχει προβληματα. με την γιαγια και τα δηθεν θα ασχολειται?

  3. Καλά να παθει , ο ελληνικός λαός δεν συγχωρεί τους προδότες. Να φύγει από την Ελλαδα, να πάει στα τσακιδια το αποβρασματα μαζί με τον άντρα της και τα παιδιά της.

  4. ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ

  5. Πρέπει να καταλάβει ο τηλεθεατής και ο αναγνώστης, ότι αυτός έχει την δύναμη…!! Ο τηλεθεατής, την δύναμη να εξαφανίζει κάποια τηλεοπτικά σκουπίδια και ο αναγνώστης, την δύναμη να επιβραβεύει κάποιες εφημερίδες που λένε αλήθειες που πονάνε!!!!

  6. Ο/Η Και δεύτερη λύση για να ανέβουν τα νούμερα της Τάτι λέει:

    Να μας πει μπας και γνωρίζει, μπας και πήρε τίποτα το αυτί της, μπας και άκουσε κανα κουτσομπολιό, μήπως ο άντρας της αδελφής του Ευαγγελάτου είναι που έχει όλα τα τσοντο τηλέφωνα ‘σκισε με’ ‘γλύψε με΄ που παίζουν με πληρωμή τις νύχτες..
    Και μήπως άκουσε αν τυχόν τα έσοδα πιστώνονται σε εταιρία Παναμα.
    Και μήπως κάτι σιτε δήθεν γνωριμιών που είναι χοντροαπάτη της ανήκουν.
    Θα σου στείλω Στέφανε να βγάλεις πράγμα που σπαρταράει

  7. Ετσι, πλήρωνε alpha τα κοπρόσκυλα. Ρε ούστ!!!!

Comments are closed.