Ο τηλεοπτικός απόπατος της Τατιάνας και το κράξιμο! Έκανε εκπομπή με τον τραυματισμένο αστυνομικό να κείτεται στα πόδια της σαν… καρτούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
τατιανα-αστυνομικος

Μια θλιβερή τηλεοπτική εικόνα είχαν την ατυχία να αντικρίσουν όσοι τηλεθεατές άνοιξαν το απόγευμα της Τετάρτης τους τηλεοπτικούς τους δέκτες στη συχνότητα του Alpha, όπου η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε το θέμα του τραυματισμού του αστυνομικού στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, με το ολόγραμμα του άνδρα να κείτεται στα πόδια της, ενώ η ίδια συνομιλούσε με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρο Χρονόπουλο.


Μάλιστα, το συγκεκριμένο γραφικό έκανε την εμφάνισή του και σε άλλες φάσεις της εκπομπής όταν συζητιόταν το συγκεκριμένο θέμα. Η εικόνα είναι ανατριχιαστική από μόνη της, ενώ ακόμη πιο προβληματικό είναι το γεγονός ότι το αντιαισθητικό γραφικό απεικόνιζε και κινητικά τη στιγμή που ο αστυνομικός έπεφτε στο έδαφος έχοντας δεχτεί χτυπήματα από ορισμένους συγκεντρωμένους.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Η ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΤΑΤΥ?

  2. Καλα δεν υπαρχει κανενας ΑΝΘΡΩΠΩΣ σ αυτο το καναλι να την βαλει λιγο στην θεση της????,μ αυτα τα σκουπιδια και τα ξεφτιλικια που ….προβαλλει καθε μερα απο την χειροτερη εκπομπη που …..παρουσιαζει αυτο το σουργελο,δεν το καταλαβαινουν εκει στο καναλι οτι η ….κυρατσα αυτη δισφημιζει, ολο το καναλι μαζυ με τον ιδιοκτητη του.Λιγη τσιπα οχι φυσικα απ αυτην αλλα τουλαχιστον απο τον υπευθυνο της ………εκπομπης της χρειαζεται !!!!!!!!

  3. ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΣΚΟΝΕΣ ΣΤΕΣ ΤΟΥΑΛΈΤΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΑΛΕΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ
    ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΣΤΗ….

  4. δεν έσκυψε ούτε μια γάζα να του βάλει του ανθρώπου…..να του δώσει το φιλί της ζωής, απαράδεκτη!

  5. Τι ζεϊμπεκιά ήταν αυτή; Ξεπέρασε και την Ζήνα.

  6. Θυμάμαι όταν βγήκε κλαίγοντας τότε που πήρε φωτιά το κανάλι που δούλευε ο αντρούλης της, και κατηγορούσε όλο τον κόσμο ότι χαιρόμαστε με την δυστυχία τους…

  7. αυτή η σαύρα πήρε 80.000 € για το site της tlife κ. ο χιμπατζατος της 250.000 € για το δικό του newsit με την λιστα Πέτσα. Είδα τα ποσά με τα μάτια μου, όταν δόθηκε στην δημοσιότητα η λίστα.
    , τα γκαιμπελικα τσόλια.

  8. Γλυψε… Που ξέρεις αύριο μπορεί να σου σβήσει καμία κλήση!

  9. Δεν ξέρω ποιός είναι πιο κατάπτυστος.
    Η Τατιάνα ή αυτοί που την παρακολουθούν?
    Όσο το σκέφτομαι, η “ζυγαριά” γέρνει προς τους δεύτερους.

  10. Αυτη τη “σαυρα” δε τη βλεπει κανεις.
    Γιατι την πληρωνουν οι καναλαρχες…ριναι μια απορια.

  11. Εάν ήταν το παιδί της, θα το απεικόνιζε; Αλλά μακριά από τον κώλο μας και ό,τι να’ναι…

  12. Γνωστό νούμερο η κυρία. Τι βισμα έχει και είναι ακόμα στη τηλεόραση? Μήπως συνεχίζει την παλιά της τέχνη? Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που τη βλέπουν? Να σταλεί άμεσα στο Ισλαμαμπάντ να καταλάβει τι είναι δημοκρατία του τύπου.

    1. Ό,τι βύσμα έχουν οι Καρύδη-Αθερίδης,που τους τρώμε στη μάπα τόσα χρόνια!!!..

  13. ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΓΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ”ΑΥΤΟΥΣ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΣΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ

  14. ΒΡΕ Α ΓΑΜΗΣΟΥ,Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
    Η ΚΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ,ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ
    ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΧΑΧΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΙΓΟΥΣ.ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ

  15. ΜΕΓΑΛΗ Κ@ΡΓΙΟΛ@. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ.

  16. Παιδιά, τι ήταν αυτό? Γιατί το έκανε? Καθόλου αίσθημα ανθρωπιάς?….

Comments are closed.