Ο “τεράστιος” Βασιλακόπουλος “αποκαλύπτει” για τη νέα γενιά των εμβολίων – Είστε έτοιμοι;

Κοινοποίηση:
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν θα υπάρχει νέο, πιο αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά ούτε και στις αρχές Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον καθηγητή Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

«Δεν θα υπάρχει καινούργιο εμβόλιο ούτε 1η Σεπτεμβρίου, ούτε 1η Οκτωβρίου. Μέσα με τέλη Οκτωβρίου θα είναι έτοιμη η Pfizer και αργότερα η Moderna», δήλωσε ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι από την ώρα που θα φτιαχτεί και θα κυκλοφορήσει το εμβόλιο, δεν μπορούν να κάνουν αναμνηστική δόση μερικά δισεκατομμύρια άνθρωποι την ίδια μέρα. Η λογική λοιπόν ‘’να βγει το καλό, το καινούργιο’’, δεν βοηθάει σε κάτι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η επόμενη γενιά των εμβολίων

Ο ίδιος εξήγησε πως «πήγαμε να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό εμβόλιο πολύ γρήγορα, γιατί η επιστημονική κοινότητα επιχορηγήθηκε με τεράστια ποσά, και από τις κυβερνήσεις και από φιλανθρωπικα ιδρύματα. Τώρα στις ΗΠΑ γίνεται μια πολύ μεγάλη κουβέντα για την επόμενη γενιά των εμβολίων, που θα είναι είτε εμβόλια τοπικά, στο ανώτερο αναπνευστικό, κυρίως εισπνεόμενα από τη μύτη, ώστε να κάνουν τοπική έντονη ανοσολογική απόκριση και να προστατεύουν από τη μόλυνση, όχι από τη νόσηση, ή εμβόλια που θα είναι εναντίον των κομματιών του κορωνοϊού που δεν αλλάζουν, ώστε να μην κυνηγάμε συνέχεια τον κορωνοϊό που αλλάζει, αλλά να τον χτυπάμε στις σταθερές του επιλογές. Και συζητιέται να δοθεί από την αμερικανική κυβέρνηση ένα ποσό ανάλογο με αυτό που δόθηκε στην αρχή για τα εμβόλια, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα που ήδη τρέχει για αυτά τα εμβόλια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αυτή η λουλού είναι για πολλά πολλά γιαούρτια, ληγμένα εννοείται.

  2. Ρε Μπιλακόπουλε άει χάσου κοπρίτη δημοσιοκηφήνα.

  3. Αν εσυ εισαι γιατρος με την εννοια της λεξεως εγω ειμαι αστροναυτης! Αντε σαουριαξε καμια βολα που λεν και στο χωριο μου! Αρκετα πια μας τα πρηξες!

  4. Από την Αννίτα Πάνια στην επιτροπή και φυσικά με το ακαταδίωκτο.
    Μιλάμε για το υψηλότατο επίπεδο επιστήμονα που πραγματικά μας κάνει ώς Έλληνες υπερήφανους……..

  5. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!
    300% Περισσότερες πιθανότητες να πάθει ”ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ” ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ απ’ ότι ο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ!!!

  6. Άρες μάρες κουκουνάρες! εμβολιολάγνος καλοπληρωμένος του συστήματος

  7. Την ώρα που τα λέει αυτά, δεν βρίσκεται ένας ρεζίλης δημοσιογράφος να τον ρωτήσει γιατί δεν είπε κουβέντα για τη συναυλία των iron maiden με 55.000 κόσμο στο οακα. Ή για τις συναυλίες με χιλιάδες κόσμο σε όλη την Ελλάδα. Διασπορά υπάρχει φαίνεται μόνο στις εκκλησίες και στις παρελάσεις ενώ στις συναυλίες και στα γήπεδα τηρούνται οι αποστάσεις! Μπόλι κάθε μέρα θέλουνε!

  8. τον δονητή που έχει στον κ@λο του διαρκώς και βγάζει αυτή την αδερφίστικη τσιριχτή φωνή, πότε θα τον βγάλει??

  9. ……μιλαει λες και η καταγωγη του ειναι απο την ερημο του Σινα.

  10. Δόθηκαν τεράστια ποσά;;;;΄Έλα, δεν το πιστεύω……

  11. Προστατεύουν, λέει, από τη μόλυνση, όχι από τη νόσηση. Δηλαδή θα νοσήσεις και δεν θα έχεις μολυνθεί; Η μόλυνση δεν προκαλεί τη νόσηση;

Comments are closed.