Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Αττικόν με κορονοϊό

Κοινοποίηση:
teosVasiliasKonstantinos908-2048x1406

Με κορονοϊό νοσεί ο ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, ο οποίος μάλιστα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχει ήπια συμπτώματα, βρίσκεται σε απλή κλίνη covid και είναι πλήρως εμβολιασμένος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κάθε μέρα ακουμε “πληρως εμβολιασμενος” αλλα “με ελαφρα συμπτωματα”. Για να αποδομησω λιγο το αφηγημα: Εγω ημουν ανεμβολιαστος, περασα covid με “ελαφρα συμπτωματα”. Κι απο σημερα εχω και QR-o-XARTO ψωνο-σημο ( ειναι το χαρτι που λεει οτι νοσησες, και μπορεις να μπαινεις στα μαγαζια να ψωνιζεις ).
    Απλα το ΝΟΣΟ-χαρτο ισχυει 2 μηνες (αφου το παρεις) αντι για το 7μηνο των μπολιασμενων, ωστε να γινεις ολιγον καταναλωτικον άτομον, και μετα να ζοριζεσαι που δεν θα εχεις προσβαση, ωστε τελικα να ζοριστεις και να πας να μπολιαστεις. Αν στο μεταξυ δεν εχεις φαει εκβιασμο απολυσης απο το κρατος λογω εργασιας σου στο δημοσιο. Παντως νομιζω οτι το ομικρον χτυπαει μονο τριπλο-εμβολιασμενους και εχει συμπτωματα απλης γριπης. Πιο πειστικο για μενα στο να κανω μελλοντικα το εμβολιο ειναι τα κ@λ@φαγητα που με ταιζαν στο νοσοκομειο.

  2. Μεγαλειώτατε ευχόμεθα ταχείαν ανάρρωσιν.
    Οξω η πλέμπα της μεταπολίτευσης και η γενειάδα του κ@λοτεχνείου.

    1. Μεγαλειωτατε….πωωωω
      Πάνε αυτοκτονα
      Αυτός είναι ο Εξαδάκτυλος βασιλιάς …
      Τεως ….
      Λεύκανση κολοτρυπιδας

Comments are closed.