Ο πρώτος Κύπριος που έλαβε το εμβόλιο του Πούτιν, μίλησε για την εμπειρία του από το Sputnik V (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
εμβολίο Sputnik-V

Για την εμπειρία του αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να προχωρήσει στη χορήγηση εμβολίου κατά του κορωνοιού μίλησε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του Sigma tv, ο πρώτος Κύπριος που έλαβε το Sputnik V.

Ο Νίκος Αντωνιάδης, που ζει και εργάζεται τα τελευταία 25 χρόνια που εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στη Μόσχα, συμμετείχε στον εθελοντικό εμβολιασμό.

«Η έγκριση του εμβολίου έγινε στις 11 Αυγούστου και είχε ανακοινωθεί από τον πρόεδρο Πούτιν. Ήμουν από τους πρώτους που συμπλήρωσα την αίτηση για να λάβω μέρος στην έρευνα ως εθελοντής. Πίστευα ότι αυτή η διαδικασία έπρεπε να γίνει το συντομότερο γιατί από το αποτελέσματά της εξαρτάται η τύχη εκατομμυρίων ανθρώπων αλλά και το γεγονός ότι εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρεία όπου συναναστρέφουμε  με αρκετό κόσμο και ταξιδεύω συχνά, ήταν σημαντικοί λόγοι», εξήγησε ο κύριος Αντωνιάδης, ο οποίος πρόσθεσε:

“Ήθελα να δώσω το παράδειγμα ώστε να προχωρήσουν και άλλοι στον εμβολιασμό. Αυτή τη στιγμή έλαβα και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Την πρώτη δόση την έλαβα στις 4 Οκτωβρίου και μετά από 21 μέρες έλαβα τη δεύτερη δόση”, είπε.

Ερωτηθείς εάν είχε συμπτώματα ο κος Αντωνιάδης είπε πως μετά από κάθε δόση για 1-2 ημέρες είχε κάποια εξασθένιση. Σύμφωνα, όπως εξήγησε,  με τα στατιστικά στοιχεία μόνο το 15% είχαν επιπτώσεις όπως αναγούλες και ζαλάδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.