Ο πρώην της Ιωάννας «καίει» τη μέγαιρα με το βιτριόλι! Τα «καυτά» αρχεία που βρήκε στον υπολογιστή της 34χρονης ανοίγουν το δρόμο της σύλληψης…

Κοινοποίηση:
ioanna-paliospyrou-kallithea-rosida-i-no1-ypopti-gia-tin-epithesi-me-vitrioli-stin-atychi-34chroni-logistria

Πολύ κοντά στη σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην Καλλιθέα, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, βρίσκονται οι Αρχές.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί είναι πολύ αισιόδοξοι καθώς γνωρίζουν τη φωνής της δράστιδος. Τη φωνή της την έχουν από τον τηλεφωνικό θάλαμο απ’ όπου κάλεσε τον ταξιτζή για να απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης, ενώ προσδιορίζεται πως μιλά ελληνικά και είναι νέα ηλικίας από 25 έως 35 ετών.

Θετικά είναι και τα αποτελέσματα από τη σάρωση όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Είναι θέμα ημερών να τη συλλάβουν, καθώς οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τον ταξιτζή που την παρέλαβε από τη Θησέως και την πήγε στον προορισμό της.

Διαβάστε περισσότερα στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Το αίσχος ξεκίνησε. Μόλις αναρτήθηκε το άρθρο και δύο σχόλια για το κρεβάτι της Ιωάννας. Δηλαδή επικροτείται την επίθεση ανθρωποκτονίας. Μπράβο σας! Τι σας ενδιαφέρουν αυτά για το έτος 2020 δεν μπορώ να το καταλάβω. Προσπαθείτε να κάνετε κριτικές για την προσωπική ζωή κάποιου το 2020 και δεν σας ενδιαφέρει η εγκληματικότητα!. Όλοι οι ηθικοί εδώ μέσα. Λες ότι γουστάρεις και δεν πληρώνεις. Μπράβο σου!!! Και αν σε ρωτήσω πόσα άτομα έχει η διμοιρία θα αρχίσεις τα σαρδάμ. Και σε ρωτάω. Πόσο δικαίωμα έχει ένας άνθρωπος να στραπατσάρει έναν άνθρωπο? Του δίνεις ελαφρυντικά? Ένα χτύπημα κάνεις η μία εγχείρηση και γίνεσαι μετεωρολογιτικός σταθμός με κάθε αλλαγή καιρού. Αυτή η κοπέλα που δεν την γνωρίζω πότε θα ξαναεπανερθει? Ποτέ!!! Κι εσύ έγινες κριτής και κρίνεις τα δικά σου σφάλματα χρησιμοποιώντας την μεθοδολογία εκτόνωσης μέσω τρίτων. Θα επιθυμούσα να γνωρίσω όλους σας εσένα και τους γύρω σου. Να μπω στον όμορφο κόσμο ηθικό, αγγελικά πλασμένο!.

    1. Μπράβο, καλά τους τα λες, που το παίζουν όλοι εδώ μέσα κριτές και πικρόχολοι, γιατί οι ίδιοι είναι κομπλεξικοί και στερημένοι και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι άλλων, τα ζουλάπια !

  2. Βίος και πολιτεία όπως φαίνεται η Γιαννούλα από το Λουτρό Αμφιλοχίας αλλά σε κανέναν δεν αξίζει τέτοια βαρβαρότητα…ο Χριστός μαζί της…

  3. Ρε κοπελιά πόσοι είχαν περάσει από το κρεβάτι σου καμία διμηρια η λίγα βάζω;;;;;θα μου πεις 34 ήσουν ακόμα μέχρι γεράματα εεεεεχειςς πολυυυ δρόμο…

      1. Μαντάμ τα παντα δεν είναι τα γα@@σια. Όπου βρεις αρσενικό ανεβαίνεις πανω και του δίνεις και καταλαβαινει; Μετά όμως αποκτάς και εχθρούς.

  4. Γεια σου ρε Ιωάννα με τα ωραία σου.. μπράβο σου κοπέλα μου αξία…και εις ανωτερα…..να σε χαίρονται οι δικοί σου….

    1. την δικια σου την γυναικα ποσοι την χαιρονται ρε βλακα ?

      1. α ρε φρανκι βγαινεις και συ στο τσατουρμπεητ με τον πηδηκτη σου . αι μωρε τσαχπινα

Comments are closed.