Ο πολίτης καταγγέλλει: Κρανίδι: “Κόβεται συνέχεια το ίντερνετ μου ενώ στους λ@θρομετανάστες που μένουν στην περιοχή πηγαίνει σφαίρα” – Πώς γίνεται αυτό;”

Κοινοποίηση:

Παρακάτω δημοσιεύουμε μήνυμα – καταγγελία αναγνώστη μας

“Καλημέρα. Είμαι συνταξιούχος και μένω με την καραντίνα στο Κρανίδι. Το πρόβλημα που θέλω να καταγγείλω είναι ότι τις τελευταίες 15 ημέρες το ίντερνετ κόβεται κάθε μέρα και για πολλές ώρες 12, 14 και 16 ώρες. Εχτές Σάββατο κόπηκε από τις 4 το απόγευμα και ήρθε σήμερα Κυριακή στις 10 το πρωί, 18 ώρες κομμένο. Βέβαια και πριν ποτέ δεν είχαμε καλό ίντερνετ αλλά κοβότανε λίγες ώρες, όχι τόσες πολλές ώρες. Παίρνω το 13788 αλλά παλιότερα που έπαιρνα έβγαιναν κάτι παιδιά, νεαροί και νεαρές, και συζητάγαμε για την βλάβη, τώρα παίρνω και μάλλον λόγω του κορωνοιού έχουνε βάλει μια κασέτα και λέει “αφήστε το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε”, αφήνω μήνυμα και ποτέ δεν επικοινωνούν μαζί μου. Αυτό που θέλω να καταγγείλω είναι ότι πολύ κοντά γύρω στα 2 χιλιόμετρα είναι ο Γαλαξίας, το ξενοδοχείο που έχει τους μαύρους λαθρομετανάστες που βγήκανε 150 θετικοί στον ιό. Στον Γαλαξία λοιπόν δεν κόβεται ποτέ το ίντερνετ και πηγαίνει σφαίρα. Ρώτησα έναν γνωστό που δουλεύει συντηρητής στο ξενοδοχείο αν κόβεται το ίντερνετ και το έψαξε και μου είπε ότι το ίντερνετ στους μαύρους δεν κόβεται ποτέ και είναι το γρήγορο ίντερνετ χωρίς καθυστερήσεις. Και ερωτώ: Γιατί στους λαθρομετανάστες που μένουν στον Γαλαξία δεν κόβεται ποτέ το ίντερνετ και στην γύρω περιοχή κόβεται 12, 14 και 18 ώρες? Μήπως έχουν δώσει διαταγή οι ΜΚΟ που κυβερνάνε την Ελλάδα να κόβουν το ίντερνετ στους μαλάκες τους Έλληνες και να το στέλνουν σφαίρα στους λαθρομετανάστες μην τυχόν και δυσαρεστηθούν οι γ@μιάδες μας και χάσουμε το DNA και δεν μπολιάσουν την Ελληνική φυλή με νέο αίμα? Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί το ίντερνετ κόβεται στους Έλληνες 12, 14 και 18 ώρες κάθε μέρα και στους λαθρομετανάστες που μένουν στο ξενοδοχείο Γαλαξίας δεν κόβεται ποτέ? Ευχαριστώ.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πήγαινε και κόψε το internet από το κολογαλαξια ένα καλώδιο είναι δεν θα συνεννοηθούμε

  2. Σε κατασκοπεύει η NSA η το FBI.
    Έκανες καμία χοντραδα;;;;

  3. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΟΥΧΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ…ΓΙ’ΑΥΤΟ

    1. Ρε τρολάκι των ΜΚΟ, μισελληνικό καθίκι, ποιός σου είπε ότι ο ΟΤΕ δίνει τσάμπα ίντερνετ? Γιατί λες τον άνθρωπο τσαμπατζή? Πληρώνει το ίντερνετ όπως και ο καθένας που έχει ίντερνετ στο σπίτι του. Εσένα ο ΟΤΕ σου δίνει ίντερνετ τζάμπα? Όσο για το “γιατί αυτοί πληρώνουν” ποιοί αυτοί πληρώνουν? Εσείς μας λέτε ότι οι λαθρομετανάστες είναι δυστυχισμένοι και δεν έχουν να φάνε. Πού τα βρήκανε τα λεφτά και πληρώνουν για ίντερνετ? Τους το πληρώνει η ΜΚΟ? Και γιατί δεν πληρώνει και το δικό μου ίντερνετ η ΜΚΟ? Και εγώ δυστυχισμένος είμαι και δεν έχω να φάω. Και το 70% των Ελλήνων που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας δυστυχισμένοι είναι και δεν έχουν να φάνε. Γιατί δεν τους πληρώνουν το ίντερνετ οι ΜΚΟ? Και αν αυτός είναι παλιορατσιστής γιατί αγανάκτησε να βλέπει όλα τα σκουπίδια της Ασίας και της Αφρικής να καλοπερνάνε στην χώρα του και αυτός που είναι Έλληνας να υποφέρει, εσύ που αγανάκτησες γιατί κάποιος Έλληνας αγανάκτησε και δεν σκύβει το κεφάλι να υπομένει την άδικη μεταχείριση και τον σκυλοβρίζεις δεν είσαι ρατσιστής κατά των Ελλήνων? Παλιοκατσαρίδα.

Comments are closed.