Ο πολίτης καταγγέλλει: “Η εκκλησία τους έφταιξε”

Κοινοποίηση:
makeleio2

Αναγνώστης ας έστειλε το παρακάτω μήνυμα προκειμένου να “διαμαρτυρηθεί” ουσιαστικά για την απαγόρευση παρουσίας πιστών στις εκκλησίες.

Διαβάστε το μήνυμά της:

“Η εξαίρετη λοιμωξιολόγος κα. Γιαμαρέλου είπε ότι η Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδει το μικρόβιο. Από τότε εξαφανίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης!

Όσο για τον κ. Τσιόδρα, πρώτα στέρησε την εκκλησία από εμάς και στην συνέχεια πηγαίνει ο ίδιος. Άλλοι νόμοι ισχύουν για μας και άλλοι για αυτόν. Τον ιερέα στην εκκλησία αυτή δεν θα τον συλλάβουν;

Εδώ περνάμε ξυστά με άλλους πελάτες στους διαδρόμους στα σουπερμάρκετ, με επιβάτες στα τραίνα και στα λεωφορεία. Η εκκλησία μόνο τούς πείραξε. Όλα είναι δικαιολογίες για τα μέτρα που θέλουν να περάσουν”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. 10,000 κλειστές εκκλησίες που σημαίνει μόνο Κυριακές και μεγάλες γιορτές τουλάχιστον, 10.000 Θείες Λειτουργίες για κάθε μία από αυτες τις μέρες στερούμαστε της προσφοράς μας προς τον Κύριον και από την άλλη στερούμαστε και οι πιστοί της Θείας χάριτος από την συμμετοχή στο μυστήριο και την Θεία Μετάληψη. Ποση χαρά για τους πολέμιους της ορθοδοξίας και τον “έξω από δω” και ποση λύπη δίνουμε στον Κύριο Ιησού που θυσιάστηκε στον Σταυρό για την σωτηρία μας ώστε να έχουμε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. “Ο τρώγων μου την Σάρκα και πίνων μου το Αίμα εν εμοί μένει καγω εν αυτό” . Ο Θεός ιλάσθητη τους αμαρτωλούς και ελέησον ημάς. Καλή Ανάσταση ψυχής και πατρίδως.

    1. ενώ οποιος τα βαζει με τον κορονοιο ε?… γλυτωνει?
      Ολος ο κοσμος καιγεται και οι ναζηδες νομιζετε οτι σας κυνηγουν

  2. συμφωνω και εγω με την καταγγελία του κυριου αλλα και με τα σχολια των συμπατριωτών μου δυστυχώς οι περισσότεροι εχουν φοβηθει και τρωνε πολυ κουτόχορτο καθε μερα.τα δύσκολα ερχονται και δεν ειναι ο κορονοιος.

  3. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΕΝΑΚΗ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Η ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΕΑΝ ΠΡΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΕΡΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΟΥΝ.

    1. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΛΕΝΗ ! ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ! ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ! ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ! ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ! ΑΠΟΡΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕ , ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ! ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ !

  4. Aκριβως ειναι οπως τα λεει ο κυριος συμφωνω απολυτα μαζι του ! ο θεος και η παναγια να βαλουνε το χερι τους !

  5. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙΑ. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Comments are closed.