Ο πολίτης καταγγέλλει: Εισπρακτικές εταιρείες μπήκαν και στη ΔΕΗ! Βάζουν δικηγόρους για να πάρουν τα λεφτά του κοσμάκη!

Κοινοποίηση:
makeleio

Δεν μας έφταναν οι εισπρακτικές εταιρίες που ενοχλούν τον κόσμο για λογαριασμό των τραπεζών, ήρθε και η σειρά της ΔΕΗ να… ζαλίζει τον μεροκαματιάρη άνθρωπο. Αν χρωστάς, ακόμα κι αν δεν έχει λήξει ο λογαριασμός σου, σού έρχεται μήνυμα για να επικοινωνήσεις με δικηγόρο. Ένας από τους αναγνώστες μας, καταγγέλλει το γεγονός.

Διαβάστε:

“Έλαβα σήμερα μήνυμα από την πληρεξούσια δικηγόρο της ΔΕΗ για λογαριασμό που δεν έχει λήξει. Σας στέλνω όλα τα στοιχεία για ενήμερωσή σας!!! Απαράδεκτο!!! Ο λογαριασμός ληγει στης 13/8/2020 και είναι 258,00 ευρω!!!

Ήμουν άρρωστος και έκανα ακτινοθεραπείες λόγω ιογενούς καρκίνου στην αμυγδαλή μου στο ΙΑΣΩ.. Δεν υπάρχει πρόθεση να μην πληρωθεί αλλά είναι ντροπή τους να σε ταράζουν χωρις λόγο!! Σας ευχαριστώ!!! Καλό καλοκαίρι και περαστικά στον Στέφανο!!!”
WIN_20200807_12_51_50_Pro

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Να τα πληρωσεις, αλλιως να αναβεις λαμπες πετρελαιου. Τζαμπατζηδες, αθλιοι

  2. Στην πολύπαθη Κινέτα πλημμυρισμενη 2 φορες μου εστειλαν για 100 ευρώ μύνημα από δικηγορο.
    Άκουσαν κάτι καντήλια που άναψαν μόνα τους! Το πλήρωσα και άλλαξα πάροχο.

  3. οι ιδοι οι κιφηνες την καταντησαν ετσι εγω θα το πω 1 τος 2ος λογαριασμος δεν πληρονεται κοψιμο τα ιδια και στο νερο Α …. δεν μπορουμε ειναι κοινωνικο αγαθω γιατι οταν παει 1000 ε ομως τωτε πατε να το κωψετε ?γιατι τωτε απλα και αυτος που εχει δεν μπωρει να πληρωσει απλα τα πραματα ετσι δεν θα ειχε χρεοκοπησει το δημοσιο .

  4. Ετσι είναι εδω και 2 χρόνια . Ακόμη καί γιά λίγα ποσά σού στέλνουν δικηγορικα γραφεία sms για επικοινωνία μαζί τους για θέμα πού αφορά οφειλές στήν ΔΕΗ ακόμη καί άν αφορά όχι προσωπικές οφειλες αλλα καί οφειλές κοινοχρήστων σε περίπτωση που είσαι διαχειριστής σε πολυκατοικία . Το καλό είναι οτι κάνεις ρύθμιση πληρωμής με τούς δικηγόρους τηλεφωνικά και αποφεύγεις τα τρεξίματα στην ΔΕΗ. Με την ευκαιρία Σημειώστε ότι τα γραφεία τής ΔΕΗ Αριστείδου γιά μεταφορές κοκ είναι ανοικτά καί απογευμα χωρις συνωστισμό.

  5. κολπο του κρατους….. να τσαντιστουν οι πολιτες, να πανε στις ιδιωτικες, βλεπε ομιλο βαρδινοβδελα, και μετα αφου απαξιωθει…. θα πουληθει κοψοχρονιας, βλεπε ολυμπιακη, βλεπε οτε, βλεπε ναυπηγεια, βλεπε οικοπεδικα φιλετα σε ολη την ελλαδα…. που αγοραζονται ευτελως….. γιατι οι ιδιοκτητες τους εχουν…. καταστρεψει. ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. Ο ΕΞΑΦΛΙΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ…. ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ….. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ….

Comments are closed.