Ο πολίτης καταγγέλει: “Χριστούγεννα μόνο για τους στρατιωτικούς; Δεν θα υπάρξει έτσι διασπορά;”

Κοινοποίηση:
makeleio2

Αναγνώστης μας, με αφορμή είδηση για τη μετακίνηση των στρατιωτικών κατά τη διάρκεια των εορτών, αναριώτεται γιατί εκείνοι να κάνουν γιορτές και εμείς να μην μπορούμε να μετακινηθούμε για να βρεθούμε κοντά στους αγαπημένους μας.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως: “Με την επίδειξη της στρατιωτικής τους ταυτότητας και του φύλλου αδείας, θα μπορέσουν να μετακινηθούν οι στρατιωτικοί την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η μετακίνηση εκτός νομού επιτρέπεται για τα στελέχη που θα λάβουν εορταστική άδεια στα δύο γκρουπ,των Χριστουγέννων από 17 έως 28 Δεκεμβρίου 2020 και της Πρωτοχρονιάς από 30 Δεκεμβρίου 2020 έως 10 Ιανουαρίου 2021.

Κατά την επιστροφή τους στις μονάδες, όλα τα στελέχη θα υποβληθούν σε Rapid Test”.

Και αναρωτιέται ο αναγνώστης: “Από πότε στη χώρα υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών; Δεν θα υπάρξει έτσι διασπορά του ιού;”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. για τους στρατιωτικους που το παιζουν μαχιμοι εσεις που εισασταν οταν ορκιζωταν μειωση συνορων ο παππουλιας εσεις που εισασταν οταν υπογραφανε μνημονια και εκχωρηση κυριαρχιας εσεις που εισασταν οταν δειναν το ονομα της μακεδονιας οσο για τοτε με τον εβρο πηρατε και εξτρα φραγκα μαλακες καραβαναδες για να κανετε μια δουλεια για την οποια ειδη πληρωνωσασται αδρα που εχετε διαλυσει τον στρατο μαλακες καραβαναδες αχρηστοι τεμπελιδες τοσα χρονια απο που μπαινουν οι λαθρο; απο τα συνορα δεν μπαινουν που υποτιθεται σας πληρωνουμαι να φυλατε; ε λοιπον τα λεφτα μας πισω και η ιστορια του στρατου την οποια εχετε ρημαξει και ρεζιλεψει οφειλεται στους οπλιτες και σε μια μεριδα στρατιωτικων που μετριουνται στο ενα χερι ξερετε εχουμε υπηρετηση και ξερουμε ακρηβως τι βαρια δουλεια κανετε πλην ελαχιστων εξαιρεσεων οπως δηλαδη σε ολο τον δημοσιο τομεα μιας και εισται και σεις δημοσιοι υπαλληλοι και οσφυοκαμπτες

  2. Ναι ρε άθλιε.. Αν γίνει πολεμος θα πανε όλοι οι στρατιωτικοί για να προστατεψουν εσένα, εμένα και όλους τους Έλληνες, έχουν δεν έχουν κορονοιο.

  3. Όταν ρε παπάρα εσυ έκανες διακοπές το καλοκαίρι η δική μου άδεια άρθηκε…. όταν έγινε η απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία ανακλήθηκε η άδεια μου και επέστρεψα στη μονάδα μου…. όταν εγώ από το ένα νησί πηγαίνω στα σύνορα και δεν γκρινιάζω γιατί είναι υποχρέωση μου και δουλειά μου, όταν το παιδί μου δεν έχει φίλους γιατί αναγκάζετε να αλλάζει σχολεία λόγω επαγγέλματος του πατέρα, όταν η σύζυγος δεν μπορεί να βρει μόνιμη εργασία λόγω μετακινήσεων, όταν τα έπιπλα σου χαλάνε και σπανουνε λόγω μετακινήσεων, όταν όταν όταν ΣΚΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑΚΟ!!!! ΣΚΑΣΕ!!!!

  4. Ρε μπετοβλ@κα, ο γιος μου είναι ήδη 2 μήνες μέσα και μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι 3 μήνες εκτός σπιτιού. Δεν θα έρθει σπίτι για τις γιορτές; Άντε , μ@λ@κ@.

  5. ρε μαγκες που τα ξερετε ολα οταν ολοι οι στρατιωτικοι ολο σχεδον το καλοκαιρι κ το μισο φθινοπωρο ηταν μεσα κ μακρυα απτους δικους τους εσεις που ησασταν???μηπως στους δικους σας κ διακοπουλες κ σκορπισατε τον κορωνιο??τοτε δε κολλαγε???2 κατηγ πολιτων δεν ηταν τοτε??οτι μας συμφερει παντα οι ελληνες γι αυτο διαλυθηκε το κρατος!!φορεστε μασκες κ μοκο οπως σας διαταζει ο κουλης ο τσιπρας κ η φωφη που θα ξαναψηφισετε!!!

  6. Είναι απλό ηλιθιε.Οταν εσύ τα έξυνες στις παραλίες αυτοί τρέχανε.

  7. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΌ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Comments are closed.