Ο πολίτης καταγγέλει: “Οι αποζημιώσεις ιδιοκτητών… αγνοούνται”!

Κοινοποίηση:
Meiosi-eno-1135152-akinita-696x418

Για τις αποζημιώσεις των ιδιοκτητών από τις μειώσεις ενοικίων μάς έγραψε η αναγνώστριά μας.

“Οι αποζημιώσεις των ιδιοκτητών βρίσκονται στον… δρόμο από τις 18 Ιανουαρίου 2021 και ακόμα έρχονται, ενώ στην πραγματικότητα ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ και μαζί αγνοούμαστε και εμείς, κάποιες χιλιάδες ιδιοκτητών που εισπράτουμε μειωμένα ή καθόλου ενοίκια και περιμένουμε στο ακουστικό μας για τα χρήματα που δικαιούμαστε για ΝΟΕΜΒΡΙΟ και ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2020 και έπεται το 2021. Τους φόρους όμως, θέλουν να τους εισπράξουν. Τι θα γίνει με εμάς;;;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Που ξανακούστηκε να παρεμβαίνει ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ σε οικονομικές συμφωνίες ιδιωτών! Μόνο στη σταλινική Ρωσία! Αν αυτά είχε τολμήσει να τα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ( δεν με εκφράζει πολιτικά ) θα είχαμε να λέμε για σοσιαΛΗΣΤΕΣ! Ενώ τώρα μας τα αρπάζουν ‘νεοΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ’! Κάνουν πολιτικές με ‘ξένα κόλυβα’! Ετσι και η γιαγιά μου ξέρει να κάνει τον πρωθυπουργό! Λες και όταν οι μαγαζάτορες είχαν κέρδη, έκοβαν ποσοστά στους ιδιοκτήτες! Όσο για την ΠΟΜΙΔΑ, ρίχνει νερό στο μύλο της Ν.Δ!

  2. Απάντηση στην ιδιοκτητρια: Ο λόγος που η κυβέρνηση το κάνει αυτό είναι ο εξής, ο σκοπός της είναι να μην πληρώσει τους ιδιοκτήτες, και όταν αυτοί δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους (για τα χρηματα που ποτε δεν πηραν), η τα γραματια για τα σπιτια τους, τότε οι τράπεζες και η εφορία θα αρχίσουν να κατασχουν, τα σπίτια των πλέον φτωχοπιοιμενων ιδιοκτητων, για να τα δώσουν δωρεάν στους μουσουλμάνους εισβολεις!!!!!!
    Και οι ηλιθιοι ελληνες, παραδηδουν την χώρα τους χωρίς μια σφαίρα, και τα παιδια των Ελλήνων σύντομα θα ξηπνησουν μειονοτητα στην γη που πεθαναν οι παπουδες μας για να ξεφορτωθουν τους τουρκους (δες ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ), Ψοφοραγιαδες δεν σας αξιζει η Ελλαδα!!!!

  3. ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ???? ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΕΝΩ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΜΕΤΡΟ !!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΧΩ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΝΗ 40% ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ Η ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ

  4. Αν δεν το έχετε/ουμε καταλάβει για μία ακόμα φορά το εύκολο θύμα της υπόθεσης είναι οι ιδιοκτήτες. Τι πετυχαίνει το κράτος ;
    1) Να δείξει τη “μεγαλοψυχία” του (με τσέπες άλλων)
    2) Να πληρώσει για τη “μεγαλοψυχία” του (ένα τμήμα της χασούρας)
    3) Να πετύχει για μία ακόμη φορά το διαίρει και βασίλευε (το οποίο διαχρονικά εφαρμόζει – πχ με τα κόμματα, στην εργασία (δημόσιος – ιδ), στον αθλητισμό με τις ομάδες κλπ). Αυτή τη φορά φέρνει τους ιδιοκτήτες απέναντη στους ενοικιαστές. Γιατί αν το κράτος ήταν σωστό και έντιμο, θα έλεγε στους ενοικιαστές σας δίνω απευθείας την επιδότηση του ενοικίου γνωρίζοντας ποιοι είναι σε αναστολή, χωρίς να χρειάζεται να τα κόβει ο ενοικιαστής απο τον ίδιοκτήτη και στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης να τα περιμένει … από το “κράτος”.

Comments are closed.